Hrátky s rybkami (29.6. - 5.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Chemlon.

Nevím, jestli to mluví za vše, ale řekla bych, že ne. To, že máš 4× více červů než pírek může být tím, že máš nevyváženou rostlinnou a živočišnou produkci.
    Jinak řečeno, že máš možná příliš málo postavených chlévů a nebo špatně zvolených.

Dělám pokusy od začátku akce a teprve nyní mám produkci vyváženou, zhruba kolik červů, tolik pírek.

evainfo, danielaloblova a petaM2001 tohle ocenili.
  2. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

přátelé nedaří se zatím ani jedna dekorka:cry::cry::cry::cry::cry::cry:jo abych nezapoměl už mám dvakrát nálepku>:(>:(:mad::mad:

3. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

petaM2001
    A netvrdil tady někdo, že nálepku lze získat pouze jednou?

evainfo tohle ocenil(a).
  4. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

jo schválně jsem koukl do alba a je tam jenom jednou ale vím na beton že jsem dostal jednu včera protože jsem skákal radostí že to je dekorka a dneska zas

né opravdu včera nálepku dneska nálepku v inventáři z dekorek nic nemám ještě jsem zkoušel schválně doplnovat stonek a nic

Naposledy upraveno: 1/7/15
    evainfo a kometak96 tohle ocenili.
  5. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj petaM2001 - podívej se prosím ještě jednou do inventáře zda jsi nezískal nálepku a jednu z dekorací... nálepku a stonek lze v této akci získat pouze 1x.

Přeji ti dobrý lov ryb a fajn hru...

6. malanek70

malanek70 Expert fóra

Moc by mě zajímalo proč se mám snažit zasekávat v nějakém kruhu, když si to stejně dává kdy chce co chce, takže dělat premium návnady a snažit se o nějakou trefu je úplně zcestná informace :/ ...
    klasika :)

evainfo, ღSisinkaღ a rak328 tohle ocenili.
  7. Petka03

Petka03 Vycházející hvězda fóra

Tož takhle, přátelé - nejhorší akce to není, vím o jedné jediné horší (pěstování šíleného množství kytek jednou přes vánoce).
    Vážně by nešlo vyměnit ty tajemné blbiny ze kterých bude jedno velký kulový za dekorky?????
    Mám jen příšeru z rybníka, sice dvakrát, ale to je mi fakt dost houby platné. Svého času recyklomat byl také o náhodě, ale člověk aspoň měl šanci ovlivnit z jakého typu výher bude vybírat - za víc padátek byly ty lepší a při dobře vybavené farmě a padání to dřív nebo později padlo. Tady můžu mít pokusů kolik chci, když z nich mám převážně střevle a za ně hitovky jako zuzi nebo ultrahnůj a z těch pár výjimek lepších pokusů tajemnice, tak to fakt považuji za výsměch.

8. alenal

alenal Stálice fóra

Teď jsem měla kruhy úplně na sobě a dostala jsem až tu třetí rybu. Vypadá to, že se nemusí zasekávat , že to stejnš dá co chce

9. sirchose

sirchose Analytik fóra

Docela by mě zajímalo kolik z nás má sice stonek ale zato žádnou dekorku,jistě nás bude hafo.
    A to jsem to zkusil již 53x,takže bych se na to už nejradši vyprdla velebnosti,vždyť to je do nebe volající co se tady děje:cry::cry::cry:

10. Lillien9

Lillien9 Pisálek fóra

tak já musím říct že se mi zdá že dnes padá pírek o malinko víc než předchozí dva dny dokonce jsem chytla jednoho zlatého a z něj tajemné rio stromky a svého prvního duhového šupináče který je mi sám zatím k ničemu ale snad mu příjde na návštěvu kamarád takže oproti včerejší téměř nepřerušené nejnižší šepleti je to pokrok :)

evainfo tohle ocenil(a).
  11. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak teď jsem schválně zkusila , kliknout úplně mimo kruh a dalo mi to na obyčejnou návnadu druhou rybu od konce... s premium návnadou , přesně trefenou do kruhu jsem dostala tu nejmenší rybku. Tudíž to dává absolutně to co chce ta hra a my to neovlivníme:(>:(... jsem z akce pěkně zklamaná, hlavně peří abych šla někam naškubat, jelikož na farmě není.

12. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, tak já jsem chytla zlatou rybku a dostala za ní 8x zuzanino letecké hnojivo, tomu říkám výhra jako hrom, řádek v nebi zůstává nadále šedý, je vlastně k ničemu.

13. zejdy66

zejdy66 Stará škola

wiolan- prosím můžeš prozradit jaké máš chlévy?Já zkoušela růžové, oranžové,obyčejné,speciální i ++ a pírek mám tak 1:30:mad:tak už nevím co nasadit,aby ty péra lítala:cry:

Naposledy upraveno: 1/7/15
    evainfo, danielaloblova a Lyzarka tohle ocenili.
  14. ilonastefkova66

ilonastefkova66 Pisálek fóra

mám chlévů hodně ale pírka vůbec nelítají ted mi to hodilo na baha z 12 chlévů 1 ubohé pírko takže akce na nic už se mi podařilo trefit silné kolo a dalo mi to poslední rybu takže na takovou akci kašlu:cry::( a premium návnada ta je úplně na nic akorát potřebujete víc pírek a ty nepadají

15. -jednohubka-

-jednohubka- Pisálek fóra

také 2x nálepka - jedna včera a jedna dnes, v inventáři jen jedna.... zřejmě chyba zobrazení, že.
    Dekorky mám 2, moje kamarádka level 95 ani jednu. Můj soused level 87 ještě ani stonek.

Chytám, když napadá peří, co padne padne, rozčilovat se nebudu.

evainfo a Lyzarka tohle ocenili.
  16. Batory

Batory Vycházející hvězda fóra

Včera mi nepadali peříčka.A dnes zas nepadají červíci.Co to je.Nebaví mně to.

evainfo tohle ocenil(a).
  17. rak328

rak328 Rádoby autor

je to opravdu "bomba" stonek na první pokus a dekorace si asi budu muset namalovat sama něco podobného už tady jednou bylo a nakonec museli povolit libovolné dekorace do stonku neb dekorace nedopadaly tak uvidíme jak se RT postaví k této akci u mě tedy propadák hezký prodloužený víkend:(:(:(:oops:

marcelina0007 a evainfo tohle ocenili.
  18. heidi6661

heidi6661 Perspektivní autor

Akcia oničom, :( vôbec ma nebaví...

marcelina0007 tohle ocenil(a).
  19. babuš2010

babuš2010 Pisálek fóra

zejdy 66 -je to úplně jedno, z červené stáje nevypadlo a ze zákl.králíka ano - prostě je to nastavené náhodně

fany2020 - vyšlo mi přesně to stejné, zlatá ryba a odměna 8x zuz.hnojivo - a opět je jedno kde se trefíš

celkově je pro mne tato akce velké zklamání >:(

20. Mana12396

Mana12396 Pilný autor

tak jsem sklidila a vyšlo to na dvě návnady tak jsem si šla zarybařit a vytáhla zlatou rybku a ohnostroj neveřila jsem svým očí je to tam mám druhou dekorku!!! už jen jedna chybí:inlove: to zas budou nervy jestli padne :oops::oops:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.