Hra kornoutů I–VI (16.6. - 22.6.2021) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 15/6/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. maribeja

maribeja Stará škola

družstvo děkuji to je moje nepozornost asi tím horkem

2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

maribeja - je to prohozené (bohužel už v podkladech od RT). Ve třetí části jsme získali řadu Hra kornoutů 1. Řadu Hra kornoutů 2 získáme až zítra, proto tě to hází do družstva ;)
    PS: opravíme to ve FAQ k akci, aby to odpovídalo skutečnosti:)

3. kája53

kája53 Expert fóra

Ahojky vespolek,
    teď sem dorazil z víkendu domů, wifinu jsem v lese nenašel, jen jsem byl za mimoně, když jsem z ruksaku vytáhnul noťas.
    Takže nyní sčítám ztráty a pokouším se zachránit, co se dá. Farmaření zdar! kája53

4. maribeja

maribeja Stará škola

Skali - děkuji

Skali tohle ocenil(a).
  5. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

To fakt bezva - jak už jsem psala, prostě tuhle akci nezvládám a říkala jsem si, že alespoň 1 řádek mít budu, protože Mražené a Vanilkové kopečky mám a poslední den si dojdu pro stonek 1. Dnes ráno jsem zjistila, že v podkladech má RT chybu a pro řádek si nedojdu, anžto jsou prohozené.:wuerg:
    Vím, že jsou to jen obrázky, ale poslední dobou už ani nemám náladu se tomu zasmát.:sleepy:

raddre a danielaloblova tohle ocenili.
  6. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

no já musím v poslední časti zamakat je-likož dneska nedojdu pro legendární kopečky nemám padátka takže od 14 hodin mám šanci to bude bez padátek

INČUČUNA1959 a -Jara05- tohle ocenili.
  7. mamanka21211

mamanka21211 Aktivní autor

Ahojte, prosím od ktorého levelu je žihľava.Díky

-Jara05- tohle ocenil(a).
  8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Žihlava - kopřiva - je od 49 lvl ;)

9. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

mamanka: u vás na farmě to není kopřiva, ale bodliak

10. jana151049

jana151049 Veterán fóra

tak mě chybí 220kornoutů a mám na to 3h.To člověka povzbudí,tak kašlu na další soutěž.Už mě to přestává bavit.Vzdávám to,nemíním plácat SH na to,aby padátka stejně nepadaly.

Naposledy upraveno: 21/6/21
  11. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

chybí 208 padátek :wuerg:

INČUČUNA1959, -Jiřulka- a -Jara05- tohle ocenili.
  12. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Přeji štěstí všem, co ještě hrají, já jsem to vzdala před řádkem, nebyla padátka, protože jsem dopěstovávala na předchozí úkol. Mno, ono když má úkol 24 hodin a já polovinu času a kousek k tomu na cestu domů nemám přístup, to prostě nende xD Ani víkendový úkol jsem nestihla celý, tolik SH, abych s okamžitým šafránem získala přes 250 padátek na třetí úkol, už jsem prostě neměla...

-Jiřulka- a -Jara05- tohle ocenili.
  13. kája53

kája53 Expert fóra

Ahojky vespolek,
    včera jsem před koncem BB stihnul rychlé tři otočky tulidomku a jednu sklizeň dlouhodobky, co mi tam zrála od pátku
    a padátek mám,že bych mohl rozdávat. Stihnul jsem i rozpěstovat a ráno jednu skllizeň, za chvilku bude druhá a fertig.
    Farmaření zdar! kája53

duna.duna1 tohle ocenil(a).
  14. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

takže potřebuji 70 padátek na dekorku tak po 14 hodce se vrhnu na pěstování abych jí získala/legendární kopečky

alexandrakerulova00 a Ciri13 tohle ocenili.
  15. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tulidomek sel včera levne naplnit na slechteni zvirat, ale ja radeji dal SH na slechteny safran a dobry, splneno, tak zas ted napestovat poslední a o jednu problematickou a drahou akci bude klid... na 4 otocky kytky pokud se nepletu...

16. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

tram ta-táááá ta, ta, ta, ta, ráááá...

:music::music:

17. raddre

raddre Baron fóra

mám tu proklínanou akci za sebou, přes nesnesitelné vedro, neprokrvování mozku, nedýchatelnost, jsem ji dokončila ,teď už jen zda na ten "druhý" mám všechy dekorky.Poslední úkol jsem dělala jen když se nic nepřenášelo do druhého dne a měla jsem na něj, KŠ se opět ukázalo jako špatný spoluhráč i když dneska jsem jediným protočením 1.PL získala 100%
    PS : dekorky už jsou na svém místě

Naposledy upraveno: 21/6/21
  18. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Já ještě hotovo nemám, ale čeká mě už pouze jedna sklizeň - tak ráno to také budu moci zabalit.
    Přeji všem pěkný letní večer!!

19. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

jste na mě moc rychlý -mám teprve rozpěstováno

-Jara05- a Jonsdorf tohle ocenili.
  20. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Tak já začala pozdě. Primárně jsem šla v této akci po sezónních bodech. Ale první stonek vesele stonkuje. Teď koukám, že dekoraci pro druhý stonek mám v liště. Propočítala jsem, že zítra bych měla dát komplet úkol (první polovina komplet hotová). Tedy pokud nebudou prostoje.

-Jara05-, dinoalesi a Jonsdorf tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.