Hrůzostrašná noc (25.10. - 1.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 24/10/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. blondmary

blondmary Magnát fóra

Jéžišmária nikdy som si neuvedomila, ako ma môžu vidieť iní. :D žeby predsa ?

2. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Ty jsou tak líný to snad není možný vůbec se neukážou to mít v práci tak na minutu leťej:sleepy::sleepy: zatím 15 čtverců hotovo..

3. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Mám hotovo 7% (2 okýnka)
    Padátka jsou asi v pohodě a akční kytka roste v dobrém čase.

Celé asi nestihnu, protože o víkendu mám málo času.

4. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Na akci jsem se těšila, včera začala až večer, dnes půl dne opět skluz, ale dohnala
    jsem pěstování i padátka, ale čekat , až se něco objeví , to mě krká.
    V ofi opraveno na všechny pěstební plochy a mě se ten mývalí skřet či co to je,
    ukáže ve dvou vydáních na hlavní a v jednom kousku na mýtině . Ostatní plochy i
    kdybych tam vystála důlek - nic. Takhle to celkem pěknou akci jen kazí .

5. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, postavičky se zobrazují opravdu po velmi dlouhé prodlevě, na zítra je plánován hotfix, který by měl zobrazování postaviček urychlit. Měly by být k dispozici častěji. IT team BP připravuje tuto úpravu až na zítra, dřív to opravdu nebude.

danda-vnovis

6. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

super :pxD

7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

danda - vnovis .... díky za to ! Pak to bude akcička jako malovaná .

8. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Právě jsem dala mlít prvních 100 cukrových bonbonů...
    ...takže ještě nastřádat na další 230 :D

Musím pročíst, jestli jste napsali odpoledne nějaké farmsčoty. Ať vím, kolik mám hotovo. Je pravdou, že jsem se připravila a napadalo mi při první sklizni docela pěkně vypadávátek (něco kolem 140 ks to bylo). Aspoň na mé úvody to bylo pěkné ;)
    Jo, a postavičky mám vypnuté, ať mě zbytečně neruší, dokud nebudu mít namleto.
    Tak ať se nám daří!

EDIT: Áha, tak co jsem pročetla poslední 2 strany příspěvků, nebudu nechávat krmení (jako u koček a netopýrů) až na závěr, ale budu krmit průběžně, až odemelu... Díkes za tip!

Naposledy upraveno: 26/10/16
  9. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

Bonbonov mám 4418:) obalov 439 ;)
    neviem do kedy budem odolávať, ale asi by som mala začať krmiť strašidielka:music:

hnoj na trhu sa cení vysoko ...viac ako 800 gr.:)
    dnes som kydala hydine:inlove:a šup do smetiaka:music:škoda že sa nedá predať na našom trhuxD
    dokonca som aj vymalovala kurín xD:inlove: aby sa im lepšie bývalo:D

10. stěby

stěby Hvězda fóra

Tak jsem konečně v zelených číslech :D:cry:(cukrátka hotovo 22%, obaly 38%). Když tady čtu nářky nad neukazujícími se fujtajblíky, hned jsem něco vrazil do mlýna, ať jsem na ten zítřejší upgradovaný fofr připraven 8):p. Jedu už na pohodu, vypadávátka přebývají nad cukrkytkami, a všechno směřuji k tomu, abych v pátek pozdě večer zavřel krám a v sobotu mohl vyrazit na celý den do reálné přírody ;). A v neděli bych se mohl plácat po rameni a říkat si: dobře já! ;)

Jenom jestli si to jenom nemaluju a BP nepřiškrtí kohoutky...:oops:

11. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Postavičky příšerky určitě mají bolavé zuby, když je tolik krmíme. Prostě se ne a ne ukázat a tak si něco dobreho zakousnu, protože mě taky vyhládlo a být hladová je u mě nebezpečné, to bych ještě někoho mohla vyfackovat.

12. alunk

alunk Aktivní autor

Mám hotovo 13 %, nakrmila jsem vším, co jsem umlela a pěstuji dál :D

13. terezavodickovaY

terezavodickovaY Pisálek fóra

Legendu nemám.... jinak pidi pole všude... jen jsem nechala stromy

14. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Ahojte, nestíham čítať, včera som zanedbala rozpestovanie, tak som to dala na vypadávatá, a to stálo za to - padátok je hafo - 478 (bez košíkov a bez JC). Akčnej "len" 2714, ale to sa dá zmáknuť v pohode. Tak nech všetci priberáme z tých cukríčkov!

15. martina19751

martina19751 Analytik fóra

tak ja dneska koncim na 43%
    na farme zasazeny karafiaty na velkych polich, na baha akcni na pidi polich

16. šebejda

šebejda Baron fóra

Že já starý trouba nevydržel, až proběhne oprava těch hajzlíků, kteří se možná někdy někde objeví. Mám hotovo cca.2/3 z celého úkolu a díky bohu mi konečně došla padátka a nemusím na ty potvory čekat. Co já se zanadával->slušně jenom ...tečky a tečky....a další hromada teček při čekání, až budu moct těm modrým sviňuchám dát pamlsek. Klíďo přepěstuji akční a je mi buřt, když budu nakonec mít padátek o hafo víc. Přísahám, dokavaď oprava neproběhne, ani 1 pamlsek ti líní modrásci ode mne nedostanou. Mimochodem, pravdou je, že přemisťuji svých 8 JC a legendu mám na max, ale tentokrát padátka padají o 100 péro ;). Doufám, že to vydrží a zatím chválím:D.

17. Bella74

Bella74 Vážený autor

tak to by bylo :music: [​IMG] a co teď ?? že by nové plodinky ? xD Ať vám to padá :inlove:

18. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Bella74 - gratulka veľká:D Ja mám zatiľ 0%, ale príde čas:eek::D

19. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

mno, mám 46 %, mohlo být o trochu víc (o jednu sklizeň), ale dopoledne se mi nedařilo spustit farmu, po přihlášení mi to načetlo jen rámeček :oops:, přitom ráno jsem normálně sklidila a odpoledne to také šlo

20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Legenda dělá hodně. Poháry asi stěhuješ před sklizní z plochy na plochu ? Až budeš mít legendu na stromě moudrosti, půjde to líp a odpadne ti to protivné stěhování (ale 300 hvězdiček nasbírat je nadlouho - chápu) ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.