Hra kornoutů I–VI (16.6. - 22.6.2021) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 15/6/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bara1958

bara1958 Zelenáč fóra

nepadá a nepadá

.brno. tohle ocenil(a).
  2. jana151049

jana151049 Veterán fóra

taky tak,chybí mě 66 nanuků,ale kašlu na to.Stejně by mě z taj.stájí z 3.řádku vyšli žlutí tygři,nebo jiná lištovka.jestli to bude takto "padat" dál,tak přestanu tuto vykutálenou soutěž hrát.Dobře je to nastavené na kupování nanuků,ale u mě se nechytají.

LV 227

.brno., babička-květa a -Jara05- tohle ocenili.
  3. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

hotovo,díky hvězdnici alpské,zbylo 18 nanuků

berkaKolchoznice a duna.duna1 tohle ocenili.
  4. Lenka123

Lenka123 Obyvatel fóra

Taky nepadá a nepadá. Akci nedodělám, ale nekoupím a nekoupím. Zas jedna vypečená hra.

5. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Tak aspoň už vím že tyto akce už nepojedu tůdle poslední 2 úkoly nedám tak na to kašlu. Takové akce si nechte kolo růžovky nedá a nedá a dříve byla lepší inspirace na obr.stromy nebo i jiné nyní je to vše víme na co. A nebo dosáhnout na něco když je i práce, a na mobilu je to o nervy na nic už akce ani moc nepojedu. Budu si raději pěstovat a možná něco málo šílené družstvo. Janča

Naposledy upraveno: 17/6/21
    jana151049, bubák1960 a .brno. tohle ocenili.
  6. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Super, nedodělala jsem ani předposlední úkol a to při všem možném+7x JC. Fakt soutěž zaměřená na peníze a ty už po těch letech /hraji téměř od začátku a jsem 227 kole/ nedám

bubák1960 a Janka79 tohle ocenili.
  7. elen45

elen45 Magnát fóra

taky jsem nedodělala chybí 18 a to jsem měla 2x rákosí se SH

-Jara05- a Janka79 tohle ocenili.
  8. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak tohle se mi nepovedlo... telefonat a nestihl jsem dodat do posledního ukolu...

9. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Udělala jsem komplet první úkol a první dvě dodávky z dvojky. To mi stačilo. Nehodlám kupovat a ani utrácet SH. Dovolím si býti nevrlá a napsat, že víkendové + denní akce = snaha o vysátí zásob SH a "nucení" (ano, vím, že nás nikdo nenutí) nákupu SH či košů. Co zvládnu udělat, udělám. Jdu si dát ledovou kávu. 8)

10. 14087

14087 Dozorce fóra

Taky jsem neudělala 2/zlato :( ani nanuk od kutilky nepomohl, ale děkuji ti ;) potěšilo.. tak snad se povede pěstovačka :)
    Všem hodně štěstí :D
    Re: jdu hlavně pro dekorky ;)

Jonsdorf, sovicka64 a kutilka70 tohle ocenili.
  11. rysak87

rysak87 Perspektivní autor

Tak sem to dal,zbylo 7nanuku:p

12. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahojte, jen chci připomenout, že kdo nezískal vanilkové kopečky v prvním úkolu, může o ně zabojovat i v dnešním druhém úkolu ;)

13. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Na první PL +1/6 hod,k tomu Kubíkovo dárek +1/3 hod ...to půjde bez pocení a ochlazování ledovým nanukem ;)

14. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Tak ja som dnes makala tam kde mam problem s internetom ale ejha nasla som miesto a ani som sa nepohla kym som nepozbierala urodu a tak som urobila 1celu a 2 zlato ;)xDxD posledne neriesim :) este sa mi podarilo prihlasit po 14h. a tak som aj rozpestovala :music::D No uz som konecne doma ;) Zajtra mam volno a tak to pojde ako po masle ;):p

15. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

[​IMG] ,este chyba 50kuskov a je napestovane aj na zajtra ;)

16. 14087

14087 Dozorce fóra

Tak sláva :D mám mražený kopečky a zítra budou ty vanilkový :D :D juchůů mám radost :music:xD

17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Mno, včerejší úkol jsem splnila ráno, ale padlo na něj včera večer dost SH na okamžitý šafrán. Dnes jsem rozpěstovala něco po osmé, vehikl udělil 2x +1 na pole, tož jsem obětovala poslední SH na pěstování prvních sta kousků na pidipolích. Pokud teď během hodiny neusnu a pak vstanu na budíka ke sklizni s bonusem, teoreticky bych potom mohla v práci s jednou sklizní, kterou mi tučňák zadara umožní, splnit i ten dnešní a předzaseju do zásoby. Co si počnu se zítřejším pěstováním je ve hvězdách, podpůrných zelených kapek nemaje... No, nechám to tak, nebudu řešit zítřek dneska, třeba se kolo pochlapí s nějakým lepším bonusem. :)

EDIT: tak jsem prošňourala družstvo, odevzdala v potu tváře získané výdobytky z chovů, dílen, sadů i polí a ulovila zelené kapky na další sklizeň. Takže teď se budu čučet na film do třičtvrtě na dvě, ale bonus mi neuteče a stihnu se prospat do práce. No a pak se děj vůle Puffinova, esi to dohraju ;)

18. kája53

kája53 Expert fóra

Ahojky vespolek,
    tak nanuky mám napěstované i na zítřek a pole jsou oseta dlouhodobkou. Snad o víkendu někde v lese najdu místečko
    s wifinou. Farmaření zdar! kája53

19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

kája53, Pokáč vylez na posed, aby vyřídil mejly, tož tam třeba taky nějaký se signálem najdeš, a místo mejlů pořešíš farmu 8)

20. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Tož vážení přátelé ano.
    Dokončeno snad dříve než to začalo!
    Proto se to prase tolik chechtá...
    :D

Naposledy upraveno: 18/6/21
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.