Hrůzostrašná noc (25.10. - 1.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 24/10/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bublina55

bublina55 Pisálek fóra

prosím, proč mě nevyskakují postavičky na hl. louce

děkuji

STYBI tohle ocenil(a).
  2. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj bublina55,
    podívej se vlevo nad časomíru, jestli máš zatržené v okýnku pod postavou[​IMG]

dana9494, petaM2001 a STYBI tohle ocenili.
  3. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Vcera jsem si nechal Prales az na dnes a vytrhal vsechny XXL, at je cas i na vypadky, k tomu dve plochy karafiatu, kazda dala 60 vypadavatek, i mytina se zviraty se snazila, takze po startu 207 kusu...
    Ted jsem na tom celkem slusne, jen vydrzet :
    Vypadavat ma 220 obalu/den, v tuto chvili ma byt 64 (nebo chybet 1256 ), mam 296 (chybi 1024 ), mam 22% hotovo.
    Stav cukratek : idealne 789 kusu (2750/den ), mam 141 z 16500 (0% ).
    Zatim uplynulo 4% casu, zbyva 137 hodin.
    Nezapomenout na mlyn na hlavni farme, jen tam jde vyrobit 330 strasidelnych bonbonu, celkem za 110 minut, tedy 1,9 hodin!

4. disquotek

disquotek Perspektivní autor

petaM2001 a STYBI tohle ocenili.
  5. hnojivo

hnojivo Aktivní autor

Zdravím všechny farmáře a farmářky. Tak honem jdeme sázet cukrátka, ať se nám na stonku houpe další větvička:D:D:D

6. nezmarka.cz

disquotek,
    koukni na první stranu do infa o akci ;)

7. mamufa

mamufa Pisálek fóra

Co je to JC.

STYBI tohle ocenil(a).
  8. nezmarka.cz

Ahoj mamufa,
    JC je zde často používaná zkratka pro dekoraci John Citron, která dává +5% na vypadávátka.

9. alunk

alunk Aktivní autor

Začínám až tedˇ, dříve nebyl čas :( Po první sklizni 138 padátek, že by mi pomohla hotová legenda a nebo je zázračný artyčok s malinami, to zkoumat nebudu, ale mám padátka, juchůůů :D

10. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

První den akce dopadl nakonec dobře a je toho docela dost :). Aktuálně lehce přes 3000 cukrátek, ale ráno po zasetí to zase klesne. Tentokrát pěstuji pouze na 4 plochách, v pralese jsem nechal stromy kvůli padátkům ;). Na noc jsem dal mix růží + nějaké kratší nové plodiny (svízel vonný, sedmikráska a lesní jahoda), tak jsem zvědavý, kolik z toho vypadne. Na plantáži to jistí zázvor.

11. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Tak dnes 367 obalů a 3740 cukrátek tak teď už to vidím v pohodě:):):) tak ať se vám taky daří..

12. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Ahojky, je hrozný, jak málo vyskakují postavičky. Čekám na každou postavičku hrozně dlouho, a jsem z toho docela otrávená :(
    Jinak akce dobrá, ale ty postavičky mi berou nervy.

13. pavca67

pavca67 Expert fóra

je to na nervy jak pomalu se ty postavičky objevují

14. milostivas

milostivas Znalec fóra

ze tří a půl plochy 3835 cukrátek a 443 obalů,další zasazeno..a jdu spát. dobrou noc

15. sysel002

sysel002 Pisálek fóra

šmankotá,já už se snažím podarovat cukrátkem i Johna Citrona a to ještě akce ani pořádně nezačala :p

16. STYBI

STYBI Velmistr fóra

Dobré ráno - právě jsem dala umlít do mlýna cukrátka - celkem bude 110 ks - což je 1/3 akce - tož to není špatné ještě neuplynulo
    ani 24 hod. od zahájení. Je fakt, že jsem sklízela i v noci - né že bych byla takový maniak, ale jsem špatně spala, ale opravdu nejedu v nákupu košíků a zatím jsem si nemusela ani nijak dopomáhat a padátkama - řekla bych že mi to padá velmi dobře i z akční plodiny !!!

17. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Já bych i občas podarovala, ale neeeeež se někdo uráčí vylézt a chtít. To je doba.

18. 8888milda

8888milda Perspektivní autor

vypada to nadejne,nefrfnat a makat,,,,,dejchat u postavicek hlavne dejchat,,,,,,,jedéééééme

19. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Já mám asi nějaké hladové postavičky, sbalí bonbon a okamžitě si stoupnou na jiné místo pro další.

20. olčaML

olčaML Vážený autor

bonbony jsou , ale postavičky nikde , jestli to tak půjde dál tak čekáním na postavičky strávím mládí

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.