Hrátky s rybkami (29.6. - 5.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. acron

acron Pisálek fóra

No, že by ty vyzkakovačky nějak extra padaly z těch polí/chlévů to se nedá říct...škoda takže jsem si samozřejmě musel kupovat košíky koupil jsem si 2 velké, tak jsem něco pochytal. Jinak fajn změna. Alespoň nemusím pořád něco sadit. Trochu se u toho alespoň odreaguju. Super, chválím RT.

evainfo tohle ocenil(a).
  2. jaji

jaji Vévoda fóra

nejsem s technickou stránkou hry spokojená - je zde všechno o náhodě. Už aby přišla anketa, zase jim tam všechno vycinkám :-(

protože jsem "náhodou" dostala stonek, tak jsem logicky chtěla i dekorky... :-(
    už je mám všechny, ale bez radosti ze hry, protože ta trapná náhoda kdy kruhy jdou úplně mimo a je to perfektní zásek na zlatou rybku - tak to mě přímo tahá za ruce a kdy kruhy jsou přesně na sobě a hle - dobře, zkus to ještě jednou...

fakt mě to nebavilo. Farmu dám do původního stromořadí a medvěda už nechci ani vidět....
    ikdyž na druhou stranu dostala jsem za relativně levně 250.000 BBZ, čímž jsem poskočila o 1 lvl rychleji, takže díky

3. Rendaakuba

Rendaakuba Rádoby autor

získala jsem stonek - ale dekorku zatím žádnou, a pokud se milý RT rozhodne, že si dekorky můžeme dokoupit pokud si je nevyrybaříme, tak raději budu mít šedý stonek:D. Na druhou stranu jsem získala tajemné stáje i sazenice - to dám na plochu až skončí akce, bude překvapení. Radost mi ale udělalo 250 000BBZ a pak 4 zlaté banánky. Akce dobrá. Jen nevím jak na to, záseky mám přesné - ale k čemu když chytnu ty nejhorší čudličky, a když se netrefím mám zlatou? tak jak se to ovládá?:p

4. mithrandilka77

mithrandilka77 Aktivní autor

Ahoj, princip záseků bude asi následující, když trefíte přesně kruh, tak na nejlepší rybu bude např. 30% šance, na druhou 40%, třetí 20% a poslední čudla bude mít 10% šanci že si ji vytáhnete, ta šance na zlatého pstruha není prostě stoprocentní, jen je vyšší pravděpodobnost že dostanete lepší rybku, když se netrefíte, tak může být ta pravděpodobnost např. nejlepší ryba 10%, druhá 20%, třetí 30% a poslední čudla 40%, ale opět tam není nemožné vytáhnout i zlatého pstruha :). A je to naprosto logické provedení, aby i méně šikovní a zdatní rybáři dostali sem tam lepší odměnu a naopak ti nejzručnější si vážili lepších odměn :). (čísla jsou smyšlená, jen pro vysvětlení principu)

5. dvory

dvory Rádoby autor

Hlásím rybník je vychytán zůstali tam jen čudly.Prosím o dovezení nové sádky s rybami.Zlaté my asi sežral medvěd jinak to není možný.Dám si ted na medvěda větší pozor.:D:D:D:D

6. ღSisinkaღ

ღSisinkaღ Stálice fóra

Předpokládám, že princip úspěšnosti záseků nám RT vysvětlí - po akci xD
    Mám stromek, dvě dekorky - huráá, tu třetí nevylovím, i kdybych na uších tančila, to je jasný :cry:

7. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak já jak blb dělám jen premium nástrahy , trefím se přesně na kolo a stejně mě stabilně padá jen druhá ryba od spodku. Tak jsem na zkoušku uděla 2 obyč.nástrahy a světe div se, padla 3ryba od spodu. Tudíž premium to vůbec neovlivnuje. Hlavně to nepadá s vyskakovátky, vůbec mě to nebaví.

8. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak jsem tomu dal teď dost pokusů a mám 1 dekoraci - Příšera z rybníku a to dokonce 2x :p. Stále ještě chybí 2 dekorky, tak snad se to bude postupně zlepšovat ;). Ostatní odměny byly většinou BBZ nebo nějaké tajemno.

9. rastaman19

rastaman19 Velmistr fóra

vubec tp nejde kdyý překryju přesně dostanu pčedposlední rybu od spodku když mimo dostanu to samí jen jednou vyjímka a padla 1 ryba od zhpra (ta pod zlatou). vubec nevím jak je to nastavený jak jsem byl natěšenej na tuto akci tak mě sklamala.Z 13 pokus 12 předposlední ryba

10. lukaskrizek

lukaskrizek Pisálek fóra

24 pokusů a ani 1 zlatá

11. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja tie stajne pomaly balím ak sú niektoré urobené idú smer lišta.Koľko čoho napadá je mi šumafuk.Spolieham už iba na moje všetky ružovky.Za tých pár pierok aspoň dostanem nejaký grajciar.Dám farmu do pôvodného stavu a nech si RT zlaté ryby chytá sám.Červíkov a pierka nech si nechá aby mohol robiť návnady na nás hráčov.Viac ma na takú blbosť už nechytá.

Naposledy upraveno: 1/7/15
    -wiolan- tohle ocenil(a).
  12. brnensky-zahradnik

brnensky-zahradnik Aktivní autor

Ahoj,tak já už mám do stonku 3x stejnou dekorku-to je fakt hezký a jak získám ty další 2,to teda nevím :wuerg:
    Jinak padly nějaký TS, TCH, kupony na pomocníky a 4 ZB, tak to potěšilo ;)

ღSisinkaღ, evainfo a silviec tohle ocenili.
  13. barabb

barabb Zelenáč fóra

použiji větu z pohádky MEDVĚDI OD KOLÍNA tahle hra je z těch Vašich her ta nejvypečenějšíxD

14. tepui

tepui Mistr fóra

Zdravím,dneska žádná dekorka jen stáje tajemné sazenice a hnojivo škoda snad zítra ještě mi chybí 2 do stonku tak snad.

15. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

někdo píše žádná dekorka jak kdyby se mu trhaly sítě se zlatejma pstruhama já zatím 1x a ten dal 250 000 krejcárů

16. Viky007

Viky007 Baron fóra

Bohužel tato hra pro mne zůstane jen šedým stínem na stonku s jednou dekorkou, získat 2 fusekle je snad jen výsměchem, dnes žádná vypadávátka, snažím se měnit rostliny, zda je některá preferovanější, nic nepomáhá. Tohle jsem za celou dobu hry nezažila - končím.

ღSisinkaღ, -wiolan- a evainfo tohle ocenili.
  17. marian.rom

marian.rom Perspektivní autor

No hra vypadala moc hezky,ale jinak totální zklamání!!! Něco hraju co v podstatě nemůžu moc ovlivnit...leda za peníze!!...pak nakonec mi zbyde černý stonek,jelikož mi určitě bude chybět nějaká dekorka...náhoda a štěstí...!!??Ve zvířátkách jsem sice udělala nějaké úpravy,ale můžu si otevřít "železářství nebo šrotiště"...jelikož místo pírek mi padají samé hřebíky a části stroje!!!

Elsbethia tohle ocenil(a).
  18. sirchose

sirchose Analytik fóra

Dneska tahám samé čudly a ještě k tomu podměrečné:cry:

19. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Ať se dobře trefím nebo netrefím, stále je to třetí a čtvrtá ryba. Kdyby to byly jen první a druhé, bylo by výher 2x tolik. Opravdu velké zklamání. Dekorky nemůžou padnout, když mi chybí od první a druhé rybky a ty se dnes nedaří. Jestli budu mít na další pokus, nechám to až na zítřek :music:

-Kuteno- a jaji tohle ocenili.
  20. honzi

honzi Komisař fóra

Ulovil jsem mořčáka, dostal bednu a jupíííí, 2x Podivuhodná Lyra... Doufám v ptakopyska... dozraje to ve čtvrt na jedenáct, to tu ještě budu.. Tak se pochlubím ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.