Hrátky s rybkami (29.6. - 5.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ručičky

Ručičky Zelenáč fóra

Nemůžu najít zda je někde seznam co jsem za ryby dostala. Poraďte prosím.Děkuji

2. Adamiste

Adamiste Perspektivní autor

Tak zcela evidentně se rozhodli, že rozmazlování bylo dost a teď už to nebude padat tak "báječně" jak doposud. Jak si jinak vysvětlit, že z cca 250 polí rozmarýnu nevypadl ani jeden červík??? No nic, aspoň mi mohou mlít mlýny naplno krmivo a posílím konto s krejcary za prodané krmivo. Ovšem co budu dělat s krejcary taky nevím - koupit není co a mám tam 110 mil. Budu si muset stanovit nějaké soukromé cíle, aby mě ta hra nepřestala bavit :)
    pro Ručičky: seznam nikde není, jen když ukážeš na lištu vedle rybky, zjistíš počet záseků u té které ryby. Výhry dodatečně zjistit nejde.

evainfo tohle ocenil(a).
  3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

kometak96: co máš všechno puštěné, mě v parku ukazují necelé 2000BZ, ale nemám puštěné mazlíky a mám MJS, cukyňák, mrkváč a velikonoční a u stonků nevím, co mi ještě běží :oops:
    Jasně, tak uvidím ráno až vypustím všechen zvěřinec i se stonkem :) to je vážně ranec.

Naposledy upraveno: 2/7/15
    Bagíra77, -Kuteno- a kometak96 tohle ocenili.
  4. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

evainfo

Mazlíky na všech plochách 6x 5 % a 6x 10 %, k tomu stonek 10 %, velikonoční marmeládu 30 % a sladkou marmeládu z růží 20 %.

Bagíra77, skalara.v a evainfo tohle ocenili.
  5. polacka

polacka Vévoda fóra

Tak mám stonek a dvě dekorky. Ale stejné. To se může stát jenom mně.

6. Preceja

Preceja Mistr fóra

Nefandi si, jsem na tom stejně -.-

.mama789. a evainfo tohle ocenili.
  7. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

Zdar kolegové farmáři.
    Moje naštvání nezná mezí. Začínám být opravdu rozlícená. Mám stonek, a mám dekoraci 1x1 Nejlepší kamarádi 3x. Dnes jsem ji vytáhla z 9 pokusů 2x. potom mám dekoraci 2x1 Příšera z rybníku, leč poslední dekorace 2x2 Rybářská zábava mi ne a ne padnout. Opravdu skvělé. To jsou algoritmy. To že víceméně nemá cenu snažit zaseknout na kruzích, to pominu, ale tohle už je maso, 2xza sebou stejnou dekoraci. No fuj.

8. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

evainfo - tak teď už vím kde je ta moje chybějící dekorace:cry: nu co už budu muset zalovit někde u dna zda tam není ještě jedna schovaná...

9. Orliček

Orliček Magnát fóra

Ahojky,
    nemam ráda hry co jsou o štěstí
    Já ho měla, tak mam stonek i dekorace, ale jsou to mnohem lepší hráči, co farmeramu hrají dlouho a třeba to mít nebudou. Sice mají jiné věci co já ne, ale toje protože hrajou tak dlouho, a hráli a dodělali víc akcí než já.
    A že by části stroje padaly víc než dřív, tak o tolik zase ne.

Nevdzávejte to to. Držím vám palce.

Klárka

10. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Tak teď jsem konečně chytla zlatou a dostala jsem 8 SH....to je jako co?????>:(

11. adam

adam Zelenáč fóra

mám 40 pírek

Hrnkajda tohle ocenil(a).
  12. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Potvrzuji, že nejlépe padá peří z TS chlívků!
    Na Baha nejlépe Pandy (ani oranž-Velbloudi tolik nedají)
    a na Farmě docela ujdou Bobři

Hrnkajda a evainfo tohle ocenili.
  13. satelit

satelit Hvězda fóra

Úkol byl úspěšně splněn ;)

14. ananuki

ananuki Pilný autor

to je prosím superhnojivo xDxDxD

15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Jsme měli nedávno kačenu, ale už oškubanou xD no teď je mi jasné, kde to peří lítá ... se tu potom můžu zbláznit :D .. pírka žádné a kolem dokola samá příšera xD:D

16. JessikaJessika

JessikaJessika Rádoby autor

stejně si to rt rozmyslí a dekorace dá za peníze

17. tom.j

tom.j Pisálek fóra

Chtěl bych se zeptat když se mi nepodaří získat žádnou dekoraci kde se dá potom sehnat ještě nemám ani jednu díky za odpověd

18. Feris1

Feris1 Expert fóra

tak skusil som premium navnadu a hura zase cerebla :-( a z obycajnej hura zlaty pstruh a hura do tretice dal 8 ponoziek :-(

19. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Za peníze ať si je strčej za klobouk....je takový vedro, že tam snad vlezu a budu ty zlaťáky lovit ručně:D....pírka mám, ale ty červíci nějak chyběj.

20. hroudov

hroudov Vévoda fóra

no to jsme na tom stejně :mad:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.