Hrátky s rybkami (29.6. - 5.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. burds

burds Titán fóra

Mě vypadla dekoračka z normální nástrahy před chvílí.Mám první dekoračku,pochybuji,že stonek dodělám.Padá mi samé BBZ,MJS,zuzi krmivo atd.Premiové nástrahy jsem přestala používat když jsem zjistila,že je to úplně jedno jestli dám premiovou nebo obyčejnou nástrahu.Stejně mi nic pořádného nepadá

2. Jarmilka56

Jarmilka56 Pisálek fóra

Používám jen obyčejné nástrahy a dekorace mám všechny.Jarmilka

3. zuzánek10

zuzánek10 Zelenáč fóra

Mně padlo 5 taj.stájí a z nich mám 4x bobr classic++ a oranžový ryby. Tak to jsem zvědavá co bude dál.Takové dárky se vyplatí, jen nevim komu.

4. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Pěkné dopoledne.

Musím se pochlubit. Ráno jsem tu psala, že jsem majitelkou celkem 3 stejných dekorací - Příšery z rybníků. To už je minulostí. Majitelkou jsem již 4 stejných dekorací.xD Potom jsem opravdu hodně toužila..... 4 stejné. o_O
    Mě asi z toho trefí, ale co nadělám? NIC. Je to jenom hra, ale doufám, že stonek u mě nezůstane šedivý.:)
    Pěkné dopoledne a mnoho úspěchů.

Madulka_cz

5. artex

artex Perspektivní autor

- nevím jak ostatní ale ja se už pomalu bojím jít něco lovit:)

6. JessikaJessika

JessikaJessika Rádoby autor

tak ještě jednu dekoraci no původně jsem se moc těšila na tuhle soutěž a upřímně docela mě to zklamalo

7. Slnieck0

Slnieck0 Perspektivní autor

Ahojte,

krásne ráno vám prajem! Ja som spokojná... padli mi 4 zlaté banány, kupóny na pomocníkov, TS aj stajne, nejaké remeselné produkty a veľa BBS-čo ma teší, lebo sa šplhám na 254 level na ostrove. Neberiem to nejako vážne, len sa hrajem a rybky padajú náhodne, či trafím kruh, alebo nie.
    Používam len obyčajnú návnadu a ide to v pohode. Dekorky mi dve síce chýbajú a ak nepadnú, nejako ich povymieňam:)
    Majte krásny víkend, ja frčím k bazénu trošku si schladiť závity:))))

8. Baajula

Baajula Pisálek fóra

tak mi padla poslední dekorace nejlepší kamarádi ze 4 morčáků,, stonek už mám aktivovaný a mám velkou radost :) všem co ještě čekají na dekorace přeji pevný nervy, určitě to tam padne :)... chytám jen na normální návnady, měla jsem jednu prémiovou a moc mi to nepomohlo, na těch normálních docela padají i zlaté rybky
    pěknou hru všem :)

9. jade2376

jade2376 Rádoby autor

Sousedko já mam stonek kompletní ,, kdybych chytla dekoraci do stonku 2 maš jí u mě v OD :D

evainfo a terkacheerka tohle ocenili.
  10. Wollmi231

Wollmi231 Zelenáč fóra

Kdy to už pochopíte tahle hra nemá přinést zisk nám hráčům,ale bigpoint tím že do toho budeme každý měsíc rvát peníze.Takže pokud nic nekoupíme nic nedostaneme.
    No nevím,ale já to nebudu ještě jsem zdravej

evainfo, -Kuteno- a terkacheerka tohle ocenili.
  11. -dadag-

-dadag- Zelenáč fóra

Taky mi dekorace nepadají, chybí mi příšera z rybníku. btw, připomíná mi to akci, myslím že s nublonskými bateriemi, která naštvala soustu hráčů, potom RT slíbil, že když v nějaké akci budou dekorace závislé na náhodě, tak zajistí, aby všem padaly. Stonek jsem dostala od prvního zlatého lososa.

evainfo a terkacheerka tohle ocenili.
  12. kacaba57

kacaba57 Rádoby autor

Ahoj, mám stonek a jednu dekorku, to mi chytla dcera, já ač mám muže rybáře, chytám jen samé nejmenší čudly. Takhle ten stonek nezaplním.Zkusím udělat lepší návnadu, ale pochybuju, že to bude lepší. Všem ať se daří líp než mně.

13. SuperKitten

SuperKitten Zelenáč fóra

Tak se taky pochlubím se svým poznatkem.
    Stonek jsem takhle zaplnil + mám dvě další dekorace. Jak na to? - je úplně jedno, kdy v tom kruhu klepnete. Ryby skáčou úplně náhodně, vylovil jsem zlatou když se kruhy překrývaly a stejně tak, když byl vnitřní na minimu. Takže taktika - klikat zcela náhodně.:)

14. ondatrastrmiska

ondatrastrmiska Pisálek fóra

Tak z mého rybníku zlaté ryby odpluly někam hodně daleko, od včera 25 návnad, zlatá ryba 0, zato spousta morčáků a střevlí. Asi začnu chytat poslepu, třeba to bude lepší, rozčiluje>:( mě to soustředění, kruhy na sobě a ona vyskočí střevle:D.

15. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Ahoj, mně se nedaří chytit zbývající 2 dekorky. Kamarády mám dvoje a tak stonek bude šedý. Odjíždím na tábor do Chorvatska a tak mi už moc času nezbývá. Dnes musím vše si zabalit a zítra brzo ráno jedeme autobusem. Moc se těšim, byla jsem tam v loni a bylo to skvělý. Ahoj Tera

16. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

už jsem vám chtěla napsat, že mám stále jen jednu dekorku a před chvilkou padla druhá

17. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Já budu za chvíli zralá na Chocholouška....ale zas na druhou stranu - mám 45 střevlí , myslím , že jsem absolutně nejlepší :D...nebo má někdo víc ?

18. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

tazvenuse : já je raději nepočítám:D

19. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

No, tak jsem to zas trochu psychicky nezvládla, a narvala jsem do toho všechny svoje floreny :) Něco přes 500. No, tu poslední dekorku (příšeru) stejně nemám, ale zato jsem dostala už druhou ty kamarádi, a druhou zábavu (na ostrově dávají dobrý BBZ), 4 banány, hromadu bodů, a podobně. Padalo hodně fantastických, ale ta dekorka ne a ne dorazit. Tak snad ještě přijde. Ale další floreny už do toho rvát teda nebudu. Každopádně mám dekorky navíc na výměnu za tu příšeru :)

20. lott_lott

lott_lott Stará škola

Dneska jsem se zařadila nezi spokojené farmáře :) Konečně jsou na stonku všechny dekorky, odtajnila jsem z TS kivi (zbytek sice žluté stáje, ale to neva) a ještě přišly zlaté banány. Jupí :inlove: Všem přeji totéž, ať se rybolov daří!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.