Hrůzný výlet I - III (25.10. - 29.10.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/10/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. 14087

14087 Hvězda fóra

Dopěstováno a dopadáno uf a odpo znova :wuerg: ale lilek bude až v 15h tak že začnu až dozraje :p

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak už mi chybí jen osmdesát padadel. Snad to ze dvou ploch chemií ošetřených plodin vypadne :) Ještě hodinku a budu vědět výsledek :) Jedna z plodin je černá netopýří květina, tam jsem se nedopěstovala k plnému počtu. No jo, když já na hřbitově pěstuju a chovám jen při akcích, tak je toho potom moc :)

3. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Tak ja som u seba prípravu nezvládla. Ráno som zasadila to čoho mám najmenej a potom mi to až docvaklo :wuerg:xD Nevadí ono to napadá a ak nie tak tomu pomôžem xD Teraz mám zubatých boxov 246 navyše a to keď pozbieram úrodu ešte niečo pribudne. bosorka je pripravená a tak uvidíme ako to bude padať.

4. kaspianpotter

kaspianpotter Zelenáč fóra

Jde někde sehnat ovce na třetí úkol, když pro ně ještě nemám výběh? Na tržišti děsivé předměty nejsou, že? Dík za tip.

lacrima tohle ocenil(a).
  5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Jenom vypěstovat, pořídit v Jackově obchodě a dát na plochu :p

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  6. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Tyto časovky se mi prostě nelíbí. V kombinaci s životem v reálném světě, nemám šanci bez pomáhátek za 48 hod. splnit... No, vlastně, včera jsem se k akci dostala třeba 3x... dnes ráno až po 10:30 hod. A spím v noci celkem normálně cca 6,5 - 7 hod. V kuse. Přerušovat spánek kvůlivá hře nebudu.
    Jak říkám tento typ akcí nemám ráda.
    Tak prostě, co zvládnu, to zvládnu...
    A doufám, že zisk dekorace Sportovní přístup v diamantovém 4. a diamantovém 6. úkolu není podmínkou pro nějakou další hru v budoucnu...

7. lumat85

lumat85 Stará škola

I já tuto akci ukončuji se ztrátou květinky. Chybí mi tři padátka a ty už nikde nenapadají. Jednu dekorku mám , musím se s tím spokojit. Vůbec se mi už do dalších hrůzných výletů nechce. Mám to jako k.vitek........rodina má o víkendu přednost

8. evoku57

Jen 84 padátek to zas bude boj :)
    Na vedlejší jen 57 padátek

Naposledy upraveno: 25/10/25
    Prepperka a lacrima tohle ocenili.
  9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Celých 65 ks kytic ! Zaset lilek na polých 2x1.

10. irísek1960

irísek1960 Znalec fóra

No a já jsem v pytli. Ráno se zasekl noťas a než se rozchodil, ztratila jsem spoustu času a první dekoraci nemám,chybělo drobet a 20 padátek. Nevím jestli má cenu pokračovat když stonek nebude úplný. :cry:

11. kaolín11

irísek1960
    Já bych to nevzdával! Dekorace dou získat 2x a jsou celkem průměrný! takže při OaD,nevidím problém!;)

12. evoku57

Úkoly 1-4 všechny na rostliny a stromy splněné;), chybí padátka, na noc půjde dlouhá, tak to snad ráno dopadá, nebo zítra během dne

13. irísek1960

irísek1960 Znalec fóra

kaolín11 - jsi velký optimista,při mém štěstí darovat nepůjdou a nebo žádného dobráka neseženu, ale asi na tebe dám, ještě popřemýšlím :oops::p;)

14. evoku57

irísku, když neseženeš, tak ti pošlu, stačí mi poslat zprávu při OD a připomenout se ;)

15. 14087

14087 Hvězda fóra

U mě 70 ks padátek na jednom poli 2x1 na druhém poli 1x1 všude lilek to je ještě míň než v první akci :p to je škandál :/ ale jsem ráda, že napadaly aspoň ráno v první akci, tady se to snad taky rozběhne.
    Kdo tam drží ten kohoutek, tak prosím povolit, děkuji :D :D

16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Hm, tak jsem statečně prospala konec první části, takže dekoraci mám jen jednu. Ale hlavně, že ji mám. Snad zvládnu tuhle další, i když tedy padadla jsou hodně přiškrcená, celých padesát kousků do začátku.

17. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

irísek1960
    Taky jsem nestihla první část, ale věřím, že dekoraci do stonku seženu :)

18. kaolín11

Padátek je potřeba oproti první části méně. Ale zdá se mi,že normálním způsobem to snad ani nejde celý stihnout. Nyní jsem sklidil opět lilek na 2x1 a vypadlo krásných 24 ks kytic.:wuerg: Jelikož mi zase běží pařezy,dal sem na zkoušku stromy!

19. irísek1960

irísek1960 Znalec fóra

evoku 57 - Díky moc za nabídku, ozvala se mi sousedka že mi ji schová,takže můžeš pomoci dalšímu zoufalci který ji také nezískal aby byl šťastný ;)

20. .macca.

.macca. Dozorce fóra

kaolin11 Ani ze stromů to moc nepadá, na přípravu jsem měla jednu plochu nejdelších stromů a druhá plocha lilek a vypadlo 35, 36, napřed dělám všechny stříbrné a potom už je mi to jedno kolik budu mít, nemusím to mít celé.