Hrátky s rybkami (29.6. - 5.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Hopskulička

Hopskulička Pisálek fóra

Mě chybí ti kamarádi. Příšerku mám třikrát :)

zemanka01, evainfo a nanyblacks tohle ocenili.
  2. Lomnička

Lomnička Rádoby autor

Právě jsem získala 250000 BBZ za zlatou rybu!!! Jdu slavit! :) Jinak mi padají nejvíc čudly, (pořád dobře, dobře, dobře), sem tam lapnu ty lepší rybky z 3 místa, zlaté jsem uchvátila zatím asi 5x, modré ke mně ale nechtějí. :) Za 1. tajemný chlév z kokosu zlatí bobři. Je to sranda. Fakt mě to baví :)))

evainfo, burds a -Kuteno- tohle ocenili.
  3. Jasmina

Jasmina Pisálek fóra

Asi patrím k tým nešikovným stále ...nie a nie padnúť jedna dekorka...aj keď mám dobrý záber...iste to bude tým, že nedávam do hry žiadne FL...aj z tajomných chlievov a stromov mi padajú samé nepotrebné veci ako naschvál...vždy som dokončila každú akciu do ktorej som sa pustila,ale túto neviem či sa mi podarí dať...mám na to potrebný level...ale?

4. tepui

tepui Mistr fóra

Přeji pěkné dopoledne,
    Pěknou dovolenou Terko a pozdravuj moře :)

A nyní k akci já myslím že na konec ty dekorace vylovíme všichni co máme ten stonek.Pořád doufám je ještě dost času a někdy to vyjít musí hlavně neházet udici do vody pak by se špatně chytalo.

5. ThirtyThree

ThirtyThree Pilný autor

uff tak asi RT povolil šrouby.. dnes jsem ze 16 obyč návnad vytáhl 5 zlaťáků.. 250tis BBZ, 3x 48hod, 3x Baha TS, 3x Orion a ještě něco už nevím co.. zato včera to byla bída za dva zlaťáky jsem vyfásnul 6x Bednu XXL (loool) a 4 Babány.. bohužel žádná dekorka, chybí dvě.. krásný a pokud možno bezúpalový den..

6. babicka38

babicka38 Magnát fóra

přeji krásné horké dopoledne právě se mi podařilo vylovit zlatou rybku a splnila mi přání mám všechny dekorky do stonku ale stálo to námahy i něco reálných korunek. a nejvíc mi červů mi napadalo dneska ráno z bavlny která byla na včech plochách. komu to nepadá zkuste bavlnu přeju krásné posezení u vody a štěstíčko na rybky ahoj

7. p-eetra

p-eetra Vážený autor

Tak já dnes ráno vylovila druhou dekorku ( Nejlepší kamarádi). Rybářskou zábavu mám 3x, tak ta třetí snad jednou taky padne. Jinak u mě kohoutky stále stejně utažené, havně chlívky na pírka. Uvidíme, uvidíme

Lyzarka a evainfo tohle ocenili.
  8. Veram14

Veram14 Aktivní autor

Tak my hrajeme celá rodina, máme 4 farmičky a ani na jedné nám dekorky nepadají, jen na jedné máme jednu 2x.

evainfo tohle ocenil(a).
  9. honzi

honzi Komisař fóra

Po dopolední sklizni 45 červíků a 68 pírek... Umleto 9 návnad a jde se chytat:
    1. Střevle
    2. Střevle
    3. Střevle
    4. Mořčák (bedna, 22,000 BBZ)
    5. Duhový pstruh (bedna, 60,000 Kr)
    6. Střevle
    7. Duhový pstruh
    8. Mořčák
    9. Mořčák

Aktuální stav:
    Zlatý - 1 (0/1 - 1 - ryba do bedny)
    Duhový - 11 (1/2 1 - ryba do bedny)
    Mořčák - 18 (2/4 2 - ryby do bedny)
    Střevle - 24 (4/5 1 - ryba do bedny)

Celkem 54 chytání... Dekorka stále ani jedna :( hlavně že mám stonek :cry:

Tohle chci mít :D [​IMG] (klik pro zvětšení)

evainfo tohle ocenil(a).
  10. matička3

matička3 Perspektivní autor

myslíš 45střeví z toho co ti naskákalo?Mám pocit, že nás je hafo, kteří jsme na tom mnohem húř

evainfo tohle ocenil(a).
  11. burds

burds Titán fóra

No červů mám 146 navíc ale pírka nepadají a nepadají a to mám stáje všude možně.Ovšem když mi ráno ze 6 stájí na baha/z nichž je jedna růžová/ padnou 2 pírka není se čemudivit.No co je to hra.Tak jdu raději udělat k obědu polévku z hlávk.salátu.Na hutné jídlo je dost vedro.I když v té polévce je celá šlehačka tak asi moc neschodím.

evainfo, matička3 a alonuška tohle ocenili.
  12. matička3

matička3 Perspektivní autor

• Nepíš prosím viac príspevkov pod seba, ak chceš niečo dopísať, použi u svojho príspevku volbu upraviť. Ďakujem
    A

HH
    a v tom to bude, asi jsme nastejném servru

Naposledy upraveno moderátorem: 3/7/15
  13. činčilka12

činčilka12 Velmistr fóra

Za dnešek spokojenost a to je teprve poledne. 12 000 BBZ, 310 000 BZ a 250 000 krejcarů. Začíná se mi ta akce dost zamlouvat :D

evainfo tohle ocenil(a).
  14. Ludvajs72

Ludvajs72 Pisálek fóra

Tak ráno mi ulovil zlatý pstruh dekorku kamarádi,tak chybí mi teď ta největší ,Rybářská zábava,jinak včera u zlatých beden-2*,za sebou 6*MJS,pak 5*výběh lyra a 250.000,krejcarů.Jinak zatím 85.pokusů,a střevlí teda kupa, rovných 50xD

Lyzarka, evainfo a tazvenuse tohle ocenili.
  15. Radoslav-Vrabel

Radoslav-Vrabel Rádoby autor

Zdravím.Ja dnes chytil 2 zlatých kapríkov ráno jedného a dalo mi milovníka rybárčenia a teraz som chmatol druhého a dalo mi najlepších priateľov.Ešte treba tú poslednú dekorku a keď nebude nič sa nedeje stonka aj tak ostane šedá tam ich veru dávať nebudem.Lovu zdar farmárky a farmári.

evainfo a sisinka tohle ocenili.
  16. drakobyk

drakobyk Aktivní autor

Taky zdravím.
    Už se konečně povedla poslední dekorace do stonku Rybářská zábava a tudíž mám stonek kompletní. Odměny se taky vydařily, vylovila jsem 6x Rio sazenice,3x Orio, 4x Lyra chlívky no a potom další věci, jako banány, krejcary, BZ, MJS atd. A dokonce mám dekorku Nejlepší kamarádi 2x.
    Jinak vám přeji hodně štěstí, ať ty dekorky do stonku taky chytíte. A svým hodným sousedkám za dárky i sousedům, to je jasný.

17. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Mne tie dekorky asi tí zlatí nedajú zase mi tam uhodil 250.000 BBS čo tiež nie je zlé,lebo už vyše 1.000.000 BBS mi lv zožerie.Tak že spokojnosť.

18. Milli-4M

Milli-4M Pisálek fóra

Vůbec mi nechce padat peří....máte někdo nějaký tip.....nebo zaklínadlo??? ;)

19. anna32173

anna32173 Pilný autor

Ahojky musím se také pochlubit z ranní sklizně to myslím stájí a výroben jak na farmě a na Baha vypadlo 4x peří,tak nevím mám se smát a nebo brečet,ale za to mě tato hra nestojí.Hodně štěstí v chytání pěkných cen.An

babioli a evainfo tohle ocenili.
  20. majat7155

majat7155 Pisálek fóra

Tak dekorky se mi vyhýbají velkým obloukem :cry:
    Stonek padl hned na začátku a od té doby nic.
    Budu koukat na šedý stonek a chválit RT za velmi nekvalitní akci.

rak328, babioli a mr.lordi87 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.