Hrátky s rybkami (29.6. - 5.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Mana12396

Mana12396 Pilný autor

tak jsem namlela 10nástrah a doufala že padne poslední dekorace:D:D:D (já jsem doufala:p:p:p) místo toho mám opět nejlepší kamarády :mad::cry::cry:

Hrnkajda, evainfo a kometak96 tohle ocenili.
  2. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj tom.j - dekorace do stonku můžeš získat pouze v této akci a pokud budou směnitelné tak pak při akci Obchodování a darování.

Přeji ti šťastný lov a fajn hru.

Hrnkajda tohle ocenil(a).
  3. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

stále mi chýba najlepší kamarát:oops:, ale zato mám už dve príšery. Dúfajme, že to pôjde vymeniť, keď raz zase bude OaD

Hrnkajda a Bagíra77 tohle ocenili.
  4. Feris1

Feris1 Expert fóra

ja by som navrhoval (aj ked je to prd platne ako holohlavemu hreben ) ze za premium navnadu by sa nemala dat chytit cerebla uz na premium som ich nachytal hadam 10 ks skoda navnady :-(

5. tepui

tepui Mistr fóra

Zdravím,
    tak já dneska na rybolovu vytáhl 4 tajemné stáje.Už by to chtělo s té stříbrné bedny dekoraci.:oops:

Hrnkajda a evainfo tohle ocenili.
  6. Adamiste

Adamiste Perspektivní autor

Tak jsem si tu stěžovala, že mám stonek a nemám dekorky, tak už mám. Příšery a hned dvě. že by se mi podařilo zkompletovat stonek, v to už vůbec nedoufám (vypadávátka na 0). Tak třeba za rok, za dva při OaD .... Ale fakt mě nebaví akce, kde nejde o snahu, šikovnost, schopnosti, ... prostě i kdybychom se na hlavu stavěli a ušima odráželi, je nám to houby platný. Rozhodující je, co nám RT přidělí. To je tak demotivující, fuj.

7. jvc15

jvc15 Pisálek fóra

Z čeho padají červíci nejvíc ? Už mám skoro všude stromy a nic.

8. Lillien9

Lillien9 Pisálek fóra

dnes má jediná výhra MJS a k ní jako náplast na šedý stonek nálepka.Tímto pro mne tato akce končí teď jdu na noční a zítra odjezd na dovolenkový víkend kde nechci o rybách ani slyšet,snad bude další akce povedenější a ovlivnitelnější hráčem :oops:

9. ღSisinkaღ

ღSisinkaღ Stálice fóra

Moje nervy! Tak moc jsem se teď v duchu modlila, aby už konečně přišla ta dekorka, že skutečně dorazila. Má to jediný háček - místo příšery Radostná zábava. Už po čtvrté. Budu plakat. :cry:

10. kopretina1976

kopretina1976 Perspektivní autor

jo a mi zas chybi části stroje pirka a červi to sem musela nakoupit koše kde ty časti stroje byli ale je to jen nachvilu.proste nemam časti stroje a je to nanic .achjo

Hrnkajda, -Kuteno- a evainfo tohle ocenili.
  11. pašík69

pašík69 Perspektivní autor

Teď jsem chytil poslední čudlu (už nemám nikde nic nahráno) a kašlu z vysoka na akci,kterou neovlivním :mad::mad:
    Ten šedý řádek přežiju ;);)
    Všem co ještě hrají---mějte víc štěstí než já :)

12. zemekraska

zemekraska Aktivní autor

Vypadalo to jako zajímavá akce, žádné pěstování, jen pohoda s vypadávátky a mlýnem a hezká hra k tomu, no a jsem docela zklamaná. Peří nepadá, udělám ráno tak 5 návnad a přes den párkrát jednu, trefování kruhu nemá vůbec smysl, protože to nemá žádný vliv a když už se dostanu k nějaké odměně, tak jsou to hlavně body.

13. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Zdravím, tak dnes 2 zlaté rybky, odměna 8 SK, a 250 000 krejcarů, ty jsou fajn, ale dekorka opět žádná, stonek stále šedý, stále šedý, asi navěky.

Hrnkajda, Bagíra77 a -Kuteno- tohle ocenili.
  14. -jano1984-

-jano1984- Pisálek fóra

Tiež mám pocit, že ani typ návnady a ani zásek vôbec nerozhoduje. Narobil som len premium návnady - 12 návnad a trafil som vždy, keď sa kruhy prekrývali. Zlatá rybka samozrejme len sen, maximálne som získal dúhovú, inak vždy len horšie. Toto mi veľmi nepripadá ako 2x šanca na zlatú rybku. Máte nejaký typ, ako urobiť čo naj zásek? Keď po záseku napíše "fantastické" to ide o ten najlepší, však?

evainfo a Hrnkajda tohle ocenili.
  15. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

71 pokusu a konecne dve dekorky, chybi ta 1*1, kterou maji jiny vickrat, takze aspon bude sance pro O+D... stale masivne prebyvaji cervi, prestoze v darcich prichazi hlavne pericko... asi mam slaby staje, nojo, TS mi toho zas tolik neprihrajou...

16. m2707

m2707 Znalec fóra

Dostanou se nářky hráčů o tom, že je úplně jedno jaký kruh trefím, protože to padá jak chce, k RT? A zajímalo by mne, jak se vyjádří RT. Mělo to být přece o tom, jaký kruh trefím, taková bude odměna a ne, co pošle RT.
    A za druhé- chtěla jsem namlít návnady a mlýn nemele. V čase má samé 0000 a stávkuje.
    Takže pro tuto akci za mne palec dolů.>:(

17. anvan

anvan Dozorce fóra

Tuhle hru jsem zbožňovala, byla pro mne odpočinkem, bavilo mě taktizovat, pěstovat, prodávat, zajistit si vše, co farmář potřebuje. Ale tyhle akce "na náhodu" jsou nefér a mě nebaví, nemotivují, nic mi nepřináší jen roztrpčení... Prostě hráči už dávno nemají stejné šance (viz např. mentor systém) Na kole štěstí vypadne někomu super, někomu guáno. V tajemničkách vypadne někomu super, někomu ještě větší guáno. Ve šlechtění má někdo hned poslední šlechtěnce, jiný se pinoží krok za krokem...a tyhle rybky? Můžu se i rozkrájet, ale neovlivním ani vypadávání peří a červíků, ani rybu, kterou vytáhnu, a už vůbec ne odměnu, kterou dostanu. Je přece velký rozdíl, jestli někdo dostane za zlatého pstruha dekoraci do šedivého řádku, který je hlavním tahákem celé akce, nebo jiný třeba 8 ultrahnojiv. Nelíbí se mi to, i když to ze začátku vyadalo taaaaak krásně...jsem zklamaná a ten hnusný šedý řádek na mě čučí jak pomník celé této hry...

18. kraska2222

kraska2222 Zelenáč fóra

Ahojky milí farmáři, v akci "hrátky s rybkami" jsem vyhrála 2 zlaté ryby které mi daly 2 příšery z rybníku, ale měly být 2 rybářské zábavy. To je nespravedlivý. Nechápu. Nestalo se Vám taky? :(:(

19. Preceja

Preceja Mistr fóra

Fantastické se píše u obou dvou nejlepších rybek. Až teď jsem si všimla, že medvěd skutečně tahá 4 druhy ryb, pěkné. Na rozdíl od mnohých se mi akce docela líbí, podařilo se mi zhruba vyrovnat pírka a červíky (plodiny jen na jednom poli a půlce baha, jinak stáje a stromy), sklízím dvakrát denně, je z toho kolem 20 obyčejných návnad za den, líbilo by se mi víc, ale nemá to být úplně snadné, že.

Co ale je úplně nezvládnuté, to je klikání. Padá to opravdu naprosto náhodně, půl centimetru od kruhu nejlepší, při přesném překrytí čudla. Proč se tedy píše, že se máme snažit trefovat. Když to má být ovlivnitelné, tak to mají udělat tak, aby byla skutečně nějaká závislost na vzdálenosti od kruhu, klidně tak, aby bylo těžké získat nejlepší. A nebo říct, že jde o náhodu. Tohle je paskvil a kazí to hru.

kraska2222- ze zlatých ryb by měly padat všechny 3 druhy dekorek, holt máš "štěstí"

Naposledy upraveno: 3/7/15
  20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Přešel jsem na obyčejné nástrahy a další dekorka je v parku! Jen těch střevlí padá poněkud víc než u prémium nástrahy!:) Ze 12 pokusů padla 7x.:sleepy:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.