Hrátky s rybkami (29.6. - 5.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Monča*** nejsi sama....taky mě štve šedivý řádek a ještě víc akce, kterou nemůžu nijak ovlivnit, jedině snad počtem pokusů - ale jsou tu i hráči, kteří koupili košíky nebo návnady a taky nemají komplet sadu dekorek. Naprosto nechápu "logiku" výskytu dekorek - mám 4 příšery a chybí mi 1x1 Nejlepší kamarádi.
    Z 20 TCH nemám jediný zajímavý chlívek - žlutý kurník teda taky ne, ale zato žlutou stříhárnu ovcí, výrobnu peří a rodeo ranč. A kdyby ti náááhodou došly citrony a bezinky - i tady se urodilo....
    Akci tohoto typu se příště vyhnu - výsledek není ani trochu úměrný vynaloženému úsilí a ještě ke všemu jsem několik dní musela krmit dobytek....

2. burds

burds Titán fóra

tato akce se mi vůbec nelíbila.Byla v podstatě o tom kdo bude mít štěstí.To můžu rovnou vsadit sportku a výsledek bude stejný tudíž 0.Kdyby to nechali jako dřív a nepřidávali stonek tak prosím.Takhle palec dolú.A také by mne zajímalo kdo získal všechny dekorace.Na procenta tak tipuji nejvýše 5 % a to kdo ví.

3. llew65

llew65 Vážený autor

Já jsem hodně zklamaný. Když pominu ostatní, tak zlatý zásek za celou akci jen 13, napoprvé řada na stonku, ale ani jedna dekorace. Takže ten stonek je mi na houby a jestli si RT myslí, že je někdy v budoucnosti budu dokupovat za floreny, tak se velmi mýlí! Pokud to bylo jen o náhodě, tak dekorace měly padat nejdřív a pak už by to bylo jedno. Někdo zase nemá řádek, ale má dekorace. Tohle bylo fakt postavené na hlavu.

4. Lišiak-Vuk

Lišiak-Vuk Vycházející hvězda fóra

Táto akcia v pohode. Veľa bodov BS a BBS za 3 dni som urobil 2 lvl na bahe, čo celkom poteší. ;) Jedine čo mi vadilo je tie trápne
    • 2x superkrmivo
    • 2x superhnojivo
    • 2x Zuzino ultrahnojvo
    • 2x Zuzino superhnojivo
    • mamutích stromov mám veľa a to aj v lište a tých hlúpostí mám od 2000 až do 5000 ks. Myslím si že pri takých akciách by nemali byť bežné veci, ktoré sa dajú kdekoľvek získať. Kazí to napätie súťaží a je to frustrujúce. Ulovíte zlatú rybku a dá vám to 8 superkrmiva. To vás musí poraziť. Potom to človeka ani nebaví a skôr to demotivuje.>:(

5. anvan

anvan Dozorce fóra

Nejsem si jistá, ale dekorace do stonku snad nejsou pokládány za "novinky", tudíž by se na ně neměla vztahovat doba 4 měsíců, než se můžou měnit...Je to tak, nebo ne???? Já myslím, že dekorace šly vždycky hned..

6. Monča***

Monča*** Komisař fóra

čarodějko-dobytek krmit mi nevadí,doplňovala jsem si stodolu,500 zvířátek od každého. Nakonec mi ale zbylo asi 200 pírek,které vylétli vzduchem.Později jsem zbourala,ale ani cibule,ani růže, ani oříšky nezabrali a červíci nenapadali.

Ale opravdu taky nechápu logiku.Stonek má tedy zřejmě každý. Všechny dekorky tak pětina? Je to jasný záměr,jak ty zbývající zpeněžit.Většinou chybí ta poslední velká a těch menších má každý i navíc. Co je tohle za odměnu?Vlastně poloviční.Jo královna koloběžka by měla radost.

Anvan-já nevím,doufám že máš pravdu.Stejně OaD při slibech RT jen tak nebude.Na korálový ostrov taky čekáme rok.

Teda začíná být ze mě pěkný skeptik. Kruciš musím si jít spravit náladu něčím dobrým.;)

7. Martina717

Martina717 Vycházející hvězda fóra

Ano,chybí mi ta velká dekorka,z tajemných stájí a stromů samý odpad do lišty,čekala jsem ,že mi vypadne nějaký kombajn a nic,jinak dvakrát banány,krejcary a body,hnojivo,toť vše.:cry:

evainfo tohle ocenil(a).
  8. reno122

reno122 Pisálek fóra

Ja som tak isto bez jednej dekorky.Dával som vačšinou premium návnady.
    Ale nemám ani nič navyše.Na prem.náv.sa vôbec nemal dať chytať ten
    posledný pstruh.Inak odmeny boli dobré.

9. ondatrastrmiska

ondatrastrmiska Pisálek fóra

Tak já mám taky jen jednu dekoraci na stonek, ale jinak vcelku dobré, tajemné chlívky lyra a borneo celkem 17 nějaké červené chlívky + lepší výrobny, také padly kivi které jsem neměl, tajemné sazenice lokvád, 2x sakura, taky nějaké BZ, BBZ, kr. a samozřejmě další maličkosti.

evainfo tohle ocenil(a).
  10. rak328

rak328 Rádoby autor

tak já též stonek bez jedné dekorky chybí mi ta největší z tajemek vypadl kiwi a vlk sice už několikátý ale neva oni se hodí

evainfo tohle ocenil(a).
  11. Martina12345

Martina12345 Pisálek fóra

Byla jsem úspěšná,stonek i dekorky se podařili,dokonce navíc 2.příšery a 1.rybářská zábava,jinak z tajemných děs,ani kombajn nepadl.

Lišiak-Vuk a evainfo tohle ocenili.
  12. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Mne sa pred koncom zadarilo chytil som zlaťáka a ten mi dal prémium návnadu a na ňu som dostal posledého kapra.Ktorý mi bol na 2 veci.Ale nevadí dajú za tie chytené ryby BS a grajciare.Stonka tá ostane navždy šedá.Dekorky 2 x milovník rybárčenia a pritelia mi dajú za 2 dni viac BBS ako stonka.

13. jahudka81

jahudka81 Rádoby autor

Všechny vás srdečně zdravím. Tak jsme si zarybařili - no, bylo to zas něco jiného, to je pravda-ale..... Do stonku mi chybí jedna dekorka, tak zůstal šedivý a dvě dekorky jsou na ostrově. Z tajemných stájí a tajemných stromů vypadlo vše co už mám, takže do lišty, nejvyšší upgrade oranžový.... Získala jsem i nějaká SK, SH, BZ, BBZ, Kr, MJS - no vše se hodí, ale mrzí mě že to byla další akce JEN a JEN o náhodě, rovné šance opět nikde.

14. mijinka73

mijinka73 Aktivní autor

Taky jsem nedala řádek dohromady, chybí mi příšera, snad to pujde posílat v rámci OaD. Co vypadne z tajemných chlívků a sazenic uvidím až ráno. Nelíbí se mi u této akce ta náhodnost, nechápu proč nemohlo být nastaveno, že jako první vypadnou dekorace a pak zbytek, stejně jako tomu bylo se stonkem, který se objevil s první zlatou rybou :music:

Lišiak-Vuk, milda a evainfo tohle ocenili.
  15. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak trochu nedělní statistiky:

- 209 pokusů a z toho jen 3 premium návnady
    - celkem zaseknuto 27 zlatých pstruhů, 24 duhových pstruhů, 81 morčáků a 77 střevlí
    - ze zásob na návnady použito 195 ozubených koleček, jinak na návnady padaly slušně ze sklizní
    - získán řádek do nebe a 4x dekorace Nejlepší kamarádi, 4x dekorace Příšera z rybníku a 4x Rybářská zábava
    - mimo jiné jsem získala 33 tajemných stájí a nějaké tajemné stromy, mnoho BBZ a BZ, krejcarů, nějaké jarní věnce a několik MJS. Nechybělo ani SH a ponožky.
    - po ukončení akce zbylo 5 červů a 3 ks peří, a z ulovených ryb 1x morčák a 2 střevle
    - první den akce jsem lovila 10x, třetí den akce 50x a zbytek dneska.

A závěr? Přestože jsem stonek a dekorky získala a plno jiných cen, akci hodnotím jako nepovedenou. Sice se nemuselo pěstovat žádné akční kvítí, každý si mohl doplňovat stodolu a nebo dávat hodně dlouhé plodiny a zvířata a užívat si léta. Ale byla to akce o mnoha náhodách. Doufám, že uteče hodně moc vody než se jí RT rozhodne v pozměněné podobě opakovat. [​IMG][​IMG][​IMG]

16. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak jsem odkryl všechno tajemno z akce ;).

6x Rio

kowhai
    slivoň trnitá - strom

buk xxl
    dub xxl
    ořešák xxl

bez černý xl

2x Sumatra

banánovník xxl
    granátovník

2x Ghibli

javor japonský

bez černý xl

6x Lyra

vlčí doupě
    bobří hrad classic ++

čapí hnízdo
    příbytek pro krtka
    rybník s japonskými kapry II: Oranžový
    žlutý kurník

4x Svítání

holubník
    orlí hnízdo
    obydlí pro kočky
    výroba netopýřího guána II: Oranžová

2x Půlnoc

vlčí doupě
    bobří hrad classic ++

Celkově docela spokojenost. Bylo to tajemno z akce, takže jsem nic neočekával :D. Ze sazenic potěšila kowhai a ze stájí nezklamali bobři ++ :).​

17. silviec

silviec Mistr fóra

na akci nenadavam, za me 2x+, poprvé , ze jsem stonek zaplnila celkem rychle, za druhé, ze akce umoznovala jit na farmu opravdu jen občas, stacilo 2x denne, a tak v tomto paraku jsem se radeji valela u vody nez u pc, davala jsem obyc.navnady , co padlo nevim , nevedla jsem si zadnou statistiku,ale spokojenost, minus je , ze všechno bylo pouze o stesti a pro me osobne asi to lenoseni na slunci muselo prinest upal, jelikož mam jiz všechny slechtence do ukolu umelecka dila z pisku a minim je tam dodat, jen ruka nejak vaha))), hezky zitrejsi volny den vsem

18. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak po fiasku se stonkem je tu vysledek vsem moznych TS :
    - vybeh pro ptakopyska (zajimave), oranzovy kurnik (panecku!), zluty kachnik, zabky, pstrosi farma oranzova a zluta, parfumerie (uz mam), vrani ukryt oranzovy a nezbytny bobr C++
    - granat XXL (uz jich je dost), juvie, rohovnik (pozde!), delonix, mombinXXL, pitahyaXXL
    Tak neco XXL jsem pouzil, ale nic co by pomohlo v tom co nemam...

burds tohle ocenil(a).
  19. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak já ukončuji rybolov takto, stonek mám, dekorky0..tudíž je mi stonek na ........a za peníze nic kupovat nebudu:p, a stáje dopadly tak, že růžové včely, ostatní do lišty...tak to byla zase podařená akce:wuerg:

20. hnojivo

hnojivo Aktivní autor

Akci hodnotím tak na školní 4. Sice jsem získal stonek s veškerou dekorací, ale do teťka jsem nepochopil ty oný záseky - no budiž. Proto jsem nechával chytat rybky moji dcerku. Měla z toho legraci a já se nemusel trápit.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.