Hrůzostrašná noc (25.10. - 1.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 24/10/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Pche...já plním na 47% a chybí mi ještě 274 padátek (to nebude problém) a hlavně 8786 kytek ... takže kdo je nejhorší farmář? xD Snad to napěstuju.....

2. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

zatím 67% ale času dle farmsčotu dosti;):pxD

3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ach ty kaštani xD
    Já je nemám a když potřebuju, tak ten pórek točím se SH taky (skleník, vánočka + nevinnost), akorát to není úplně nahned. Ale svůj účel to splní taky. Pórek na pohopolích za cca 3 hoďky, na obyč polích něco přes hoďku. Než čekat do neděle, až řádek dozraje....

Edit: No a jsem zase tam....Mám dva bonbóny a na ploše ani jeden klobouk o_O

Naposledy upraveno: 28/10/16
  4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

čarodějka: Nejhorší farmář jsem bez debaty já. Jen se na hru kouknu a už to jde šejdrem.:p

5. blondmary

blondmary Magnát fóra

Mám tri bonbóny a na farme dvoch pavúkov a a dve tekvicové tetušky a ja márne čakám na svojho vypaseného "Amanta" a on nikde.
    asi sa pozerá po nejakej inej:p:D

6. martina19751

martina19751 Analytik fóra

ja mam taky 2 bonbony a ti prvni strasaci se proste neobjevi
    jen pavouci, dyne a tlustoch

7. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Taky mi chybí čarodějka ale rozčilovat se budu až před koncem, kdy mi budou chybět bonbony na netopýra. A budou určitě při mém nastavení. K :p;)sakuře mi přibyl pásovec

8. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

koukam, že to máme všichni stejné...nejdřív byla pořád čarodějka a nyní milá dáma zalezla a nechce se ukázat:(xD

9. Feris1

Feris1 Expert fóra

akcia hotova aspon chvilku bude pauza

10. jana895

jana895 Perspektivní autor

Tak hotovo,stonek už dal 3xzatočení.Pohodová akce.

11. martina19751

martina19751 Analytik fóra

no pauza moc nebude, zitra mame desivku

12. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No tak napestovano je s drobnou davkou navic, kdyby neprisla pro jedno cukratko, ale vypadavatka jsou uz od vcerejska v klidu... jen ten mlyn teda jede jeste par hodin, nez zacne vyrabet sladkosti... z tech TS uvidim, ja po minuly akci jaksi nedal TS na plochu, tak snad tomu dam lepsi sanci ukazat, co by mohl z chybejicich dat :)

Vypadavat ma 220 obalu/den, v tuto chvili ma byt 667 (nebo chybet 653 ), mam 1453 (chybi 0 ), mam 110% hotovo.
    Stav cukratek : idealne 8332 kusu (2750/den ), mam 16866 z 16500 (102% ).
    Zatim uplynulo 50% casu, zbyva 71 hodin.
    Nezapomenout na mlyn na hlavni farme, jen tam jde vyrobit 330 strasidelnych bonbonu, celkem za 110 minut, tedy 1,9 hodin!

13. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Kaštánky taky nemám,ale růže na pohopolích, vánočka,nevinnost popř. i zdroj života a bonusy ke hnojivu, času a vodě dají půlhodinu, čas by zkrátil i květinový řádek. A tentokrát to i z růží padá velice dobře. Zatím jsem na 82%, na mě neobvykle daleko, spíš jsem rekreační běžec než sprintér:)

14. Persefone

Persefone Aktivní autor

Tak já to mám přesně naopak. :p Ukazuje se mi čarodějka, zatímco pavouk nikde. :eek: Akce splněna ze 46 %.

15. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky, mám splněno na 67 %, plodiny vypěstovány, ale chybí mi "jen" 440 padátek. Na noc dám porek a nevím, co by bylo nejlepší na baha. Snad to dám. Všem, kteří mají hotovo VELKÁ GRATULACE, Jára

16. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Zdravím, mám hotovo 55%. Chýba 6938 akčnej a 287 padátok. Nikam sa neponáhľam a času na dokončenie dosť. Gratulka čo máte hotovo.

17. sirchose

sirchose Analytik fóra

Taky mi na ploše visel třikrát pavouk a jeden netopýr a půl dne jsem čekal na tu čarodějnici protože mi chyběl dodat jeden sáček,pak mě napadlo zkusit restart a hned tam ta bába byla

18. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Hotové, doktore :D
    [​IMG] Na konci se mi objevili akorát ty čtyři pinďuláci, co chtěli po jednom bombónu, takže super :p

19. njklmn

njklmn Pisálek fóra

Tak jsem dostrašila , pomohl kaštanový řádek a pár padátek mám navíc . Držím palečky všem co bojují. :p

20. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Hotovo, dokončeno 100 %. Tentokrát se akce povedla a byla poměrně dobře splnitelná, takže spokojenost. Tajemno odkryto, ale jelen tam nebyl, takže vše do lišty :p.

žluté orlí hnízdo
    sakura xl

žlutá výrobna hůlek
    clausena

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.