Hra starého námořníka (29.8. - 4.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 28/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak zahral jsem to na 55 her, nehnal jsem to na krev, tech padatek fakt zbylo az moc...
    Krome MJS a stromu jsem to vyzobal a dal si tri nejvetsi dekorky navic, takze spokojenost...

Zoufálkov a Honzulka05 tohle ocenili.
  2. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Ahoj, také jdu pochválit akci, byť to byla jednoduchá pěstovací nic nového, tak v kombinaci se začátkem školy, zmatky lítání všude kolem, to byla snadno plněná oddechovka, která mi v tomto období nesmírně sedla.
    Pexeso moc nemusím, ale v tomhle vypomohlo mládě, které naopak z rybiček bylo nadšené, pravda nápověda mi to hnala směrem ke 41 mincím, tak jsem se pokoušela o samostatnost, ale byla jsem hlídána zrakem ostřížím, abych nehrála někde bokem xDxD.

Při rozumné dosažitelnosti kvituju jako většina z nás slušné odměny, šlo si nasbírat na vše, co si člověk přál, zatím jsem nestihla vyndat tajemno, to jsem prováhala a mrzí mě to, morče nemám, tak jsem zvědavá a jelikož toho nemám celkově víc, mají se do čeho trefit, tak uvidíme. A i sadu dekorek navíc jsem vzala, taky patřím k těm, kdo nemají plný park harfenistů a bodově tyto patří k těm lepším, takže budu renovovat. Akce mě v této podobě opravdu potěšila a jednou za čas je fakt příjemné si jen tak relaxačně zahrát. Zvlášť když se to tak hezky sešlo s mou vytížeností, kdy bych u náročnější akce produkovala ich a ach. RT posílám díky. ;)

3. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

kaolín, kdysi mně udělaly podobnou službu domy na stromě, jakékoliv dekorace kde může být rozptyl času a přitom je můžu sklidit 2x denně... však se to srovná. Vzala jsem si jako sadař mýdelník xxl, neměla jsem a za ten zbytek akvárka na bahu. ;)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.