Hrátky s rybkami (29.6. - 5.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Hubabuba, neděs ! To by asi většina těch, co nemají všechny kokosáky volalo rychlou :eek:xD;)

evainfo, -Kuteno- a pajaable tohle ocenili.
  2. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

silviec: Pokud bych chytal ve štatlu, tak jedině na Ruďáku (teda Moraváku), tam už bych nachytal rovnou "uzený", ale musel bych je pořádně omýt..... nejlépe savem :-D Na Pryglu jsem zásadně chytal 11 Starobahno u Kosa, tak si dej "jedno" za mě ,-) A dekorky žádný měnění.... charita sousedům při OD :-D

3. Hnedoočka11

Hnedoočka11 Rádoby autor

Skúšam, skúšam, trafím sa ukážkovo, čiary sa krásne prekrývajú, dostanem najhoršiu rybu. Tak som sa nahnevala, povedala si, že odteraz sa budem snažiť netrafiť, trafila som mimo a najlepšia ryba priniesla dekoráciu. :)

4. činčilka12

činčilka12 Velmistr fóra

No bezva .. 3 pokusy. Napřed přesně, poté uprostřed malého kruhu a pak uprostřed velkého kruhu a na všechny 3 záseky jsem dostala tu nejnižší rybu. Aspoň si díky této akce nahrabu hodně zvířátek do stodoly, ale těch 6.000 BBZ co jsem dostala z nejnižší bedny, taky není k zahození :)

jolana4, kohoutka1 a evainfo tohle ocenili.
  5. silviec

silviec Mistr fóra

casey- neboj na sousedy budu myslet, tak pro me chyt tu poslední dekorku)) uplatim te necim dobrym do zaludku)), to by bylo, jestli menit nam dovoli, aby jsme ten stonek všichni nejak dohromady nedali))a nakrmil jsi pejska?? také je mozne , ze ti ryby zere)),je hodne velky, tak zblajzne ty zlate a studly ti necha)

6. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

bursuk59

Proč by nemohl někdo mít o 100 pírek víc než červů?
    Svědčí to jen o tom, že má postaveno více chlévů nebo lepších a méně plodin nebo horších.

skalara.v

Já si myslím, že to je planá naděje. Neřekla bych, že v hlavním dárku bude něco, o čem nevíme. Domnívám se, že tam bude ten stonek.

Ráno jsem si zalovila. Poznámky si tentokrát nevedu, padly nějaké BBZ, což mě o level posunulo, padla mi (kupodivu) i první dekorka (Rybářská zábava) a dva tajemné chlévy. Před chvílí jsem je odtajnila a mám nakřečkováno (doslova). Padli dva křečci, doufám, že na ně RT vymyslí nějakou akci, mám jich v liště asi deset. Nejprve jsem doufala, že aspoň jeden je ptakopysk, který jde z maškarního bálu za křečka jen převlečený a ono nic.xD

Tak a bilance:
    střevle: 25
    morčák: 11
    duhový: 4
    zlatý: 3

Teď jsem sklidila 33 polí 2x2 pórku a vypadlo 27 červů. Slušná bilance, kdyby to tak padalo i z chlévů.

7. Adamiste

Adamiste Perspektivní autor

Tak jsem akci odsoudila hned na začátku, že je blbá. A tímto to odvolávám. Ta akce samotná není až tak blbá - blbý je celý systém. Ať děláme co děláme, nejsme schopni ovlivnit počty vyskakovátek, výběr odměn také zcela zjevně nezávisí na naší přesné mušce.
    A co je úplně na hlavu je nemožnost výběru odměny. prostě nám ji přidělí a je to. Takže já jako první "zasekla" stonek. Od té doby mám počty rybek 3 (zlatá) - 5 (pstruh) - 11 (mořčák) - 9 (střevle), ovšem dekorka ani jedna. Takže stonek v nebi na houby, získala jsem krejcary, BZ, SH. Kupovat nic nemíním a mlít nemám co, protože nic nevyskakuje. No paráda, aspoň u toho počítače nebudu trávit moc času :)

8. vlasaty-had

vlasaty-had Pisálek fóra

stonka s dekoráciami sa podarila :) ale musel som preburat celu farmu kvôli vyskakovatkam zo stajni... hrám bez florenov.

mirae tohle ocenil(a).
  9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Téměř všichni jsou natěšení, že mají stonek (i já) :) to je supr a dál? ... jsem sama zvědavá, kdy vyjde akce "koupení dekorek" .. vážně chytré a jaký ohlas je při této hře :mad: se bojím, že při další akci "koupě" vybuchne celý systém xD :D ... no RT bude údajně někde na dovči :D
    (si toto okopčím a možná to i použiji 1.7.2015)

10. silviec

silviec Mistr fóra

mise splnena, stonek aktivni, vse ostatní beru jako prijemny bonus, at se vam tez zadari

11. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak z obyč bedny 2x zuzi , ze stříbrné 30.000 BBZ a chytla jsem i zlatou (totálně zpackanej zásek uvnitř kruhu) a dali mi 250.000 BBZ.
    Né, že bych nepotřebovala bodíky na Bahošku, ale v tuto chvíli je jaksi prioritní dekorka, no :( (mi to dělaj naschvál určitě):eek:
    No a světe div se, došli červi o_O

12. artex

artex Perspektivní autor

Chytil jsem zlatou rybu na normální návnadu a ještě jsem se nestrefil. Tak a jedu jen normální návnady! :)

silviec, evainfo a -wiolan- tohle ocenili.
  13. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Nezoufejte,zlomí se to,moc všem přeju dekorky,když už padne Zlatá.Včera jsem si taky zoufala a dnes padla druhá dekorka. Z 8 mi pokusů 3x [​IMG]

Času ještě dost,všeeem držím palečky

Naposledy upraveno: 1/7/15
  14. p-eetra

p-eetra Vážený autor

Tak mě snad ani nevadí, když nebude řádek aktivní ( akorát bude blbě vypadat). Ale z čeho mám radost, tak jsou 4 banány- těch není nikdy dost

15. LadySorka

LadySorka Zelenáč fóra

Tak já měla hned první odměnu stonek. Teď mám na něho dvě stejné dekorace Nejlepší kamarádi :) Nezbývá než doufat, že i další dvě se mi hodí na udici ...

evainfo a -Kuteno- tohle ocenili.
  16. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Kulasec: Ano, že hra je komerční, všichni víme. Ovšem když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají, že bezplatná.Že si bezplatně nezahraješ ani domino, už se neříká. Bezplatně můžu akorát cvrnkat kuličky, dokud se to RT nebo magistrát nedomáknou. Pak to zpoplatní.-.-

silviec, evainfo a -Kuteno- tohle ocenili.
  17. kohoutka1

kohoutka1 Pisálek fóra

=) z jedenácti lovů - 8x dobře, 2x skvělá práce a 1x fantastické... zlatá mi není souzená...

evainfo tohle ocenil(a).
  18. čarodějka22

čarodějka22 Pisálek fóra

Tak a poslední dekorka ulovena a řádek aktivován, padla mi jak jinak z nejhoršího záseku a bylo " Fantastické" xD přeji všem ať se daří a dekorky získáte .... dávala jsem jen normální návnadu a obyčejně - čím horší zásek - tím lepší ryba ....

19. dvory

dvory Rádoby autor

Zdravím všechny rybáře.Já nikdy nechytal ryby jen lelky a taky to podle toho vypadá.Stonek sice mám ale něco do něj chybí.Tak až chytnu tu zlatou rybku chci hned tři přání a to tři figurky.Bohužel chytám mřenky tak to asi neklapne.Jinak přeji větší štěstí v rybolovu.:oops:

20. sirchose

sirchose Analytik fóra

Tak zatím : zlatá 6x
    duhová 8x
    morčák 19x
    střevle 15x
    stonek se druhou zlatou ale tím to skončilo dekorka zatím žádná

evainfo a acron tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.