Hrátky s rybkami (29.6. - 5.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. _yankees_

_yankees_ Pisálek fóra

Ahojky, i mě stále chybí dvě dekorky, i když jsem dnes odpo zajásala a pak zjistila že už tu příšeru mám, na akci jsem se moc těšila že to bude konečně něco jiného a teď si říkám : zlatý pěstování a už se na něj docela těšim xD

2. StormShogunCz

StormShogunCz Pisálek fóra

[​IMG][​IMG]Kdo bude potřebovat tyto dekorky tak at se při měnivce ozve.:)

3. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

m2707 asi budeš zklamaná, ale pokud jde o druh ryby v závislosti na záseku, nemá se RT k čemu vyjadřovat - nikde není napsáno, že když trefíš kruh, musíš dostat lepší rybu....v popisu jsou použity formulace "pravděpodobnost" a "větší šance", takže náhodnost a výskyt čudel je naprosto v pořádku. Chce to číst pozorně 8)

evainfo, Hrnkajda a jančajani tohle ocenili.
  4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Rozdíl je pouze v použití návnad a to dost podstatný! U prémium návnady se mně nepodařilo chytit jedinou Střevli! U obyčejné hned 7 ze 12 návnad!

5. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Díky za tenhle komentář. Cítím se úplně stejně, a lépe bych to nenapsala. Kdyby aspoň šlo, že by si hráč, kterému se nepovede zaplnit řádek, mohl po akci zažádat, a ten řádek by mu RT vymazali. Ale to ne, bude tam na mě čučet jeden šedivý mezi skoro devadesáti plnými, jako smutné memento :(

6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Myslím si , že nebude problém sehnat dekorace při OaD!Jenom nevím jestli budou mít hráči dostatek růžových stájí , nebo rovnou zástup JC!xD To zase bude masakr!

7. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Druhá dekorace je doma :). Padla rybářská zábava, takže teď chybí ještě 1x1 nejlepší kamarád :p.

8. anvan

anvan Dozorce fóra

pro zemanka
    Děkuji ti za spoluúčast!
    Bohužel můžu napsat cokoliv - stejně je to fuk. Nic se nestane - nanejvýš se někomu zhora víc znelíbím za své remcání. Ale co už. Budu si muset zvyknout na myšlenku, že tahle hra už není strategie, ale loterie. A budu si zvykat těžko a nerada......

9. tepui

tepui Mistr fóra

Tak které nástrahy je lepší dělat prémiové nebo obyčejné?

10. rak328

rak328 Rádoby autor

tak stonek byl na první zásah a dekorky v nedohlednu zatím nemám ani jednu :oops::(:cry::oops:

11. dododo53

dododo53 Expert fóra

Děvčata, stěžujme si. A to furt. Ne že bychom je ustěžovaly, ale trošku se nám uleví. Mně ano, když vyplním tu jejich srdceryvně přátelskou anketu a já jim tam napíšu, co si o jejich počinech myslím. Ne že by to někdo poslal dál natož přeložil doslova, ale aspoň drápkem zaseknu.

evainfo, Hrnkajda a zemanka01 tohle ocenili.
  12. Flyfirepanther

Flyfirepanther Rádoby autor

Tahle akce se mi hodně líbí. Rybařinu má zkrátka v krvi. Ještě mi 2 ks do fazole, ale jinak si to užívám.xD

13. panzerkoby

panzerkoby Rádoby autor

Ahojte, stonek sice mám, ale dekorku ani jednu. Tak nevím, nevím, stonek bez dekorek je mi k ničemu. :(

14. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Nic se nemá přehánět a tak jsem se rozhodla po včerejšku, kdy jsem získala celkem v pohodě všechny 3 dekorky za obyčejné návnady, nejít. Nemlela jsem ani žádné návnady, nechám to až na zítřek až zas bude více pokusů najednou. Gumových červů mám stále méně než peří, ale i tak jsem na noc dala jednu plochu zvířátek a to zlaté bobry a soby, jinak sázím na červené zelí, lískováky a zázvor.

15. SelkaJarus70

SelkaJarus70 Pilný autor

Stonek zaplněn a to jsem jela obyč nástrahy....protože jsem škudlilka;)ne:)mužu si pomoct,ale držím se stále toho co jsem psala včera...kruhy malinkatý kousek od sebe a jsou tam ty dvě bud zlatá nebo modrá.To co mi nadělí jo to je jiná,ne vždy to vypadá na nej odměny....jo a pořád jedu králíky žlutáky,na ty nedám v týhle akci dopustit a možná pomáhaj i Citroni.Ty dekorky co mám na víc a snad ještě nějakou chytnu(doufám že na udici a né po čuni)tak až bude Oa D tak je věnuji tomu,kdo neměl štěstí;)

16. farmík84

farmík84 Pilný autor

Tak padla dekorace:p už jsem měla radost, ale byla to opět zábava, takže už mám tři příšery a tři zábavy, ale kamaráda ani jednoho:D. Ještě nikdy jsem nebyla nešťastná, když mi padly 4 banány;), ale dnes se to staloo_O, tak snad bude brzo O.D:)

17. Crower

Crower Vážený autor

WOW, to je dobrej vtip, tak na co tam vlastně ten kruh je? LOL na co tam vůbec je to rybaření, to by rovnou stačilo někam dodat tu návnadu a rovnou by nám mohla být přiřazena nějaká odměna....

18. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Pěkný večer.
    Tak já si často nestěžuji, ale docela jsem "naprdlá".
    Tak nejprve. Předevčírem, myslím že tomu tak je" jsem neodolala a koupila si velký košík. Namlela jsem premium nástrahy a výsledek. Nó nic moc. Já bláhová jsem si myslela, že když do toho strčím reálné korunky, budu mít štěstí a tam někde nahoře řeknou... á Madulka dala do toho penízky, tak ať má štěstí a klikáním dostane dekorky do stonku. Prdlajs, jednu dekorku mám 3x (slovy tři krát). Tak to mě docela namíchlo. No nic, jdu sbírat červy i peří dál a snad se zadaří a potřebné dvě dekorky snad ulovím. No a nyní si říkám, že já hloupá sluníčkem oslepená jsem koupila velký koš. Snad se příště poučím .... myslíte ;).

Všem přeji pěkné dny, fajn hru, mnoho úspěchů a pokud možno žádné rozčilování .... však je to jenom hra. :)

Madulka_cz

19. kopretinablah

kopretinablah Pisálek fóra

Nevím co je horší nemít dekorku žádnou a koukat na prázdný stonek ,nebo mít 3 dekorky ,ale všechny stejný a taky koukat na prázdný řádek . Chudáci vývojáři tak se snaží ,ale manažeři jim to vždy skazí, příkladem je lovení ryb, hra zajímavá a krásná jen si ji moc nezahrajem nepadá peří a červy , paradoxně padají víc kolečka
    které většinou všichni máme , já jich měla na začátku hry 900 teď jich mám 1100, myslela jsem že vyprázdním trochu stodolu no další z mnoha omylů,takže jak říkám hra krásná a zajímavá jen manažeři nám jí moc nedopřejou

Janina0971 a olla126 tohle ocenili.
  20. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Jo, a oni si nejspíš řekli " á Madulka do toho dala penízky, ale mohla by ještě přitlačit, a koupit si ještě další vypadávátka" :D :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.