Hrůzostrašná noc (25.10. - 1.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 24/10/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. LindaFarmářka61

LindaFarmářka61 Pilný autor

Ahoj, no tak zase žasnu, že tolik farmářů má hotovo. Já jsem lehce za polovinou a myslím si, jak jsem na tom dobře. Napěstováno je, ale klasika, chybí vypadávací obaly. Snad to zachrání dlouhodobé dlouhodobky.
    A musím říci, že ta strašidelná grafika je moc povedená. Radost se na to dívat.
    Zdravím, LF

2. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Tak zatím 70%.Chybí 350 obalů ;)

3. Levlef

Levlef Baron fóra

Už hodinu a dvě obnovení čekám na blbou kočku. Chci dát jeden dárek, jeden. Ne tři, ne šest, ne deset. Jeden. A ta tupá líná chlupatá bestie někde chrápe v seně a nevyleze ... jako tohle už vážně není ani vtipný

4. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Téda, vy jste fofrníci :D Můj ukazatel hlásá splněno 58%. Žádná sláva teda. zase se courám. Čekám na cukrdlátka :(
    Město je pěkný, hlavní louka mě poněkud zmátla, bo jsem se lekla, že jsem na hřbitově o_OxD
    Kočičí novinky mě opět vrhly na anglické fórum :eek: (tak asi budem šlechtit britky)

5. karbar

karbar Vévoda fóra

Jsem to ale trubka.
    Sklidila jsem a suveréně sázím kombajnem akční. No nic říkám si tak na další plochu, co se nestane? No přeci to samé. Takže karafiáty jsou jen na jedné ploše.
    Cukrátka mám 6513 ks a padátek 1 ks.

6. Janka79

Janka79 Mistr fóra

No tedy to jsou fofry a já mám zhruba 40% hotovo melu a zatím mám už banány jde to jedu a jedu jen musím zítra udělat nepečený dort s ovocem a želatinou mňamku. Uklizeno mám jupí a bude se pak pracovat kdo má hotove velikánská gratulace klobouk dolů :)ať to valí a krmí jedna radost ...:DJanča

7. martina19751

martina19751 Analytik fóra

xDno ja se picnu, z ocekavaneho jelinka se vyklubala vyrobna prachoveho peri oranzova, v 93 levelu opravdu terno

8. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Zdravím všechny farmařící :).
    Já jsem s akcí velmi spokojená, vypadávátka v tomto provedení jsou pro mě ztělesněním mých snů - padá to dostatečně na to, aby se člověk nestresoval a zároveň ne tak, aby bylo napadáno za 2 dny. O víkendu odjíždím nejméně na jeden den a jinak jsem pilně pracovala a mnohem méně hrála a přesto mám v této chvíli 731 padátek, snové číslo, opravdu a tvůrcům děkuji za jednu pohodovou akci, u které se skutečně nemusím nějakým stresem z dokončování s plným nasazením v posledních 12 hodinách zanášet. :inlove:
    Mám na polích poslední otočku akční, jestli jsem to dobře spočetla, tak potom si můžu naplánovat dlouhodobky, jak mi bude libo a času je stále habakuk, tak už nevím, jak si svůj dobrý pocit z této akce ještě víc pochválit. Odměny jsou jiná kapitola, řádeček se mi líbí, odměny cestou jsou v něčem slabší (jeden pártylístek, 1 taj. stromek?, atd.), ale zase je v odměnách SK, z mého pohledu jsou "slabší" odměny zcela vyváženy příjemným herním prožitkem, hlavně absencí stresu, což u hry nesmírně vítám.

Jen se chci zeptat, o jaké grafice to mluvíte? Přišla jsem ke hře před hodinou, hra byla rozhozená a ukazovala mi nesmyslné texty, takže jsem čistila Flash i prohlížeč, vše se upravilo, ale nevidím vůbec žádnou změnu grafiky, na hlavní louce, ve městě ani nikde jinde. Mrzí mě to, protože grafika minulé akce mě pohladila u osrdí - mám šanci, že nějakým krokem halloweenskou grafiku uvidím?

Všem přeju pohodový pocit ze hry, ať dokončili, dokončují nebo ještě budou v klídku pár dní hrát - času je spooousta, tak ať se to každému hraje jeho tempem až zdárně ke stonku.

9. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

jak to jde děckaxDxDsem ráno dal karafiaty a cukr meloun tak doufám že padátka poskočí cca za 1,5 hod.uvidíme :p[​IMG]

10. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Sovinka: Ahoj, v pravo nahoře ozubená kolečka... nastavení.... nastavení gafika, zvuky a zapnout "sníh".... neřeš název, je to zavedeno v době zimy na zapnutí a vypnutí graf zobrazení sněhu, ale funguje na vše, takže teď na bubu dekor ,-D

11. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Casey27, díky moc, tož to je bomba, neb možnost "zobrazit sníh" jsem si vysvětlovala doslovně a jelikož jsem asi před týdnem usoudila, že si dosud nepřeju mít na farmě sníh (on stačí ten zvláštní příliš brzy podzimní bezslunečný čas reálný), tak jsem dosud tuto možnost neměla nikdy aktivovanou. Že se pod ní může skrývat i jiná změna grafiky, mě vůbec nenapadlo.
    Už se hra obnovuje a těším se :).

EDIT: Jéééééééé :inlove:

12. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Taky jsem byla nadšená :D, ta strašidelná louka je úžasná.
    K akci - cukrátka jsou napěstovaná, teď budu jen sbírat obaly, tam jsem zatím v polovině (dle Farmsčotu). Naseté mám růže, ty budou ke sklizni za chvilku, na noc hodím karafiáty a zítra budu zavalena horou papírků ;)

13. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Splněno na 70%, vše napěstováno a napadáno, jen mletí je v pořadí za SK, tak ráno bude hotovo. Akce na pohodu a farma v normálním režimu. Zasadila jsem i novinky, ty delší přes noc, přes den budou ty kratší. Škoda, že se nebudou moci vyšlechtit na lásku k SH. Bylo by to zajímavé.
    Nový kalendář je zase našlapaný, tak nevím nevím, kdy budu novinky pěstovat ;)

14. lacrima

lacrima Titán fóra

Bu, bu, bu ... [​IMG] přeji všem, hezké bu, bu, bu odpoledne a hlásím h o t o v o
    Přeji všem prima Hrůzostrašnou noc a hodně obalů na cukrátka.

15. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak mně ukazuje 40% hotovo, na noc asi dám lískový ořech, nemám padátka.... :( cukrátka přibývají pěkně...Už mám pavouky /s mojí fobií je to bingo -.-/ ... a kalendář... trochu nabitý, něco se dopěstuje u šlechtění koček, pak je pár dnů bez akcí, předběžně celkem 13dní na pěstování... těším se na děsivku, posledně jsem nestihla dodělat, protože ráno nešel net a opraven byl až ve 21:00h :cry:, takže z akce nevybrané dveře a nedodělané vrby na hřbitově >:( s ponožkami a vrtulemi to mělo vyjít přesně ....

16. igráček

igráček Pisálek fóra

ahoj,děkuji za radu,už je vše ok

17. Barboracz1

Barboracz1 Pisálek fóra

Zdravím,Hallowenská akce je moc pěkná,cukrátka budu mít už vypěstovaná skoro všechna,ale mám velký nedostatek obalů na cukrovinky,tak kdyby se prosím našel někdo,kdo by měl dáreček navíc,budu moc vděčná..Děkuji

18. adrianka132

adrianka132 Perspektivní autor

• Prosím uprav si podpis, tak aby odpovídal pravidlům. Pajda361
    gratuluji co mají hotovo mně se nějak nedaří mam jen 40% jako vždy problém s vypadávatkama na noc jsem dala bavlnu no nic moc když není 100% legenda a karafiáty stojí to na prd :(

Naposledy upraveno: 27/10/16
  19. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Práve som to dotiahla na 43% a ocitla som sa v zelených číslach. Na noc pór a sladký melónik, nech pribudnú padátka a ráno pokračujem. Gratulka všetci, čo sa už nebojíte;)

20. kamely11

kamely11 Perspektivní autor

tak jsem tentokrát zvědavá, všem padá. me zase ne.... minule jsem kvuli vyskakovátku nestila. Ted mi chybí 2 otočky cukrátek a mám cca 411 vyskakovátek, což je lehce pod limitem.... tak budu doufat, ale práce nepočká.... takže tolik času na farmu není...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.