Hra starého námořníka (29.8. - 4.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 28/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Ahojky, výjimečně se mi daří, odehráno 33 her, stonek mám a vykoupeno skoro vše co jsem chtěla z různých, hlavní odměny jsem vynechala stejně to nemám kam dát.

2. doben

doben Ikona fóra

Tak odehráno 46 her a mám vybrány všechny odměny z kategorie různé. Tímto pro mě tato akce končí.

3. roderix

roderix Zelenáč fóra

Prosím o radu, jak se dá využít odměna upgrade továrny?

maribeja tohle ocenil(a).
  4. vanessa5

vanessa5 Pisálek fóra

ahoj stonek v nebi,akce pohodová,dál nejedu,musím doplnit stodolu,dopěstovat rostliny které chybí ještě po minulé akci...(roderix musíš posadit na základní továrnu)

maribeja a evainfo tohle ocenili.
  5. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer všem :) jsem si říkala, už né ... ale zbylo pár mincí, tak jsem připěstovala, že koupím ještě tajemno s chobotničkou, i

když už štěstí asi nebude, ale ona tam zase byla [​IMG] xD no a opět zůstane 39 mincí, ale už není co bych chtěla.
    Kdo finišuje držím palečky a štěstí v tajemných chlívcích ;)

[​IMG] [​IMG]

6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj - je to upgrade dekorace Továrna (klikni)
    Vše o Továrně najdeš ZDE (klikni)

maribeja, Mersi7 a mituli tohle ocenili.
  7. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Jeminkote, už bych asi taky měla začít...

[​IMG] i když ten balíček obsahuje jen různých 8 karet;)

8. papulice

papulice Veterán fóra

ahoj akce hotová,byla pohodová,ale radost nemám,z tajemna ostatním vykoukne morčátko a mě liška a bizoni 2x,ta moje farma je začarovaná,nikdy mi tajemničky nic nedají...:cry:

9. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Stonek doma, druhe kolo vyberu odmen taky, jeste mi zbyva odehrat co je semleto a dalsi cekaji - 31 her za mnou, 7 namleto a dalsich par jeste bude...

Vypadavat ma 175 folii/den, v tuto chvili ma byt 764 (nebo chybet 286 ), mam 2198 (chybi 0 ), mam 209% hotovo.
    Stav jetele : idealne 10908 kusu (2500/den ), mam 20680 z 15000 (137% ).
    Zatim uplynulo 72% casu, zbyva 39 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyny nejmene pro 29 kusu balicku, celkem cca za 2,5 hodin.

10. matička3

matička3 Perspektivní autor

Dobré mokré ránko všem. Jak já závidím všem, co mají neomezeně kombajn. Přes víkend jsem si aktivovala kupon z úkolu na 48 hodin.Mám kupony, šetřím. Ta paráda, když rychle přehodíte pole jak chcete, jaká chcete. Pohnojíte jen ta políčka, která chcete. Není problém dle situace rychle zbourat všechna pole, nasadit třeba pohopole, dát na to vše ce se dá. Pak jedním klikem doplnit zbylá místečka a zasít něco časově. Píši to jen proto, aby si hráči, kteří mají tento nejskvělejší produkt, uvědomili, že tuto možnost každý hráč nemá ,a už vůbec ne ten, který si hraje hru, kde se zaregistroval zdarma a hru tak hraje. Píši to jen proto, že žádané floreny byly jako odměna v každém úkolu, a kdo je chtěl získat,udělal proto vše.Spousta hráčů, i já, zakládala nové farmy, aby v úkolech získala jako odměnu floreny. Pak přišla akce s florenovým stromem. Opět jen pro hráče, kteří platí. Od té doby se floreny,jako odměna,v úkolech přestaly objevovat. To samé kombajn.Už několik akcí není kupon na kombajn v odměnách. Pro neplatícícho hráče katastrofa. Poslední akce, která mě velni rozčarovala, byl nákup chybějícíc dekorek do stonku z kola štěstí a příspěvek nějaké moderátorky, že kdo chce tu dekorku získat, může si jí koupit za nějakých 29Kč. Ano, částka je to fakt nízká, ale proč kupovat za floreny něco, co každý druhý hráč získal skoro každým zatočením kolem štěstí, tudíž třeba i dvakrát, a jiný měl smůlu, že mu jedna nebo i více dekorek vůbec nepadlo? Ale k věci, měla jsem aktivovanej kombaj, vše šlo naprosto skvěle, dala jsem velká pole s akční, pohnojila, zalila, zuzila a krátila, za hodku mělo být hotovo. Zavřela jsem farmu a šla spát. Mít neomezeně kombajn dnes a denně, tak se mi to nestane. Fajn hru všem neplatícím, platícím to jde samo;):):p

11. ekanagi

ekanagi Aktivní autor

matička3
    Ahojky, musím reagovat na tvůj příspěvek do diskuze. Cítím v něm závist že nekupuješ kombajn a tak nemáš výhodu.
    Ty by jsi také nechodila do práce kdyby jsi neměla za ni plat.
    Tak i vývojáři a zaměstnanci této hry potřebují plat. Z něčeho žít musí. Je na každém jak se rozhodne hrát ,jestli zdarma nebo za peníze. Kdyby hráli všichni zdarma tak hra už dáááávno skončila. Já kupuji kombajn (bez něho si už nedovedu hro představit) a turbo mlýn.

A teď k akci . Byla pohodová,jen více odměn mi tam chybělo, nebylo už za co mince utrácet.
    Dany

12. matička3

matička3 Perspektivní autor

• Necituj, prosím, příspěvek bezprostředně nad tvým. Stačí dotyčného oslovit. Pokud použiješ tlačítko "odpovědět", citaci ze svého příspěvku vymaž. Děkuji Skali
    ekanagi

***Odstraněna zbytečná citace

Ano, cítíš v mém příspěvku závist, že nekupuji kombajn a nemám výhodu.Ano, tak to cítím a tak jsem to napsala;)

Naposledy upraveno moderátorem: 3/9/18
    Majkl8, evainfo a tydýtková tohle ocenili.
  13. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

matička3 a čo ti v tom bráni aby si si kúpila pomocníkov?A čo sa týka aj tých dekoriek s kolesa tí čo nemali PL a chceli ich tak si ich kúpili a tú možnosť si mala aj ty a tiež máš.Pre mňa akcia už skončila ďalej ju nerobím stodola je poloprázdna tak že do budúcej akcie si sadím čo potrebujem.

14. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Příjemné dopoledne chybí mi posledních 7 her na stonek doufám že se zadaří mám 23 her

Natálka29 a evainfo tohle ocenili.
  15. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Je fakt, že kupóny na pomocníky se ze hry už téměř vytratily. V odměnách, v Rama obchodě
    a kdo ví, odkud ještě (zrušená knihovna ...). A to jen ve snaze dokopat hráče farmy k nákupu pomocníků.
    Žádná možnost zlepšení hry pro neplatiče není. Aspoň za rama mince mohly kupóny zůstat.
    Teď je čerstvá nabídka prodeje florenových mixů, opět ani jeden neobsahuje kupóny na pomocníky.
    Škoda, možná by ty mixy nalákaly víc nepravidelných kupujících.

Pexesu zdar a starému námořníkovi dobré zdraví, aby nás mohl zase někdy navštívit.
    :D

16. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky všem, také mám akci hotovou, škoda jen, že v odměnách nejsou pomocníci(kupony), těch není nikdy dost, tahle hra se mi moc líbila, mohla by být častěji.

17. Bo-bo

Bo-bo Rádoby autor

Akce skončena i na této farmě,kupony získány z úkolů(3hodinové a 1 hod.),plus SH z úkolů ,kola i za mince.Kombajn zde nekupuji.Možná bych koupila kupony ,kdyby byly v nabídce jako je kombajn.

evainfo tohle ocenil(a).
  18. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Poučena, nenechávat raději nic na poslední den

[​IMG] a jde se to prohýřit :)

matička3, kupování kombajnů přece není nějaké zvýhodnění, u někoho to může být pohodlnost ,aby nemusel donekonečna klikat, ale většinou tím řešíme čas. A pomocníky jsem už více než rok nekupovala, co kupuji je balíček modrých lístků, dalších několik lístků denně mám ze stonku a beden a ty zase spolehlivě dodají kupony. A pokud jsi zakládala stále nové a nové farmy, aby jsi získala kupony a floreny, placený prvek hry... nemám co dodat, a můžu Tě ubezpečit, že žádnému platícímu hráči se nedostává zvláštního zacházení, spíš naopak. A ta nějaká moderátorka byla Skali v debatě Jackpotový výprodej.:)

19. Majkl8

Majkl8 Pisálek fóra

15 her odehráno a ještě tak 2-3 stihnu, za mě vcelku spokojenost, s vidinou že dalších 20 her si nezahraju mě těší aspoň výhry těch tajemnejch výběhů :)

20. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

matička3, píše taky o náhodě a štěstí a tímto jí dávám plus, nejde o to, koupit nebo nekoupit kombajn, ale o náhodu, já se nedám nalákat na nic za peníz a podle toho hraju (ať si RT získá sponzory), nezávidím, koupili, mají výhodu, ale já spolehlivě z lístků kupón nezískám ,-))) pexeso fajn, ještě jsem si zahrál.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.