Hrůzostrašná noc (25.10. - 1.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 24/10/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. .Noriska.

.Noriska. Pisálek fóra

já jsem spokojená, už jsem se vzdala naděje a to mi chybšlo jedno políčko na obou farmách příjdu domů a huráááááá , mám to dodělané , dííííky za prodloužení nádhera:p

2. Preceja

Preceja Mistr fóra

Papoušci classic ++, oliva XXL>:(, růžoví králíci, už čtvrtí, na to jak málo mám růžových stájí bych dala přednost nějaké jiné a kustovnice XXL. Žádná sláva a to mi stromů chybí opravdu dost. No co, lepší než nic.

3. betr

betr Pisálek fóra

Fail, vedet to driv, tak nespotrebuju veskery napestovany cukratka a jeste se o kus posunu .. ze bych ted na den zacinal rozpestovavat a ziskal o jednu odmenu vic se mi fakt nechce.

4. Simík21

Simík21 Znalec fóra

no co dodat... akci mám hotovou v původním čase, bo jsem do boje zapojila kaštánky, 200 SH a cca 300 Zuzi :sleepy: ještě že jsem jeden z těch šťaslivců, co má obrstromy... kupovat to za reál, tak jsem asi naštvaná... :p držím palce fšem co ještě bojují ;)

5. wenda114

wenda114 Pisálek fóra

Pomoc , pomoc nemám nikde postavičky a chybí mi 10 kolednických sáčků ..... :cry::cry:

6. jozinko12

jozinko12 Pisálek fóra

mne nejde vyrabat v mlyne stratili sa 4 stranky vyroby krmiv

7. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Wendo, máš zelené zatržítko vedle čarodějnice? Pak by se měli ukázat...

petaM2001 tohle ocenil(a).
  8. Folonica

Folonica Rádoby autor

No tak tohle mě ale dost namíchlo....zjistila jsem kolem jedné, že mi chybí akční kvítí...a že už ho teda nedopěstuju...no a protože jsem správnej závisláček, když už mám dekorky, tak by se hodil i ten stonek, že... no tak jsem šla a zbaběle a ze zoufalství koupit košík, když jsem horko těžko dopočítala, kterej že jako bude tak akorát na to doklepat poslední políčko...a akce hotova - a oni krátce na to oznámí prodloužení, což jsem navíc zjistila až teď večer - i tak bych to krásně stihla dopěstovat....to si fakt myslej, že každej kontroluje co 5 minut časomíru??? Navíc chvilku před původně ohlášeným koncem akce... :-(((

9. Folonica

Folonica Rádoby autor

no však taky jsem :-(

10. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

dobrý večer farmári:)
    moja 4 ročná vnučka :music:sa rozhodla v nestráženej chvíle8) šlachtiť o_O
    miluje kone:).....
    nemám ružovú stajnu pre kone, ale mala som jednorožca ...ružový Pegahorn.....xD:cry:
    tak tento ružový jednorožec čaká na šlachtenie :inlove:s 2 Haflingermi a 1 obyčajným koníkom:inlove:
    ak bude baby..boom....8) tak sa nechám prekvapiťxD:cry: čo tá moja 4 ročná vnučka vyšlachtila:inlove::music:

vonku je strašidelná temná energia8)
    tak už konečne ukončite strašidlá8)
    a začnime sa radšej venovať všetkým svätým :inlove: a dušičkám :inlove::inlove: a spokojne pohodovo farmárčiť...:p:inlove:

F 97 B 303

11. wenda114

wenda114 Pisálek fóra

mám zatrhnuto a nic ani čarodějnice :cry::cry::cry::cry:

12. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Já myslím, že se ti ve mlýně nic nestratilo. Jen musíš mít zatrženou (označenou) záložku "všechno"

13. rolland64

rolland64 Pilný autor

dá se to přece stopnout

14. kristinabesinova

ako to mám stopnúť?o_O
    koníky sú už pripravenéo_O a dakujem ti:inlove:

petaM2001 tohle ocenil(a).
  15. rolland64

rolland64 Pilný autor

označ řádek který chceš stopnout a nad chaloupkou zmáčkni křížek

16. kristinabesinova

jupííííííííííí:D:inlove:
    jednorožec zachránený:D:inlove:
    velmi pekne ti dakujem rolland:inlove::inlove:
    asi ti pošlem nejaký drinkxD:inlove:
    ale až zajtra:D

17. stefanyp

stefanyp Pisálek fóra

Tak tohle prodloužení mě pěkně dožralo..... Na poslední chvíli pěstuju co se dá, aby bylo dost vypadávátek a vyšel stonek, nakonec mi jich chybělo 7 ks, tak jsem oželela těžce nastřádané floreny a buch - teď večer si přečtu, že je akce o den prodloužena.
    U hry jsem seděla dost dlouho před druhou a i přes několik aktualizací kvůli změně strašidýlek žádné upozornění - to se mi fakt nelíbí.
    Kdejaká blb..ost se tam objeví a tohle rozhodnutí prodloužit akci o den ani náhodou.

18. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Takových akcí je na farmě málo, pokud kdy, skutečně si nepatuji, že by více farmářů nadávalo, že byla akce o den prodloužena, spíš se nadávalo, že nebyla alespoň o hodinu prodloužena. Památná chvíle...:)
    Tím se nechci dotknout farmářů, kteří koupili košíky, vyplýtvali SH a pod. aby akci dokončili. I dnes, kdy si se SH nemusím dělat starosti, stejně ho používám uvážlivě a akci třeba nedělám celou, jen si vyberu. A košíky jsem nikdy nekupovala, jen ty "speciální" u královny, hned jak se k ní dostala.

19. samulka2008

samulka2008 Zelenáč fóra

No je to sice super že je to prodloužené, jen mi tu radost kazí ta spousta zbytečně vyplýtvaného superhnojiva abych to stihl dopěstovat do konce, tedy toho původního

20. annanoka

annanoka Zelenáč fóra

Gratuluji všem, který zdárně dokončili. Přestože si postavičky dělaly, co chtěli.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.