Hrátky s rybkami (29.6. - 5.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tonda333

tonda333 Perspektivní autor

Po počáteční nedůvěře a zoufalých pokusech trefit kruh se mi konečně povedlo získat i dekorace, ale nějak nerozumím tomu bonusu co stonek dává. Ty 2 přísady jsou jako např. 2x sůl? Nebylo napřed napsáno, že bude dávat 1x náhodný produkt řemesel?

Jinak můžu říct, že slepice po prvních úspěších, kdy daly z plochy 4 pírka, snížily včera na 2 pírka, ale např. motýli dávali dnes 100%, co chlívek to pírko, snažím se dávat chlívky s takovou dobou, aby šly sklidit 2x denně s použitím sýrových kuliček a květináče na zkrácení času. Po kontrole červi-pírka mám přidáno několik chlívků a rozdíl se snižuje.

skalara.v, -wiolan- a evainfo tohle ocenili.
  2. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

130 x hodena navnada
    7xzlaty pstruh
    13x duhovy
    28x ostriez
    75x cerebla
    stonka padla hned na zaciatku,na druhy den jedna dekorka[ta posledna] a tym to skoncilo
    kopec bbs,ponoziek a podobnych veci,4taj chlievy lyra a 2x polnoc,2x ghibli a 2x rio plus 4 zb
    a je uplne jedno kde kliknem aby sa ryba chytila
    mne to pripomina strelnicu pocas trhov[pouti] ,tam mali nastavene vzduchovky tak aby malokto vystrelil nieco cennejsie xD,takze komu sa triasli ruky a mal zlu musku-ten si vystrelil aj hlavnu cenu xD:D
    takze je to naozaj vec nahody,netreba sa zameriavat kedy kliknut,staci len kliknut a aj tak to da blbost ;)

3. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

hm tak stonek asi nebude ještě ani jedna dekorka začínám bejt >:(záseky si dělaj co chcou su zvědavej co na to RT

4. Viky007

Viky007 Baron fóra

Já má zatím stonek a dvě dekorky, a zisk ze stonku se mi objevuje(po získání třetí:eek:) - dvě bedny nářadí.

Bagíra77 a evainfo tohle ocenili.
  5. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja už skoro kaprov chytať nebudem.Gumkáčov mám 4 a pierok 0.Kým budem mať na nové pierka hotové ružové stajne tak bude aj po akcii.Ale nie možno si ešte pár pokusov hodím do konca akcie.Budem netrpezlivo čakať kedy už bude tejto blbej akcie koniec.Dúfam že takáto bola prvá aj posledná.Lovu zdar farmári a chytajte len zlaté ryby nie tie deravé bačkory s ktorých unikajú lepšie výhry.

6. cipísek53

cipísek53 Perspektivní autor

je jedno jakou mám návnadu a je jedno jakej mám zásek. ryby pořád stejné. same krajcary a ponožky. opravu nepovedená akce.
    a náhodné číslo funguje na 100 procent.

skalara.v, evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  7. beruška1966

beruška1966 Rádoby autor

Ahoj farmáři!!Za sebe můžu říct že mě tato akce hodně zklamala a tak jsem se na ní těšila!!Sice se mi povedl stonek,ale z dekorací do stonku nemám zatím ani jednu.Dostávám pořád do kola taj.stáje,nebo bedny s nářadím,sazeničky věnce ale dekorka nikde...!!Peříčka mi bohužel také moc nepadají.Někdo tu psal,že mu pírka padají i ze slepic u mě bohužel ani z krtka nebo kohouta nic!!Snad se to ještě zlepší a začnu mít trošku víc štěstíčka!!Jinak co se týče akce nápad s rybařením je docela pěkná změna!!Škoda je jenom toho stonku ten tam vůbec neměli dávat.Ted ho hodně hráčů třeba bude mít šedivý!!Stačilo úplně jako odměnu dostávat superkrmivo,kůpony,superhnojivo,krejcary...atd!!To se přeci vždy hodí že?Přeji hezkou hru.

8. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Do háje dostala jsem druhého rybáře, doufám, že bude brzy OD a bude s kým měnit;):cry::p

9. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

Zdravím.

přijde mi, že pokud použijete premium nástrahu a povede se vám zakliknout kruh hned při startu co nejvíce přes sebe, padají lepší odměny. Za normálních okolností bych byl za každou tajemnou stáj nebo strom rád, nicméně chci dekorky ale ty prostě nepadají. Mám jednu a jsem rád že jsem rád.>:(

10. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Tak jsem právě vylovila Příšeru z rybníka. Rybářskou zábavu mám od včerejška, zbývají tedy jen Nejlepší kamarádi. To jsem na to zvědavá.

11. tepui

tepui Mistr fóra

Zdravím,
    včerejší tajemné stáje:Bobří hrad clasic++ a holubník.

evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  12. AQA

AQA Zelenáč fóra

Ja som tiež tak na tom,že ani v reále nič nelovím a ani tu nič poriadne,ved určite za nejaký čas nám RT ponúkne kúpiť si za floreny stonek na nebe za floreny.Ja som myslel, že nebo bude na ukladanie dekorácii,ktorá sa nám nespracú na okrasku, alebo na ostrov tak ich uložíme na nebo, ale čo akcia tak to stonka, ale aj s dekoráciami, RT sú zdierači ako križiaci, predávajúci odpuski, lebo dekorácie sú ťažko dostupné všetky.No čo už je to hra a hor sa na lov rýb, vylovte len tie zlaté.

13. dismirus

dismirus Vycházející hvězda fóra

Jsem převelice spokojen s touto akcí, mám všechny dekorace do stonku, ještě dvě dekorace navíc, 10 banánů jsem získal a zvířata do nových úkolů. Dělám premium nástrahy.

mirae a evainfo tohle ocenili.
  14. Scarlett-95

Scarlett-95 Pisálek fóra

Ono se to vypadavani snad zhorsuje, sklidila jsem ted 2x oranzove opice, 3x slon, 5x papousek, 2x krtek, 5x husa a 3x ruzovy kurnik... z toho celkem 1 pirko! >:(:cry: v RT asi meli pocit, ze nam to doted padalo az moc :mad::wuerg:

evainfo tohle ocenil(a).
  15. koljan74

koljan74 Aktivní autor

Takže: už asi 3x jsem na obyčejnou návnadu strefil zlatý kruh a vždycky mi vypadla nejnižší ryba. Naopak um mi skočila stříbrná na úplně vychýlené kliknutí - tzn. že rybky padají, jak to zrovna trefí automatický výběr a nemá to s přesností zásahu nic společného. Pírka nepadají, zatím nahráno asi 50 000bz, no trapárna a nuda na druhou...

-Kuteno- tohle ocenil(a).
  16. beruska31

beruska31 Pisálek fóra

Kde mam brat tie pierka ked to nechce a nechce padat.

evainfo tohle ocenil(a).
  17. lukaskrizek

lukaskrizek Pisálek fóra

na 37 pokus má 1. zlatá ryba řádek v nebi a co dál - nečekám,že bych ho stihl zaplnit

evainfo tohle ocenil(a).
  18. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Kdo tady psal, že si stačí postěžovat a budou další dekorky Monicka79xD? [​IMG] Nevěděla jsem, že to platí jen na příšerky? o_O Tak ji mám, už čtvrtá příšera a já hold musím jít skočit k té rybce na náměstí, jak jsem slíbila :D .. snad mě nezamáčkne .. budu vedle ní jak mravenec xD:D

19. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Bohužel mám taky jen jeden druh dekorace 2x a to jistou příšeru, ale dneska ráno jsem se na to začal dívat druhým pohledem ;).
    Se všemi bonusy mě tato dekorace dává 3255 BBZ na ostrově pokladů a takový bodový příděl není k zahození a to 2x denně, takže na druhou stranu proč ne :D?

Večer zkusím další pokusy, ale nadějně to nevidím :p.

20. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky, ať zasekávám, jak zasekávám, namlela jsem nejdřív 20 návnad, dneska 35 návnad, dala jsem několik zlatých rybek s plno modrých, spoustu fakt dobrých cen jak BBZ, BZ, krejcary, ale ŽÁDNÁ DEḰORKA!!!! Už fakt nevím, budu mít šedý řádek. Nemám s "vypadávátky" a jinými náhodami nikdy štěstí, asi jako naposledy s motýlí parfumerií.Všem, kdo zvládají, přeji hodně úspěchů. Jára

Bagíra77, Lyzarka a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.