Hrátky s rybkami (29.6. - 5.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Crower ahoj, já se k této akci vyjádřila ještě než začala, ale v jiném vlákně - na co tam ten kruh je, tu nemůžu napsat ze společenských důvodů, i když se jedná o výrazy, které většina z nás dobře zná a používá ...musím přiznat, že v poslední době díky farmě uplatňuju bohatou slovní zásobu dosti často.
    Nelíbí se mi akce, kde záleží na náhodě a štěstí...už dost na tom, že mám farmu zamořenou dobytkem a musím chodit na ryby, furt chybí ta dekorka 1x1, zato haraburdí na farmu přibylo až až

2. Štika

Štika Mistr fóra

Dnes a vlastně od začátku akce naprostá bída,12 hodin čekám na 5 záseků a nakonec mě vypadne 5x SH,BZ a krejcary.Až bude zase podobná akce na náhodu ani jí nezačnu dělat a poslední dobou se akce které nechci dělat podezřele množí.Už nechodím na farmu si odpočinout ale nakrknout!

evainfo, terkacheerka a skalara.v tohle ocenili.
  3. dismirus

dismirus Vycházející hvězda fóra

Tak po dnešním ránu naprostá spokojenost, padají samé zlaté ryby. a donesly mi další dvě dekorace. Všechny automaticky strkám na ostrov, dávají hodně BBZ. Jen tak dál.

4. denich

denich Vycházející hvězda fóra

Vzhledem k tomu ze dnes odjizdim na dovolenou, tak s lovenim rybek koncim.:) Stonek zaplnen (dnes rano padla posledni dekorka) + nejake dekorky zbyly a Lyzarko mas u me priseru z rybnika jestli ti nepadla:)
    A toto je stav mých rybářských úspěchů. Za me osobně palec nahoru. Pěkná akce

BBZ1 238 000
    BZ838 000
    KR926 000
    ZUZI19
    ULTRA9
    POMOCNIK3x48h
    XXL9
    TS2x GHILBI, 13x RIO, 6x BORNEO
    TCH3x ORION, 20x LYRA, 2x PŮLNOC, 4x SVÍTÁNÍ
    NÁLEPKA
    STONEK
    JARNÍ VĚNEC10
    PŘÍŠERA Z RYBNÍKU5
    SK4
    SH5
    NEJLEPŠÍ KAMARÁDI3
    MJS6

5. farmík84

farmík84 Pilný autor

tak další příšera xD už čtvrtá

6. lukaskrizek

lukaskrizek Pisálek fóra

chytat ch odím s největším odporem výsledek 1,1,5, a34 hovoří za vše

7. psychohonza

psychohonza Pisálek fóra

nedá se nějak vyměnit dekorka za dekorku bez akce obchodovat a darovat ? :D mám 2 ty dekorky co dávají 2k ale nemám příšeru :( :D mám stonek a chybý mi tam ta blbá příšera :D

evainfo, terkacheerka a zuzánek10 tohle ocenili.
  8. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

kašlu na to jdu k vodě nemá to cenu netušil jsem ,že mě tato hra dokáže tak skazit náladu

9. Sumec

Sumec Rádoby autor

denich
    Když se náhodě daří,nedivím se,že dáváš palec nahoru,já naopak tvrdím,že je to úplně nejhorší akce od počátku farmy.Pěkné by bylo,kdyby všichni hráči měli stejné šance.

10. k.vitek

k.vitek Titán fóra

tak jo... podařilo se mi přijít na to, jak nasbírat peří...
    ale ouha, červi došli :D

Takže teď nechám zrát, během cesty k moři, TS chlívky, bobry a pandy... a pak farmu překopám ještě na políčka a zasadím cibuli či něco takové... a nechám popadat červi... a ještě nějaké návnady umelu.

3. dekorace stále nic.
    Příjemně mě překvapilo 6x Jarního věnce a 250.000 krejcarů...

Jinak je to hra čistě náhoda náhodná... Odmítám cokoliv dokupovat za Kč :wuerg:

Kdo vzdává rybaření, užijte si slunko ;)

11. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

už se těším zase na anketu o férovosti

12. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Tak mám dekorky ještě na jeden stonek.

13. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte rybárky a rybári ja vylovil zlatého kapra ale že by dal niečo poriadne tak 3 tajné stajne stmievanie.Ani ich nejdem dávať na plochu mám takého tušáka že bude tam aj ten nenažranec a dúhový 3 sadenice Borneo.Včera som ich vyfasoval tiež a nič také čo by som nemal nepadlo.

14. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

aco za ně chceš?

15. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Dneska chválím červené zelí. Zřejmě se na tu plochu natáhli červíci z celého okolí, z jedné plochy vypadlo červů 48 ks. Včera jsem návnady nedělala a na rybách nebyla. Chystám se dneska večer po návratu od vody pěkně za chládku. Na jednu plochu jsem dala bobry a soby, jinak hodně dlouhé plodiny až do pozdního večera.
    Zatím červů 305 a peří 340.

Denich
    děkuji moc za ochotu pomoci, ale podařilo se získat všechny dekorky předevčírem z cca 25 pokusů. Určitě ale Tvou pomoc někdo při O+D ocení. Pěknou dovolenou [​IMG]

16. věruška67

věruška67 Zelenáč fóra

akce pěkná,ale málo mi vypadávají červíci a nástrahy,takže jako obvykle to stojí za .........
    :cry:

17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Že já k tomu rybníku poránu lezla. Nasbírala jsem červy na 7 nástah. A co to "šikovné" zvíře vylovilo ?
    jednoho duhového, 2 morčáky a 4 střevle :wuerg:
    (stáhla bych ho z kůže :eek:) Ale dali mi za morčáky 2x TCH Svítání, tak už se moc těším na nějakou tu kočku, krysu nebo nenažraného opeřence :p. Doposud jsem obdržela žl. pštrosy, oranž včely, ježka a dvoje kočky o_O

18. lenkacz87

lenkacz87 Zelenáč fóra

vypadly někomu dekorace i z obyčejnych nastrah? pouzivam zatim jen ty premiove, 1. rybku jsem mela uz nejmin 10x a padl mi stonek a pak uz jen pokazde 250.000 krejcaru a zacina me to dost stvat

19. -Rominko77-

-Rominko77- Pisálek fóra

jáááj márnosť šedivá 5 x tajomná maštal a výsledok 3x textilný mlynček xD sa ušulím od smiechuxD to není normálne. Najprv nemáš ani jednu takú a potom hneď 3 x :p

20. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Mně ano z bronzové bedny Nejlepší kamarádi. Jen stonek nemám ani když chytnu zlatou rybu, ta mi dala 4 ponožky to je dárek nad dárky.N

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.