Hrůzostrašná noc (25.10. - 1.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 24/10/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bubla321

bubla321 Stálice fóra

To si s těma příšerama na farmě dělají srandu? Vůbec se neobjevují. Tolik času jsem na farmě snad ještě nestrávila a začíná mě to pořádně štvát. Prosím o nápravu už teď je pozdě. A oranžoví se snad schovali úplně. Co to má být?

2. klaarcca

klaarcca Perspektivní autor

Bella74 - jak to děláš??? :eek:
    jinak moc gratulka :music:

3. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Moje potvory se objevují rychle, teď za dvě minuty nakrmeno pár pavouků, nebo co to je a bylo po bonbónech :p
    Ukazatel se zastavil na 61% a další pokrok až zítra. První koukám už nebudu, takže není kam spěchat xD

4. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Tak zatím 55% hotovo;) Uvidíme jak se ty bubupostavičky budou objevovat zítraxD:mad:

5. malinkami

malinkami Velmistr fóra

brej večír :) ..tak...druhý den akce a já mám téměř tolik padátek, kolik včera hubabuba po prvním sběru xD
    ...ale nestresuji, jsem naprosto v klidu....padá to pěkně ;)...takže akci určo dokončím i s drobným předstihem... :)

6. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj bubla321,
    objevování příšerek se má zítra opravit. Více na str. 13 příspěvek 245 od kolegyně Dandy.

7. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahojky,dnešek uzavřen na 73 % ,o_O pokračování zítra, ;)na noc nasazen hořec + vodnice + bér italský na baha cukrový meloun:p

8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Melu si 198 kousků cukrovíček a bude chybět napěstovat už jen na 132. Vidím to na tři sklizně. Jen mě mrzí, že nejde použít mlýn na bahamě, to musím čekat, než se domele SK, tak rozdávat budu až ráno. Jestli to půjde tak pomalu, jak tady píšete, tak potěš koště, na to nebudu mít moc trpělivosti. Čekání já nerada, jsem na to moc akční.
    Počítám, že zítra kolem 16 hod. bude dopěstováno a už jen namlít a rozdat. Zítra je akce hotová. Docela to jde i když jsem vše nebourala

;)
    Dobrá zpráva, že se zítra má opravovat, ještě že jsem nespěchala, snad to půjde lépe

9. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Jak se objevují postavičky dej 3 a dej 6, tak to jde rychleji, ;) po jednom to šlo pomalu.

10. prdelka010

prdelka010 Vycházející hvězda fóra

jak se tu psalo že to dobře padá tak u mě najednou ne ..ráno to bylo lepší o hodně
    jestli to nepřizavřeli když na to byla taková chvála hi jinak taky zítra napěstováno mám hotovo 45% a ještě budu za chvilku sklízet

11. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Ahojky, to byl dnes den! Ráno jsem se nemohl dostat na farmu, na poslední chvíli jsem to zmákl, jdu do práce, všude tma, lampy měly půlnoc. Přijdu do práce, pohodička při čekání na klienty, v tom dorazí šéfová - mají přijít plynaři.Jen zabouchla dveře, už tam byli. S výměnou starých gamatek a zazděním a přiděláním nových se frcali do půl druhé. Samo sběr o obědové pauze v tahu. Tak jsem ukecal kolegyni a okolo 14.15 jsem šel na farmu. Zasadil, a od té doby jeden klient za druhým. Nu což... Po návratu domů jsem si udělal jednu otočku se zelenými kapkami, abych to trošku přiživil a prvních 100 pytlíků čeká, až se domele SK. Abych v tom neměl guláš, budu mlít a dodávat po stovce. Doufám, že zítra už se o obědě na tu farmu dostanu, hu.
    Bello74 - gratulka! Táááákhle velkáááá!

12. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

kombajn mi štrajkuje:mad:
    bez kliknutia mi zasadí tulipány>:(:cry:
    odhlasim sa a znova na inej lúke si kombajn sám zasadí soju>:(:cry:
    ved ja chcem pestovať bombony:pto aby som bola zdravšia?:( to preto si kombajn robí čo chce?:(:wuerg:
    alebo je to ozaj porucha...>:(?

13. doben

doben Ikona fóra

Video k akci:

Video obsahuje kód.
    První, kdo mi ho pošle poštou získá 1 JC bod + libovolný strašidelný řemeslnický produkt.

Jinak zatím jsem namlel 130 bonbónů.
    Vypadávátek je dost, ale ráno jsem zapomněl na MJS, takže akční je málo.

14. háček

háček Perspektivní autor

Ahoj, tak hotovo , příšerky nakrmeny, stonek stonkuje , farma dána do normálního režimu. A čekám na další akci :p jen mamka s taťkou mě zase o kousek předběhli .. xD

15. Preceja

Preceja Mistr fóra

Je to volako prekombinované. Když ty příšerky dávají jen pytlíky, postrádají smysl. Teda spíš jejich jediný smysl je, aby zdržovaly a to spíš naštve. Těšila jsem se na náhodné dárečky, mohlo z nich padat aspoň něco symbolického, hřebík, prkno, ponožka....

16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Fuj, už jsem vlezla k pavoukům a vůbec se mi tam nelíbí :cry:A eště mám ty fujtajbly fialový krmit :wuerg: Hezčí zvířátka by nebyly ?

17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tady si ještě nikdo z moderátorů nezvykl, že klikat a nadávat umí každý, ale číst a hledat jen někdo? Asi za Vás všechny zapálím někde na patřičném místě svíčku... Já už bych na to nervy neměla, patrně musím vzít v úvahu vliv stáří a zkušeností odjinud :p

Abych nebyla OT - pěstuji cca na třech plochách, objevování pot"f"orek jsem řešila F5, ale protože v pracovním procesu není moc času, jsem na začátku. Ale to pude xD Však bude volno... sice zase v práci, ale bez telefonů, mejlů a zákazníků, takže klasicky ve volném čase dokončím pracovní týden a mezi cigárem venku a kafem u PC budu mít čas i na farmu...

18. slootr

slootr Baron fóra

Já to melu po 110 kouskách, ovšem první várka čeká ve frontě. Domele se co se mele, pak půl hodiny ty podivný bonbóny, pak pojede 18 hod SK. Hodlám to takhle prokládat po 110 celkem 6x. Snad to napadá, protože napěstovat nebude problém. Na noc dávám borůvky na farmě a papyrus na Baha (je delší, musím ho zasívat dřív).

19. EliM77

EliM77 Magnát fóra

akce dokončena, stonek stonkuje a hura na prazdniny

20. -Berry308-

-Berry308- Zelenáč fóra

Tak mám cca 500 vypadávátek ,takže pohoda....baví mě děsně slovo zatržítko:D:D,to je jako Dolinové sněhánky,a můj alfa samec používá slovo potírátko,když si na chalupě nemůže vzpomenout na mašlovačku a pálí se mu maso,tak mu to schválně nepřipravím,aby si musel říct:inlove::inlove::inlove:,krásně ho tím zlobím.Na noc růže,krásné sny.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.