Hrůzný výlet I - III (25.10. - 29.10.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/10/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. kocieva

kocieva Veterán fóra

2. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Tak nám chýbajú už len padátka a je hotovo :)

Naposledy upraveno: 23/10/25
  3. lacrima

lacrima Titán fóra

Sláva, nazdar výletu , nezmokli jsme už jsme tu... [​IMG]Došlapáno, hotovo .

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Na noc jsem vyzkoušel Hrůzný lilek, na polích 2x1,doplněno 1x1 :
    Výsledky jsou ale ovliněny řádky na zvýšené vypadávání předmětů a nějakou dekorkou!

5. PampusikLenusik

PampusikLenusik Znalec fóra

Dobre ranko :) ide to pomaly, padatka moc nepadaju. no prvu cast by som mala stihnut. stromy na vikend uz veselo rastu a ja zacinam stresovat, ci "zombie ovca" a "nemrtva ovce" su to iste :D :D

6. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

7. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Dobré dopoledne.
    dinoalesi - děkuji za propočty. Ale tentokrát pěstuji a rovnou dodávám. Ještě 190 padátek a bude hotovo.
    V poledne sbírám dlouhodobky, tak snad to klapne.
    Hotovsonům....gratuluji a my ostatní.... nebojte, to dáme. ;)

8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Také chybí asi 43 padátek, to dnes bude hotovo :)
    Edit: tak hotovo, dopadalo, už mi zbývá jen vedlejší farma, ta bude kolem 3 hodiny také hotová

Naposledy upraveno: 24/10/25
  9. 14087

14087 Hvězda fóra

Také doplnuju hned jako Madulka_cz, páč nejdřív jdu po dekorkách a pak to ostatní :)

10. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Ahojte, tak hlásím, že i já dosbírala po cestě všechny zubatce [​IMG]a jsem ráda, že jsem z prvního výletu úspěšně doma :D
    lacrimka nezmokla, no já louda takové štěstí neměla [​IMG] naštěstí se už mám kde ohřát a usušit [​IMG] a vyrazit tak zítra na druhý výlet zregenerovaná xD

14087, cesilko1710, kocieva, lacrima, Ciri13, evoku57, evinana, velik52, sovicka64, Madulka_cz
    Rádo se stalo ;)
    Já zase děkuji peztovi za pomoc a nějaké dobré moderátorské dušičce, co připravila pěkný FAQ s kalendářními lístečky :)

Taky mám ten dojem, že z polí 2x1 to padá lépe :music:
    Všem, co jsou ještě na cestě, přeji hodně štěstí ;)

11. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Napestované mám a tých boxov mi chýba 190 ks do zajtra by mohli dopadať.Uvidím s tých dlhodobiek koľko ich napadá večer 1 zber a zajtra zvyšok.

12. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Dobrý večer, kytka napěstovaná. Chybí jen 87 padátek. KŠ bylo laskavé a pustilo mi 100 % do stodoly. Počítám, že zítra úspěšně dofinišuji první kolo.

13. olčaML

olčaML Expert fóra

Právě teď to dopadalo , tak mám hotovo !;)

14. PampusikLenusik

PampusikLenusik Znalec fóra

15. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

16. kocieva

kocieva Veterán fóra

-Kuteno-, Ciri13, horší je, že od 14.00 začíná 2. část, tzn. nové padátko a 7hodinový akční plevel.
    Tak oželím 1 bednu s farmářským bonusem a sklidím až po 14.00 hodině.

17. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

kocieva, teď jsem sklízela. Popadala padátka. Použila jsem strašidelnou kytici, která zkracuje produkci bubu rostlin o 20 % a rázem mi hrůzný lilek s kytkou roste tak, že do půl třetí bude připraven ke sklizni (jen j sem navíc zalila). Z mé strany spokojenost. Kdyby to byla delší kytka, tak by se holt muselo vycejprat SH.
    Akce hotova a pole připravena na druhý výlet.

18. hroudov

hroudov Baron fóra

tak nevím, ale já nemám napěstováno ani náhodou, na jedné ploše bez bonusů fakt nevim, a do 14 hod. to asi nedám

19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Napěstováno bude po další sklizni kolem deváté hodiny, ale nevím, jestli pajdátka dopajdají, ještě jich chybí docela dost. Njn, přes pracproces jsem nestíhala a teď to asi ani se zelenýma kapkama nedoženu. Ale třeba jo, ještě je krapet času...

20. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Padátka dopadala čekám na druhou část.:p;)