Hrátky s rybkami (29.6. - 5.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. acron

acron Pisálek fóra

Celou farmu jsem si osadil kurníkama a hned peří leze :)

2. honzi

honzi Komisař fóra

já mám tedy úspěšné pandy - ze 13 stájí 12 pírek... zkusil jsem vyrobit prémium nástrahu, trefil přesně na kruh a....mořčák :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: To už není normální...

evainfo, skalara.v a sassenka tohle ocenili.
  3. Jalko

Jalko Pisálek fóra

Díky moc, už je mi to jasné.

mendalam2 tohle ocenil(a).
  4. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

[​IMG][​IMG][​IMG] Tak včera jsem pilně sbírala červy a pírka, pokračovala v tom dneska a před chvílí jsem si dala umlít najednou 50 návnad a šla na ryby. A docela se dařilo. Zbylo ještě 23 návnad a mám všechny 3 dekorky- teď už na stonku. Všechny byly za zlatou rybu a krom toho další dvě zlaté ještě přinesly 250 000 BZ a 8 SK.

Takže jak to zprvu vypadalo černě, tak nakonec to dopadlo dobře. Všem také přeji úspěch v lovu a ještě větší v loterii s bednama.
    Nicméně na akci mám stále stejný názor - je to všechno o pouhé náhodě, náhodě, kolik vypadne červů, kolik vypadne pírek, jaká přijde ryba a pak co vypadne z bedny. Je zkrátka těch náhod na jednu akci moc.

5. greysy77

greysy77 Rádoby autor

Za zlatou rybku dostat 8 kusů SH,no to se fáááááááákt vyplatí - jdu vrátit rybářský lístek jak mě tato akce nadchla :)))

-Kuteno- tohle ocenil(a).
  6. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

Krásný večer.
    Tak já stále stejně. Z dalších 20 návnad ani jedna dekorka 2x 250 000 BBZ, MJS a taky ponožky krejcary a hlavně ikyž se trefuji poměrně dobře, tak dost často padají dvě nejnižší rybky.
    No uvidíme zítra.

7. acron

acron Pisálek fóra

Celé svoje zásoby peněz a měsíční kapesné jsem dal do této akce... Zatím to nevidím moc nadějně

1robinsonka1 tohle ocenil(a).
  8. hansicek

hansicek Expert fóra

Lyzarka: mas moju uprimnu zavist, ja z cca 50 pokusov mam prazdnu stonku, 2 jarne vence, 4 ponozky, 12000GR,36000BBZ a 250000BZ,

a este perlicka: 9x som trafil kruh z toho 7x cudla, zlate a duhove padli iba ked som sa netrafil ...uz sa ani nerozculujem, nema to vyznam, akurat som si na jednej ploche nechal pol na pol chamikov s oslikmi - ti celkom dobre "pelichaji", inak si pestujem a chovam co potrebujem do stodoly

9. hnojivo

hnojivo Aktivní autor

Sekám jak sekám v kruhu pořád mám malé rybky. Zatím mám stonek a jednu dekoraci, návnada dochází a musím rychle pryč protože přichází popoporybnééééééj!!!!!!:D:D:D

evainfo, 1robinsonka1 a -Kuteno- tohle ocenili.
  10. palo1973

palo1973 Pisálek fóra

.... keď vedia nadstaviť, aby padali časti stroja ako "najaté" tak vedia nadstaviť, aby nám padala rybárska výbava ..... ktovie prečo to tak nieje ! ... tiež ma táto akcia hnevá a "vytáča" keď z prémiových návnad (za deň ich umeliem ledva 5) dostanem tie spodné ryby ... a tiež mám stonku, ale nie dekorky ...

_yankees_ tohle ocenil(a).
  11. sassenka

sassenka Pisálek fóra

Tak po celkem značném počtu pokusů jak s premium návnadami, tak s obyč. návnadami, je to celkem k pláči..mám jako skoro všichni stonek, dekorace ani jedna a jinak padají samé čudly s 6000 BZ a podobnými odměnami-.- o ten stonek mi původně hodně šlo, protože jsem si to asi špatně přečetla a měla jsem za to, že se z něj získají dva náhodné řemeslné produkty, ale pak když jsem si to přečetla znovu a zjistila, že jde o dvě náhodně řemeslnické přísady, tak už mě ten stonek taky nevytrhne..pár BBZ za 48 hodin a dvě soli či cukry či podobný drobnosti díru do světa neudělají...takže co už, ať si RT ty svoje ryby napráská třeba do mrazáku..

1robinsonka1 a _yankees_ tohle ocenili.
  12. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Ahojky, tak mě se k ránu povedl stonek, jak už jsem tu někde psala, a v průběhu dne ještě dekorka Nejlepší kamarádi :)
    Takže ještě 2 dekorky, a stonek bude komplet. Jen mám obavu, aby to ty dekorky dalo. Nesnáším prázdný řádky, proto taky žádný nemám :D

13. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Dnešní odměny z lovu:
    (záseky většinou na 1 (léta praxe :D)Dnes se konečně víc daří

1. Morčák, 2. Morčák, 3. Zlatá : 250 000 KR :(
    4. Zlatá : druhá dekorkáááááááá :D Rybářská zábava jupííííííííí,se mě nechce věřit 2x po sobě zlatá rybka.Třeba u těch nej záseků je větší šance na vypadnutí zlaté rybky :)

Edit: Lyzarka díky,mě to bylo divný,tak je šance větší...času dost,snad vypadne i ta poslední.Všem co mají naplněný řádek velkáááá gratulkáááááá

[​IMG] klik
    [​IMG] klik

5. Morčák, 6. Střevle
    7. Zlatá 6x Jarní věnec
    [​IMG] klik
    8. Střevle, 9. Střevle, 10. Střevle, 11. Morčák,12. Zlatáááá ( 48h pomocník),13. Střevle, 14. Střevle, 15. Morčák, 16. Morřák, 17. Střevle, 18. Pstruh, 19. Střevle

Z TS ,,Orion" odtajněno :
    Rodeo Ranč I.,Ježek, Kravín I., Kozí mlékárna I., Vraní úkryt II., Ryba II. ,Výrobna vajec I., Dub xl,Dub xxl,Citrónovník xl, Jedle xxl,Javor Cukrový xxl a Kowhai
    Z TS ,,Svítání" odtajněno: Holub,Kurník I.,Krtek,Orel ...děěěěěs
    -------------------------------------------------------------------------------------------
    Celý den zkouším Chrpu,ale např.na hlavní louce,kde mám 93 pidi polí,nevypadl ani jeden červ.Na večer jsem zkusila Fialku a ze stejného počtu polí mám 9 červíkůůů :D

Naposledy upraveno: 1/7/15
  14. hroudov

hroudov Vévoda fóra

já jsem si myslela, podle toho, co zde píší, že červíci budou padat ze stromů. ale asi je to zase jen chyták, červů mám silný nedostatek, ikdyž už mám stonek a 2x jednu dekorku, další 2 mě asi minou......:oops:

-Kuteno- tohle ocenil(a).
  15. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

jesterka74
    nevím jaká dekorka Ti chybí, ale já bych tvrdila pomalu se 100% jistotou, že všechny 3 dekorace jsem získala za zlatýho pstuha ze zlatý bedny.

P.S. Teď koukám a předpokládám, že máš na mysli asi dekorku Nejlepší kamarádi, ale ta je také ve zlaté bedně, nejen v bronzové.

16. Crower

Crower Vážený autor

Tak dalších 8 pokusů a opět žádná dekorace, tak to je už fakt zoufalství...

evainfo, skalara.v a terkacheerka tohle ocenili.
  17. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ružovky mi dali pár pierok vyšla jedna návnada a uhodil som ju macovi a zase vylovil zlatého a dal dekorku milovníka rybárčenia.Keď už mám polovičku zvieratiek v lište.Tak koľko toho napadá toľko bude nebudem to dávať naspäť.To by mi musel pánbožko do sprostých nadať.Maco bude dobrý aj do parku.A stonka?Tú riešiť nebudem.

Naposledy upraveno: 1/7/15
  18. ezzra

ezzra Hrabě fóra

pekny vecer....no ja uz ani nedufam ze tu poslednu dekoraciu dam...ale svet sa nezruti

tato akcia sa mala volat ...hratky s certem a dablem .>:(.a nie z rybkami..vrcholne mi to ide na nervy ked zo 100 stromov xxl mi vyskace 9 cervov...ale co uz ..hlavne je ze je mier u nas a slniecko svieti a voda laka...

prajem krasny vecer...xD

19. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

zejdy66

Napsat ti to klidně můžu, ale ze mě si příklad neber. Nechovám zvířata a nepěstuju plodiny s důrazem na to, aby bylo červů a peří co nejvíc. Akce se mi nelíbí a tak jsem nasadila zvířata a plodiny, které potřebuji napěstovat do úkolů v družstvu. Vyskákaná padátka samozřejmě umelu a lovím, ale tak nějak necíleně.
    Na Baharamě mám slony (15), velbloudy (10) a lenochody (10). Na akci jsem se nachystala s továrnami na koberce, ale ty byly k ničemu, nakonec přišlo opožděné info, že to z nich padat nebude.
    Na mýtině mám speciální stáje (plním Kouzelné putování) - krtky, klokany, veverky, světlušky, medvědy, sovy, losy, sviště, kivi, soby a žáby. Celkem 40 chlévů.
    Hlavní louku mám plnou polí 2×2 a na divošce červené chlévy - 3 kravíny, 2 králíkárny, 2 pštrosy, 2 prasata, 2 koně a 2 kapry.
    Zbytek pole 2×2. Všechny plochy na volných místech obehnané stromy XXL nebo speciálními stromy.
    Ale jak říkám, nehoním padátka. Jen jsem se snažila o vyváženost, aby mi jednoho nebo druhého nepřebývalo příliš.

evainfo, 1robinsonka1 a -Kuteno- tohle ocenili.
  20. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

51 normalnich navnad, 0 dekorek... ostatni je nezajimavy... stale nezalezi na tom kdy kliknu, skoda, uz jsem si to natrenoval :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.