Hrůzostrašná noc (25.10. - 1.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 24/10/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Napěstováno je, padátek chybí 237, tak snad to do zítřka bude. V pondělí rozhodně nebudu mít přes den kdy se hrou zabývat. Zatím jsem neměl větší problém se zvířátky, tak doufám, že mne to mine zcela.
    Gratulka všem hotovsonům!
    Kaolíne, ty tedy jedeš! Že to dotuješ zelenými kapkami?

2. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Dobré ránko, ráno hotovo 70%, obalov chýba už len 23 a cukrátka na dva zbery, takže dnes bude hotovo. Tajomnice dám odhaliť poobede, ak nezabudnem.

3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Dotoval sem vydatně SH. Nějak jsem přehlédl celkovej počet padátek a trocha bude chybět!:music: Achjo, jako zamlada xD Horší je že kaštanovej řádek lze použít až za týden.Po další sklizni bude akční plodina napěstována a pak se mrknu na zoubek vyšlechtěným plodinám ve skleníku,snad tam něco najdu.Ideální by byly růže,ale poslední bonus na zkrácení účinnosti SH pořád nechce přijít.:(
    Bombónů mám [​IMG]:)

4. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Tedy, to je adrenalin :D Dopadla jsem jak milostivas, chybí pár cukrátek. Včera se jich zdálo dost, tak už jsem rozjela velkochov koček. No a ráno koukám jako puk - cukrátka chybí. Tak jsem jich pár hodila na pohopole s SH a Zuzi a raději pětkrát spočítala, protože spoléhat na doplnění od systému tentokrát nejde a nerada bych, aby třeba tři chyběly. Před polednem bude hotovo.
    Jinak akce veskrze pohodová, příšerky mě vůbec nezlobily, objevovaly se pravidelně a v hojném počtu. Bez nich by to byla nudná pěstovačka, díky nim šlo alespoň o chvilkové zpestření.
    Také jsem otestovala stromy XXL v pralese. Z každé sklizně bylo přes 20 padátek (i 28 se objevilo), což je velice slušné vzhledem k tomu, že třetina stromů byla nízkobodových (kokos, mango, banán). V denním součtu je to víc než ze základních stromů, ty nikdy nedaly víc jak 40, spíš 30 až 35. A také potěšily tři velkosklady, z nich běžně vypadly 3 i 4 obaly. Je fajn mít ze "tří polí" 9 až 12 padátek.

Kdo máte pocit, že nestíháte, neplašte. Ještě je třetina času do konce a pokud máte aspoň 2 třetiny splněné, určitě to dáte. Samozřejmě s ohledem na čas, který vy osobně máte k dispozici (práce, výlety apod.).

5. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Dobré ráno farmárky a farmári.Prečo nerád robievam akcie kde sú tajné?Pre takéto smeti oranž.opice,wampi a žlté sovy,lokvát xxl.Tak že takéto odmeny za toľko pestovačky si mohli nechať.

6. milostivas

milostivas Znalec fóra

kiks napraven,akce zdárně hotova :)

7. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Vypadá to slibně mám 82%, ještě je dost času, bohužel jsem zasadila cukrátka, která nepotřebuji, musím počkat až uzrají,potom dám dlouhodobky:p;)

8. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky všichni, tak ještě 6 kolednických sáčků. Jelikož mám napěstováno dostatek akčních, tak jsem na polopole (2x1) dala na noc růže a pórek, na baha bylo Habanero a doopravdy z toho napadalo více, než z akčních, Teď se těším na desátou hodinu, že dokončím sklizeň děsivých světlušek, která jsen nestihla v minulé děsivce a chybí mi pro dokončení nového úkolu v družstvu. Myslím si, že řádek bude. Dále platí VELIKÁ GRATULACE TĚM, CO JIŽ ŘÁDEK OPEČOVÁVAJÍ. Jára

9. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak já taky dneska dokončím, už jen čekám, až mi za hodku dozraje šípek, uvidíme ,kolik vypadne obalů, abych umlela cukrátka, ale už mě chybí jen 15% k dokončení akce, což dnes splním.
    Tak všem pohodovou hru, ať to padá a já si jdu konečně přečíst, co tato akce přináší za odměny:p;):D

10. klaarcca

klaarcca Perspektivní autor

Dobré ráno všem.. tak já těsně za půlkou - 52%, ale obalů 0 :sleepy: z TS byla jedle XXL.. mohlo být asi i hůř :p

11. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj - zatím hotovo 82%, poslední otočka akčního, pak budu čekat na padátka. Jinak v pohodě - času je dost.:)

12. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky všem, mně ještě chybí 320 vypadávátek, tak nevím, jestli to vůbec stihnu, kdyby alespoň začaly vypadávat i na strašidelné louce, když dali děsivou noc,to by určitě pomohlo všem, komu to nepadá, jinak přeji všem, ať se akce podaří dodělat do konce.

13. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Povedlo se, ale počítat nejspíš neumím, ještě 26 cukrátek zbylo (o jedno pohopole mohlo být méně). A drobná zajímavost - 20 makadamií dalo 3 obaly, jedna Baha výrobna 4.

14. JessicaGold

JessicaGold Pisálek fóra

Tak túto hru som vôbec nepochopila...otrasné...zasa ste ma rozčúlili....vie tu vôbec niekto inteligentne vysvetľovať pravidlá hry ? Celé je to tu neprehľadné, treba dve tri hodiny hľadať vôbec zmienku o tejto hre...a načo máte vyhľadávač...veď nedokáže vyhľadať nič...to je systém...ako v praveku... To je váš zámer?

lenkaborna a STYBI tohle ocenili.
  15. Dela76

Dela76 Aktivní autor

Ahojky,tak mám splněno na 91%,musela jsem dát ještě jednu várku akčních a pokud dnes nedopadaj obaly,dám na noc nejdelší a ráno bude hotovo..všem co už dokončili gratulace a těm co ještě sbírají držím palce ;)

16. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj JessicaGold,

netřeba nic hledat, z kalendáře vede link na téma popisující celou akci. Stačí jen kliknout.

17. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

JessicaGold nám, co umíme s fórem pracovat, to vyhovuje a vždycky dokážeme rychle najít, co potřebujeme. Nevím, na co jsi zvyklá, ale zdejší F.A.Q. je jedno z nejlepších u onlinových her. Takže možná bude praktičtější nevysilovat se nadáváním a naučit se s fórem pracovat.

k akci: za hodinu domelu posledních 70 kokin, nakrmím pavouky, odevzdám pytlíky a bude hotovo :)

18. martina19751

martina19751 Analytik fóra

tak mam taky hotovo a muzu se venovat desivce

19. abc23

abc23 Komisař fóra

Zdravím, vypadá to, že budu finišovat až zítra ráno, dnes už se sem asi nedostanu a zůstávám na 94%, chybí dodat jen 2 pytlíky :D
    Nejhojnější nadílka obalů na cukrovinky je z šípku, tím si to pojistím na zítřek, plodiny by mě měly vyjít s menším přebytkem..

20. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

zatím jsem se doplazil na 88%-no jo no když jsou na plochách chlívky tak padadla padaj míň ale to neva času je stále dost né;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.