Hrátky s rybkami (29.6. - 5.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Začínám ten rybolov milovat xD Umelu si dvě obyčejné návnady...zaseknu zlatého kapra a ten trouba mi dá prémium návnadu. Tak si říkám, jo holka, to bude asi schválně, aby sis konečně ulovila nějakou tu dekoraci, co by pak už nebyla ve stonku šedá.
    A nene...je tam dalších 6 xxl beden :p Těším se na ty tuny hřebíků..a nového nářadí.

2. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Po ranní sklidni 7 x návnada, říkám si hurá. Ať jsem mířila kam chtěla - 5 x střevle a 2 x ta nad ní :(....červy fakt nějak přiškrtili...

3. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

twin: Dekorace...... co to je? Zlatý kapr..... co to je? :-D Zatím 67 pokusů ( 32 střevo, 22 morče, 10 duha, 3 zlatý)... stonek je šedý... dekorace 0. Žádám o změnu rybářského revíru :-D

EDIT: odměny napsat nemohu, jelikož bych porušil pravidla fora a byl oceněn (20 , 50 bodů, permanentní BAN) za používání vulgarit, urážek, dehonestaci a napadení ,-)

Naposledy upraveno: 1/7/15
  4. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Lovíš ty vůbec na náměstí? Podle tvého výpisu to spíš vypadá, že v nemocnici, ve zverimexu a na obloze xD Ale 3 zlatý je pěkný úlovek, na odměny se neptám, nepotřebuju se vytočit ještě nad tím, co přidělil systém tobě :p

5. Kulasec04

Kulasec04 Vycházející hvězda fóra

Ano, tato hra je komerční a je zde pouze pro to, aby majiteli vydělávala peníze!

evainfo, pajaable a silviec tohle ocenili.
  6. Adush96

Adush96 Rádoby autor

Tak já dneska ráno chytila 2x zlatou rybku takže mám stonek a BZ na baha

evainfo, mendalam2 a Lyzarka tohle ocenili.
  7. -gleam-

-gleam- Pisálek fóra

Ahoj, já jsem dost platící hráč za ta léta co hraji a s akcí jsem velice nespokojena, v tom to nebude, taky se mi nedaří, od začátku akce stonek a jedna dekorka

evainfo a Alena tohle ocenili.
  8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jak tak čtu vaše příspěky docházím k názoru ,že jsem natom velice dobře!Jel jsem jen prémium nástrahy+ 1x obyčejná.
    Z 28 pokusů:9x zlatý,7x duhový,12x morčák a 0x střevle ! :)
    Mám kompletní stonek z dekoracema + 2 dekorace navíc(má je zamluvený můj soused),bedna XXL,Stáje Lyra.....ostatní nevím
    Takže bych mněl vlastně jásat radostí!:music:Pořád si ale myslím ,že akce se vůbec nepovedla.Je to v podstatě jenom lepší verze kola štěstí!:eek:

9. elen22*

elen22* Perspektivní autor

tak z karafiátov to aj mne pekne padalo

10. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Na plochu jsem umístila TS chlévy i stromky co jsem získala z rybolovu,za 5h uvidíme co se vyklube :)

Sklizeny dlouhodobky+stromy+chlévy a melu 6 obyč.nástrah [​IMG]

evainfo, pajaable a skalara.v tohle ocenili.
  11. sirchose

sirchose Analytik fóra

Ahoj,mám dotaz vy co tu máte tabulky s počtem pokusů a vyhranými odměnami,to si to píšete nebo se dá někde zjistit kolik kterých ryb jsem od začátku akce nachytal?
    Já eviduju jen zlatý úhoře,ale zajímal by mě kompletní výsledek jenže jsem si to nepsal:music:xD:p

evainfo a pajaable tohle ocenili.
  12. samec

samec Magnát fóra

Pírka prostě nebudou--akce jen pro RT aby si plnila kapsy na odlet letadlem na korálové ostrovy,vždyť je léto....

evainfo a -Kuteno- tohle ocenili.
  13. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Kde sú tie dekorky u tej zlatej?Ja už neviem či ich tam mám.Že zlatá rybka fantázia 8 x vrtuliek tie teda potešia keď mám na ne stromy.Ulovil som tých zlatých ani už neviem koľko ale bez lepších odmien.To si ozaj RT po tejto akcii príde na svoje tomu verím a nedávam tomu viac ako týždeň aby sme si ich kúpili.

14. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

Jupí,už mám ulovených 15 ryb (1x zlatý,4x duha,5x morčák,5x střevle)- nejlepší úlovky jsou přeci mimo kruh - pěkná lež.Jakmile dám obyč. návnadu,je to střevle automaticky,ať dám kruh na kruh,nebo vně. Nač si stěžovat - "padá to jako o závod a člověk má plno šancí na lovení a plno šancí na výhry".... fakt vypečená hra.Kdo dostane stonek,bez dekorek,tak mu nabídnou ať si dekorky přikoupí a vyjde ho to dráž než celý balíček.

15. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

sirchose: počet ulovených ryb se ti zobrazí pokud na ni najedeš myší ... samozřejmě musíš mít zaplé tooltipy ,-) Odměny jedině psát.

EDIT: honzi: upřesním tedy.... na ten "posuvník" (bílý pruh s počtem co postupně zelená)​

evainfo tohle ocenil(a).
  16. cicimana

cicimana Rádoby autor

Taky bych klidně mlela premium nástrahy, ale to by muselo být z čeho. Takhle namelu za den pár obyčejných nástrah. Prostě už nevím co víc zasadit a která zvířata použít, aby to vyskakovalo. Mohla to být tak pěkná soutěž.

evainfo, maja.rada a skalara.v tohle ocenili.
  17. honzi

honzi Komisař fóra

Zapnuté tooltipy na 100% mám a stejně mi to neukazuje :(

EDIT: už se mi to konečně povedlo, u mě je bilance:
    Zlatá pstruh: 0
    Duhový pstruh: 6
    Mořčák: 7
    Střevle: 12
    dohromady 25 chytání

evainfo a mendalam2 tohle ocenili.
  18. Poki1409

Poki1409 Aktivní autor

Nooo zaznamenávam , že mi to ide ešte horšie ako včera :D samozrejme stonku mám a dekorka ani jedna ale za to dámy a páni mám jednu krásnu nálepku o_O:D:D

19. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Teď všichni nadáváme na rybky, ale aby v tom premiovém dárečku letní soutěže nebylo třeba 100 ks. premium návnado_O, to ale asi nehrozí:D To by mě asi taky potom z toho piclo;), chybí mi kokos a dáreček nedostanu:p

20. silviec

silviec Mistr fóra

casey- asi lovis na namesti, ale nesmí to byt svobodak, tam vody moc není))), ve dve dojed na prygl , ja ti ukazi, jak se nahazuje)), chytit tam , ale něco bude stejna sance , jak ve hre, )), jinak mne chybi jiz jen poslední dekorka 2x2, zato 1x2 mam trikrat, snad pujdou menit

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.