Hrůzostrašná noc (25.10. - 1.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 24/10/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

zduř zatím to jde pěkně krmit se chystám až zejtra nebo v pátek ráno až nebude co dělat a kde nakupovatxDxDxD

2. satelit

satelit Hvězda fóra

Padátka padaj ale cukrátek málo, ale ono to pude. :)

3. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Po 26 hodinách akce mám 488 obalů, tj. cca za šestinu času třetina padátek bez jakýchkoli podporovadel - solidní výsledek.

4. Koulička1

Koulička1 Aktivní autor

Já ty příšery snad nenakrmím a nenakrmím. To je nekonečné než jedna příšera vyskočí :cry::music::cry:

5. rebelka1958

rebelka1958 Aktivní autor

Zdravím všechny ;) u podzimní akce. Celkem to jde není to žádná sláva polní dráha, tak cukrátek po 24hod. jelikož jsem začala pozdějc je 6527 ks a obalů 436 ks, ale o stát sv. a víkendu jsou dvanáctky a to sklidím pouze a jenom vždy ráno a večer až se vrátím z práce :cry::cry:.................však to nějak dobře dopadne.xDxDxDxD Jinak přeji všem hodně zdaru a hl. padátek. Děkuji mým sousedům za obaly. Ten kdo má hotovo tak gratulka;)

6. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, cukrátka zatím padají celkem dobře. Jinak trochu překombinované - nakrmit 20, pak těch 20 odkliknout. Stačilo by krmit. Celkem dlouhé čekání než se potvůrka na krmení objeví.

7. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak mám umleto a rozdáno 88 bonbónů. Takže ještě 242 o_O Cukrátka jdou strááášně pomalu :( Nechce se mi bourat mýtina, tak jedu zhruba na 4 plochách.
    Napěstíno je tedy cca 4400 a obalů napadalo 641. Na noc půjdou asi zase dlohodobky, ať nejsou zbytečně prostoje ;)

Naposledy upraveno: 26/10/16
  8. anica16

anica16 Aktivní autor

krmeni je hroznycopak je cas stale sedet a cekat az se prisera ukaze,jednou za par minut......to me fakt nebavi

9. joe31

joe31 Pisálek fóra

Tím dodávaním se někdo pomstil, né ?!!! Rychleji ba se objevivat nemohli?

10. klaarcca

klaarcca Perspektivní autor

Tak já mám splněno jen 16% :(

obalů - 0 sáčků - 14 cukrátek - 275
    a to pěstuji na všech plochách, poprvé jsem zbourala skoro všechna zvířátka, stromy jsem nechala..
    odměny pro mě nic moc..
    tak aspoň vám všem přeji úspěch při akci :music:

11. jade2376

jade2376 Rádoby autor

To krmení je děs a hruza teda než to nakrmím tak budou už druhé vánoce >:(:cry:xD

12. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Koukam ze se ceka nez se ukazi dalsi sberatele bombonu tak to trva, takze az se mi uvolni mlyn, tak to tam vrazim... zatim nejsou zadny zpozdeni, 3 sklizne za den, bez mytiny a pulky Pralesa to celkem pribyva a vyskakovatka tentokrat hodne pomahaji JC a sousede, tak to je v predstihu a to se mi libi :)

Vypadavat ma 220 obalu/den, v tuto chvili ma byt 254 (nebo chybet 1066 ), mam 677 (chybi 643 ), mam 51% hotovo.
    Stav cukratek : idealne 3166 kusu (2750/den ), mam 6162 z 16500 (37% ).
    Zatim uplynulo 19% casu, zbyva 116 hodin.
    Nezapomenout na mlyn na hlavni farme, jen tam jde vyrobit 330 strasidelnych bonbonu, celkem za 110 minut, tedy 1,9 hodin!

13. blondmary

blondmary Magnát fóra

Jéjdanenky, nikde som sa nedočítala, že je to hra na schovávačku. Oni sa mi tie potvory skrývajú a nie a nie sa ukázať. Však ja nevyzerám jak strašidlo aby sa ma báli.:D

14. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Dochází mě trpělivost pořád čekat kdy vyskočí potvůrky!Mám namleto a co stím?Neplníme náhodou ještě "bobříka trpělivosti"?

15. ruze159

ruze159 Pisálek fóra

taky cekam az se mrsky priserky ukazou. nakrmim je hned ale oni si davaji sakra na cas:oops:

16. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

blondmary--- jsi si tím jistá?xDxDxDxDxDxDxD

17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

petaM2001 - no to nebylo hezké :eek:xDxD

18. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

sranda muší bejt xDxDxD

19. Baroland

Baroland Ikona fóra

na čarodějky se nečeká ! musíte po každé druhé přejít na jinou plochu -hlavní,divoška, les.
    Více mě vadí,že mám otevřené ty další (po více kusech) a furt jenom vyskakují ty první čarodějky.

změna,už sou tam i bumbrdlíčci.

20. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

A to jsme na začátku akce, vůbec nechci vidět co budeme dělat až se ty potvůrky přežerou :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.