Hrůzostrašná noc (25.10. - 1.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 24/10/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Levlef

Levlef Baron fóra

Kujoooone, vypni si capslock a přesuň se do správnýho tématu, tady jsi v akci ne u krmiva. Ty kujoooone, he!

2. rampusak

rampusak Veterán fóra

Ráno něco vyskákalo ale akci nezačínám. Na fóru čtu jedno vysvětlení obchodních podmínek, včera v emailu úplně něco jiného. Tahle hra má kolik majitelů že to první vyvrací to druhé co posílali do emailu? Nebudu souhlasit a tím pádem akci nedojedu tak jako tak i když to celkem skáče. Ahooj Martina

3. y.z.y

y.z.y Stálice fóra

rampusak - nestraš [​IMG]
    Tak jak to čtu, už melu. Chtěla jsem nejdřív napěstovat a naráz dodat, ale budu dodávat postupně.

4. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Zdravím, padá to pěkně [​IMG] jen to pěstování nějak drhne.... jsem línej i zalívat ,-D Tímto prosím sousedy, aby už neposílali obaly a šoupli je tomu kdo potřebuje ,-)

rampusak: Ahoj.... mě nejvíce pobavil bod.... cituji: "Nové VOP výslovně uvádí, že využívání a zvýhodňování v rámci více účtů je zakázáno nejen mezi účty téhož uživatele, ale také mezi účty různých uživatelů. Tato skutečnost je stanovena v zájmu spravedlivého herního prožitku pro všechny uživatele." No když pominu veškeré herní prvky založené na náhodě... TS, TCH, šlechtění, KŠ a další a další, tak přece první kdo hned po registraci zvýhodní či nezvýhodní každého uživatele (hráče) je sama společnost BP tím, že mu přiřadí určitý trh (server). Ceny a počet nabídek na různých trzích tvoří propastné rozdíly v možnostech hraní na jednotlivých serverech a tím jednoznačně uživatele zvýhodní/ nezvýhodní ,-) Možná by neškodilo si prvně zamést před vlastním prahem a pak něco psát o spravedlivém herním prožitku ,-D

5. kvítek67

kvítek67 Zelenáč fóra

Bezva.....umlela jsem 85 strašidelných bonbónů....tím hlemýždím tempem, jak postavičky vyskakují, mi dozraje další sklizeň, než je spotřebuji. To je príma.......

6. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Pár potvor jsem nakrmila, ukazatel se sekl na 28% a tolik otravné jak zde plno lidí píše, mi to krmení nepřišlo. Na to, že ještě neuběhlo ani 24 hodin od začátku akce, tak mám pocit, že to jde víc jak dobře.
    Ranní sklizeň akčních kytek dala dokonce z jedné plochy na ostrově 31 obalů, takže asi dobrý, i když na toho motorkáře, co už mu budu posílat jen sólo kozy nemám xD

7. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Sem se vrátila z města a další potvůrky na mě čekali. Na jiných plochách se více, jak jeden neukáže. Na divoké a deštním nic, no to ti hrošíci dělají kotrmelce a je zahání. Hodně mi pomáhá nové přihlašování (si to myslím), a lapla sem první pavoučky [​IMG] [​IMG]xD ... sou krásně škaredý :p, po dalším přihlášení se ukázali další a tak melu ... snad počkají. Chybí asi 6500 ks cukrátek a to je dobře, protože taky jsou i jiné povinnosti ... no néé? ;). Hra je supr, hezky provedená a RT ví, jak nás tady udržet. Všem držím palečky a hlavně hodně obalů ;)

8. rampusak

rampusak Veterán fóra

Tak já jsem nejdřív jásala nad tím co bylo tady, že je možné mít více účtů v rodině a sečteno, když nehraješ ničím si farmu logicky nemůžeš dotovat, buď klikáš a prodáš a nebo koupíš a přepošleš v OD. Email ale naprosto opačný, bacha na všechno a vůbec. Mám dojem že sami nevědí kdo co napsal ale dám víc na ten email a co se nesmí, než pak hledět proč se nedostanu na farmu. Jenom nechápu proč tak zastrašují, mají dojem že se topí v penězích. Pečlivě jsme prošli všechny účty, tak ať si vedou účto a uvidí kolik jsem jim přispěla letos a kolik předminulý rok. myslím že rozdíl se dá spočítat i bez kalkulačky. Dostanu se do hry bez odsouhlasení VOP. Ne nedostanete, je to přece svobodné rozhodnutí. Čekám nějaké ofi ve smysl email prosím neberte vážně :). Nic, akci nejedu, vidím že je problém havěť nakrmit a lepší bylo jezdit s košem pod královnou, ceny daleko víc motivující. Není tohle náhodou trošku kyber šikana?

9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

evainfo: Já měla dojem, že postavičky mají vyskakovat jen na hlavní louce
    Na hlavní louce se budou objevovat postavičky, které obdarujeme vyrobenými strašidelnými bonbóny.
    Proto jsem koukala, když jsem jednu schrastila i na divošce.....

10. agoros

agoros Perspektivní autor

Mne sa najviac objavujú v dažďovom pralese. (tam majú asi najviac priestoru na realizáciu :D)

11. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Šmááánkote, tak po vypnutí a zapnutí zatržítka dobu nic, pak jeden tajtrdlik a zase nic. To samé s F5. To jsem si je chtěla nechat až nakonec, že tu havěť nakrmím najednou o_O
    A koukám, oni se fakt rozutekli po celé farmě :eek: Jednoho jsem odchytla i na mýtině a v tropech. Nemaj žádnou disciplínu o_O

Edit - a helemese, už se rozpohybovaly, potvůrky fialový, už nemusím čekat :D

Naposledy upraveno: 26/10/16
  12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Jůůů, to máte protekci já je mám jen na hlavní louce ,-)
    Ha, nemáte už je jeden fialový i na další ploše ....
    Ale dodávání jde zatím pomalu, jsou někde zalezlí.

Ano martina 1975 napsané to je, ale skutečnost je zatím jiná,mám je už všude ,-)

13. martina19751

martina19751 Analytik fóra

lidicky, kolednici vyskakuji jen na hlavni louce, nikde jinde se jich nedockate
    viz ofiko
    Na hlavní louce se budou objevovat postavičky, které obdarujeme vyrobenými strašidelnými bonbóny.
    PS tak nez jsem to docetla, tak vidim, ze snad podle ohlasu vyskakuji i jinde??????????
    tak kde je pravda modici?????

14. karbar

karbar Vévoda fóra

Rozhoně se vyplatí do akce jít.
    Všechny dekorace dávají krejcary.
    Takže když nedodělám akci zůstanou aspoň tyto užitečné dekorace, což pro začátečníky je velice dobrá věc.

15. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Já se jich dočkala kdekoliv jsem byla. Takže na divošce u cedule, nebo v lese u mlýna. Takže buď to má každý jinak a nebo hlavní louka kecá :p

16. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

martina19751: Ahoj.... ano v OFI je to sice psáno, ale realita je jiná. Teď zrovna mám třeba 4 koledníky na Baha plantáži a na hlavní louce bych mohl čekat do Vánoc ,-D

17. martina19751

martina19751 Analytik fóra

Casey27

diky za info, ja cekala jak blba jen na hlavni louce

18. -viliem-

-viliem- Pisálek fóra

Mě se nejvíc objevují na Baha.Jinde je to bída.Tak si tady čtu na fóru a pak nakouknu kde se zase objeví ,odklikám a jdu zase na fórum,aby mi rychleji to čekání na strašidýlka ubíhalo a docela to jde :)

19. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Jak kdekoliv jsi byla? To se za nimi honíš po celý republice? Jestli jo, tak nás vynech, tady si můžeš opravdu vykoledovat .... :music:

20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Prosím, když nebudu vyměňovat ty pytlíky za odměny, tak budu krmit pořád tu první postavičku, že jo ? Ono je to asi jedno, kterou krmím, nebo není ? Akorát ty další toho sežerou víc najednou ? o_O

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.