Hrátky s rybkami (29.6. - 5.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak já neobchoduju, zbytečné, protože jediné, přátele někomu klidně daruju - prvnímu, kdo se při OaD přihlásí. Stonky nevedu.

Pavlahan, evainfo a babioli tohle ocenili.
  2. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak jeste ve 13:58 jsem dal posledni sber nacasovanych rostlin a namlel ale nic, predtim bylo 30 lovu v kuse, nicmene stonek nemam...
    Mel jsem na dekorace celkem 160 pokusu, z toho 4 lepsi (dva jsem umlel a dva odmena), takze by to melo stacit na vsechno...
    Odmeny pekny, mraky krejcaru a BBZ, par bananu, neco TS (to zjistim az pozdeji co v tom bude) ale hlavni cena fuc... dekorace v poradi : 0 - 2 - 1 kus, takze ani na pocet to neni zadny zazrak...

3. zuzas66

zuzas66 Pilný autor

ahojky. já tuhle akci beru za dobrou. taky jsem ze začátku brblala, zlaté pěstování akčního kvítí. ale pak jsem vypozorovala kde mi ty zlaté a duhové ryby berou a už to celkem šlo. 22zlatých,26duhových,64morčák,62střevle. byl to nervák stonek je kompletní i když to co dává nestojí za řeč. z polí toho vypadne mnohem více.
    podobné akce, skákavé velikonoce a hrozivá večeře se dalo též hodně získat, zde přidaly stonek což byl adrenalin jestli se dekorace do něj chytí. někdo měl štěstí někdo ne. je to hra, aspoň při OD bude co měnit. ani to už nebaví. většinou se už shání jen novinky. farmy co zanikají s nimi i starší dekorace, chlívky, stromy. se už ani nedají sehnat.
    hezký prosluněný den přeji Zuzka

4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak přeji všem, co se podařilo stonek zaplnit :) no já dobojovala ( v práci), když mi v 10.30 utíkali ovečky na mapě mojí farmy na 100%xD a utíkali a utíkali a já se nestihla ještě zchladit v kádi na náměstí :cry:... a před necelou hodinou mi to najednou šlo :oops:
    no hlavně, že bude co měnit .. pokud bude O+D xD ještě mě čeká v liště asi 14 dalších TS, ale vůbec nejsem zvědavá .. je tam nechám :)

Naposledy upraveno: 5/7/15
  5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Mám také řádek plný, aktivovaný a vy co nemáte, nezoufejte, při OD bude dekorací dost a dost, zdá se mi, že ke konci docela padaly a budou se fakt dobře měnit, jen by mi vadilo, kdyby ta možnost byla až za 4 měsíce, ale i to uteče, vždyť tady na farmě ten čas letí, jak zblázněný
    8)

6. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

-wiolan-pokud můžu pomoci rád pomůžu kamarády mam celkem 5 x ;)Takže pokud máš zájem můžu Ti při o&d jedny vyměnit:p

7. flexka

flexka Hrabě fóra

Poslušně hlásím 12 zlatých, 12 duhových, 46 mořčáků a 33 střevlí - z toho stonek, 3x nejlepší kamarádi a 1x příšera. Rybářská zábava nedorazila. Opravdu nevím, proč neudělali ty dekorky a stonek za určitý počet vylovených ryb. Takhle má někdo z 50 nástrah dekorky na 3 stonky a někdo z 200 ani na jeden >:(. A nešlo to ovlivnit, záseky padaly náhodně, ať mi nikdo nic nepovídá o protínajících se kruzích. Z premium návnady, kdy bylo lehké trefit to "správně" jsem měla nejhorší ryby.

8. ivos50

ivos50 Pisálek fóra

Ahojky, já osobně jsem spokojený, stonek zaplněn a celkem bez větší námahy asi na 80 pokusů , zlaté a duhové rybky donesli i něco málo produktů, nějaké stáje - cca do 5 ks, 2 stromy, BBZ a BZ, penízky ... , ale ta náhoda byla veliká a mnoho farmářů, jak jsem četl nedosáhlo na odměny za daleko více pokusů, přeji jim úspěšné vyměňování při OaD.

evainfo, nanyblacks a magduška5656 tohle ocenili.
  9. JZDSlušovice1

JZDSlušovice1 Pisálek fóra

Měl někdo štěstí jako já ? Z obyčejné návnady zlatá rybka , z té premium návnada a z ní čudla .

10. ludma

ludma Zelenáč fóra

Za 5 let co hraji nejhorší akce 4 farmy 1 nebe celý 2 nic 3 dekorace2 4 dekorace2 veliké zklamání

11. JandaPanda

JandaPanda Pilný autor

Ahoj, mě se nezadařilo. Pokusů 120, ale na zaplnění stonku to nestačilo.
    Jinak akce dobrá. Kdyby nebylo nutné nasbírat konkrétní počet věcí, tak bych byla spokojená - získala jsem sazeničky, kupony na pomocníky a i 250 tis. bodů. Kvůli sběru pírek jsem vytáhla chlívky a začala plnit úkol se zvířaty - to je taky fajn.
    No nic, svoje dvě vyhrané dekorace dávám do parku, budou mi dávat body aspoň tam.

elbedna a evainfo tohle ocenili.
  12. kik681

kik681 Pisálek fóra

Tak já taky nemám stonek plný - jen 1 dekorace. No nevadí. Za to jsem získala 22 podivuhodných výběhů z toho 14 Lyra kde je možné získat mého vytouženého ptakopyska. Tak velmi doufám, že aspoň 1 padne. Přes 500000 krejcarů, 8 banánů, hnojivo nepočítaně, BZ taky hodně, a BBZ kolem 1000000. No jen ty dekorace nepadaly, ale nevadí ten stonek prostě oželím.

evainfo, .mama789. a Hagerr tohle ocenili.
  13. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

Ahojky,ježiši oni červi padali za stromů a ne peří.Kde jsem to četla,že ze stromů bude padat peří,to fakt netuším:eek:Takže se tímto omlouvám všem za poplach,že mi peří nepadá ze stromů,už vím pročxD

evainfo tohle ocenil(a).
  14. karolinka79

karolinka79 Perspektivní autor

No tak i já tuto akci považuji za nevydařenou, protože bylo vše na náhodě. RT by se mohlo umoudřit a umožnit zaplnění řádku libovolnými dekoracemi, jako už se jednou stalo u akce podobného typu ;). Já vím a teď tu O Popelce xD.

Ale pokud se RT neumoudří, tak těm, co mají dekorky navíc a budou chtít měnit při OaD, pokud ta možnost bude, hlásím, že sháním všechny tři xD:p, ale nemám zlaté prasátko xD;).

15. Litvinov_CZetaX

Litvinov_CZetaX Pisálek fóra

Tak jen kdyby nekdo delal statistiku uspesnych a neuspesnych. Bohuzel mi taky chybi 1 dekorace a 3 jsou navic. (koupil jsem velky kos a 4 navnady, ale nestacilo to :( )

evainfo tohle ocenil(a).
  16. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Kamaráde, kdybys to četl o čtyři posty výše, tak jsem psala, že jsem do toho narvala přes 700 florenů, a taky jednu dekorku nemám.
    A k tomu to hraji už 4 a půl roku. Tak tu laskavě nekecej blbosti o tom, že vyhrává jen ten, kdo si koupí floreny. Tos mě fakt hodně naštval :(

Ä jinak, co ti brání si tam ty floreny poslat a narvat taky? Kdybys to udělal, nemusel bys závidět, i když momentálně stejně nemáš co :(

17. HELUŠ

HELUŠ Aktivní autor

tak z počátečního nadšení že je akce při které se nemusí pěstovat akční kvítí přišla ledová sprcha .Že mě neustále chyběly červíci to bych překousla,ale že se člověk snaží přesně kliknout na kruhy a pak vypadne ta nejhorší ryba tak to mě teda dostalo z odměn mě nejvíce potěšil kombajn na 48 hodin a 2 zlaté banány jinak z tajemných stromů a stájí klasika žádná novinka a řádek na nebi kde je jen jedna dekorka za mě strašné zklamání a z celkové akce palec dolů.Nápad to byl dobrý,ale podle mě nevychytaná akce do konce farmářka HELENIE

zuzik.t, evainfo a zemanka01 tohle ocenili.
  18. Jenifer.76

Jenifer.76 Perspektivní autor

Celkem by mne zajímalo, kolik hráčů má stonek a všechny dekorace?
    Jak tak čtu, tak moc ne.
    Divná akce, prostě nefér.

19. cipísek53

cipísek53 Perspektivní autor

hraji tuto hru už od začátku .tohle byla za celou dobu nejtrapnější a neférová hra. hra o náhodě kde RT utne kohoutek.stonek daj na začátku a myslí si že budeme kupovat dekorky. Nebudem. stonek bude černej. a není sám. Raději koupím vnoučatům zmrzlinu.

20. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Zdravím.Tak jako většina poslední dekorku nemám,zato ty menší po 3 kusech.Předpokládám,že nám je brzy hodí za floreny a budou si myslet,že si namastí kapsu. Tůdle nůdle. Pokud se budou dát sehnat v OaD,tak abychom si připravili vzácnosti. Příjde mi,že ti co jí mají ve stonku se jí nevzdají a ti ostatní(a asi jich moc nebude) budou požadovat moc.
    Ze zlatých a duhových pstruhů mi padali samé blbiny jako SH, krejcary,zuzi. A z těch 7 chlívků samé lištovky-holub,krtek,čáp,myš,oranž.pštros a hlavně oranž. a žlutý kurník. O o 6 stromech nemluvím,můžu dělat citronádu a štávu z bezinek pro celou republiku.
    Nevím jak tuhle akci ohodnotit.Bavilo mě to napětí,ale záseky neodpovídali slibovanému,spíš to bylo o náhodě,jaká ryba prostě padne.Jakov ruletě.To bylo trochu podpásovka a tak je jasné,proč z tolika nejvyšších rybek stejně dekorku nemám. Patřím mezi ty,co nemají rády šedý stonek,a můžu jen doufat,že se bude dát sehnat bez placení.Pokud bude OaD dřív než za 4 měsíce(protože to se novinky nedají měnit)budeme mít stejně smůlu.
    Takže jsem spíš z akce zklamaná.Stonek byl průšvih nebo záměr RT, tajemničky nic nového nedali (odměna neodměna). Jediné pozitivum jsou 4 zlaté banány a to je dost málo.Nebo mám smůlu nebo to špatné náhodné číslo na mé farmě.
    No nic je to jen hra.
    Ale abych zas nebyla úplně negativní-z tajemného nákladu mám 2x psi,1oranž.psi,losí podium a růžové krůty.A ty opravdu potěšily.Třeba je někdo bude chtít za velkou dekorku.
    Tak se mějte,zase u další vypečené hry ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.