Hrátky s rybkami (29.6. - 5.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. BEBUSCHE

BEBUSCHE Perspektivní autor

Mně to už nebaví.Z obyčejných návnad jsem přešla už včera na premium a výsledek rozpačitý.Ze 4 pokusů padli dva zlatí pstruzi a dostala jsem 4 MJS a 2 TS.Z toho zase bude smetí jako z 15 předešlých.
    Jedna největší dekorace mně stále chybí.Ach jo....:sleepy::sleepy:

evainfo tohle ocenil(a).
  2. Crower

Crower Vážený autor

Mně se nejvíce osvědčili Kohouti ze 13ti stájí 12 pírek :)

kometak96, evainfo a nanyblacks tohle ocenili.
  3. ღSisinkaღ

ღSisinkaღ Stálice fóra

Stěžování pomáhá? Tak prima, stěžuju si, že ta příšera ke mě nechce, tak prosím RT kdyby to jako tak nějak šlo... tam do těch mých záseků a výlovů hodit jednu, docela malilinkatou (jsem skromná) příšerku, víc fakt nechci... ;):p
    Jinak - sklidila jsem zase pár chlívků, podařilo se mi umlýt dvě obyč návnady, a vytáhla jsem si úspěšně dvě čudly. Jsem fakt happy. -.-

4. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Povedl se mi naplnit stonek, poslední dekorka padla dnes ráno. V liště navíc mám 4 nejlepší kamarádi a 1 rybářskou zábavu. Ale jak už tu psal Johnny taky bych takovou akci už nechtěla. Možná kdyby to více padalo. Ty záseky mi také připadají divné ,trefím se přesně ( ne tedy vždy se trefím) a padne mi poslední ryba.

5. honzi

honzi Komisař fóra

Konečně jsem se dočkal stonku, nemám však ani jednu dekoraci... Včera jsem si stěžoval na málo pírek a hodně červů - teď se to obrátilo, mám 4 červy a 14 pírek... Áááááách jooooo...

EDIT: vypadl jeden červík, umlel jsem návnadu, trefil venku a mám čudlu... Neměl bych náááhodou úúúplně venku mít Mořčáka? jestli čtu správně, tak slabý zásek je vevnitř - čudla, venku je dobrý = mořčák, ne?

Bagíra77, evainfo a michalka59 tohle ocenili.
  6. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Nakonec jsem boj s náhodným číslem vyhrál a přemohl ho kvantitou pokusů :-D Na 92 pokusů stonek zaplněn.... jupí. Celkem zatím 106 pokusů ( zlato 12, duha 13, morče 34, střevo 47)... dnes se to podstatně zlepšilo u zlatýho a jen za dnešek je to ( zlato 9, duha 3, morče 12, střevo 15).

7. Drovers__Run

Drovers__Run Pisálek fóra

Okolo cele baha ty nejvyssi stromy co mam - cca 2 pirka, ostatni plocha pidi pole sladkych brambor- 0 pirek ...na ostatnich plochach tocim sleepky a z kazde louky mi v prumeru pri otocce vypadnou 3 pirka. To je lepsi nez cekat na kraliky a z jedne plochy mi taky tak vypadnou 2 nebo 3. A to rybareni ....das ist hruza!! Zadna dekorka :oops:

evainfo tohle ocenil(a).
  8. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

-wiolan-však skús čo to urobí,tých nenažrancov ošklbať.Ale kým sa k ním dostaneš tak oni sa ošklbú medzi sebou a stačilo by ich hodiť iba do hrnca,Ja stále nič ten môj méďa nemá šťastíčko a ja s nim len grajciarov pár vylovil a 2 sadenice.Tie mi budú tak na nič ako aj tie stajne.Mohol by už prestať loviť tie nezmysli.

evainfo, -wiolan- a nanyblacks tohle ocenili.
  9. budulínek

budulínek Pisálek fóra

K této akci...za mě 0 bodů...ne snad proto, že vypadávátka nepadají dle našich představ ,ale celá akce je absolutně nedomyšlená. A rada, že zářící kolečko je potřeba aby bylo co nejblíže středu, tím bude možnost úspěchu zvýšena nefunguje. Můžu kliknout kamkoliv, je to o náhodě. A rozdíl mezi premium náhradou a obyč? Nepostřehla jsem. Akce absolutně nezajímavá.

evainfo, WaWa a burds tohle ocenili.
  10. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Hra funguje stejně, jako rybolov v reálu, jen návnad si připravím víc, ale jinak je to o štěstí, a tady se dekorky udici vyhýbají velkým obloukem;):p

11. farmarka_e

farmarka_e Stálice fóra

ach jo, někdo si asi myslí, že mám málo kamarádů, tak mi velkoryse dal už třetí nejlepší kamarády... to by mi ani tak nevadilo, kdyby přihodil aspoň po jedné další dekorce :/
    Ale fakt by mě zajímalo, jak je to nastaveno, někdo tu má zase další dekorace po víc kusech a ta moje mu chybí...
    Pár dní ještě zbývá, tak budu doufat, že se štěstí unaví...

evainfo tohle ocenil(a).
  12. burds

burds Titán fóra

Tak můj stonek bude určitě prázdný.Snažím se,snažím ale odezva od RT žádná.Na stonku ani jedna dekorace.Za to nálepka ,spousta jiných blbostí toho by bylo dost.

Bagíra77 a evainfo tohle ocenili.
  13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Wiolan - tak určitě xD
    Na druhé f. mají 100% úspěšnost žlutí chemlóni. Už jsem zkoušela opravdu kdeco. Na Baha pandy. Velbloudi taky nic moc :(

14. kamarad100

kamarad100 Rádoby autor

Ahoj tak nevím nevím ať udělám zásek kdekoliv tak mi to připadá stále stejné :eek:................a ze zlaté mi vypadlo 6x MJS je to uzoufání :cry::cry:,ale je to jen hra tak všem šťastné výlovy a co nejvíc zlatých rybek a hlavně pírek které padají opravdu mizerně a červíku mám dost asi snimi můžu krmit husy:D

evainfo tohle ocenil(a).
  15. lukaš0706

lukaš0706 Rádoby autor

Tak už začínám mít strach chodit na farmu :D:D:D
    5X příšera z rybníku to je bomba ;) jsem zvědavý kolik se mi jich ještě podaří vylovit

16. hermos

hermos Zelenáč fóra

Od rána se nemohu dostat na loveni rybek...hra se zablokuje a musím znovu hru otevřít a pořad dokola, ale do hry s rybkami se stále nemohu dostat..technická chyba?

17. aorere

aorere Perspektivní autor

Používám už jen premium nástrahy, takže z 5ti pokusů 2 zlatý, 1 duhový a 2 morčáci. Odměny - řada na magickém stonku, 8 x superhnojivo, 30 000 BBZ a 22 000 krejcarů.
    Jediný co jsem nechtěl získat za zlatého pstruha je řada na magickém stonku - bohužel se stalo, a 8 x superhnojivo taky vůbec nepotěší.
    V dekorky ani nedoufám.
    Nápad na akci dobrý, ale provedení mizerný - hlavně náhodný výběr cen a zásek nemá na nic vliv, stačí jen kliknout.

kamarad100 a evainfo tohle ocenili.
  18. činčilka12

činčilka12 Velmistr fóra

Tak na akci trochu kašlu. Dala jsem sice na plochu chlívky a i zasadila, ale vše do úkolů v družstvu, a navíc chlívky i plodiny, které rostou kratší dobu, tak z nich vypadne nejspíš minimum. A to co vypadne bude jen takový malý bonus. Akce nic moc ohledně (ne)získávání dekorek, ale body na Baha vždy potěší a navíc řemeslný produkt taky není k zahození. Škoda, že taková akce nebyla během školního roku, když stačí jenom ráno a večer sklidit. No jo no. Doufám, že příští akce bude zajímavější a úspěšnější

jolana4 a evainfo tohle ocenili.
  19. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj hermos - zkus prosím si vyčistit prohlížeč a také Flash player... jak na to najdeš tu: Vše pro bezproblémový chod hry

přeji ti úspěšný lov i fajn hru.

20. honzik155

honzik155 Zelenáč fóra

Tak pořád setrvalý stav - stonek + 1 dekorace. Asi to tak zůstane napořád. A tolik pokusů přišlo vniveč. Nezbývá než soumařit dál. Ach jo.

evainfo tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.