Hrátky s rybkami (29.6. - 5.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. makyna4303

makyna4303 Rádoby autor

ahoj, nezoufejte já mám 2x přesný kruh - skvělá práce a fantastické a ... co myslíte? - 2x střevla, tak hezkou hru

evainfo tohle ocenil(a).
  2. zemekraska

zemekraska Aktivní autor

Taky mi nepadá peří. Červů mám docela hromadu, strojočástek taky a peří nic. Vždycky udělám 1-2 nástrahy a končím. Nezávisle na kruzích dostanu čudlu a z bedny tak možná (B)BZ. Celkem nuda.

evainfo tohle ocenil(a).
  3. -Rominko77-

-Rominko77- Pisálek fóra

HAM [​IMG] HAM [​IMG] HAM [​IMG] Super 10 stromčulíkov a 5 gumových hadíc a ďalší good job ešte jeden a ide sa pre odmenu.

evainfo a Jonsdorf tohle ocenili.
  4. alka

alka Rádoby autor

Tak snad tu náhodnost vypadávání přehodili,ted' padá peří a červi nepadají ani ze stromů ani z kytek to je jak navedený,ale bohužel od RT.Jenom bourám farmu a už mě to nebaví ,kašlu na to,farmu předělávám na normální chod a co bude to bude,opět akce na facku.Farma mě přestává bavit co akce to bída.
    Tak mě vypadly už dvě příšery z rybníka,no taky paráda.jiná dekorka ani náhodou.

Naposledy upraveno: 1/7/15
  5. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

honzi: :D To se neomlouvej, protoze kdyz vidim dnesni datum (coz je pro me oficialni zahajeni prazdnin) a vzpomenu si, ze si ditko pohnojilo superhnojivem na konci 3. tridy cestinu a matiku na dvojku a navic k tomu pridalo Zuzaninu ponozku, pac to stihlo v poslednich trech tydnech, tak nejsi zas tak mimo misu xD
    Chran ho vsichni svati, aby odpoledne vylovil neco k pohnojeni, neb by mu to bylo vzapeti o hlavu obito ;)

zejdy66 a evainfo tohle ocenili.
  6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tentokrát jsou kohoutky utaženy fakt pořádně! Zdá se že úplně zarezly! Je úplně jedno jaká pole dávám na plochu a co sázím! Nejvíce mně vypadlo z celé plochy 26 červíků(2x2 pole) S peřím je to díky lepším chlévům mnohem lepší!
    Nyní jsem dal na divošku a mýtinu nezmutované Begónie na pole 2x2! ( mám podezření,že skleník vypadávání moc nepřeje)
    To snad není ani možný,právě teď jsem na obyčejnou nástrahu zkompletoval celej stonek!!!!:D

7. Monicka79

Monicka79 Vycházející hvězda fóra

Tak mě pořád chybí jedna dekorka a né a né padnout jedu už jen normální nástrahy jen se zeptám jak zjistím kolik už mám nachytanejch rybek

Pitrýsek moc děkuji

evainfo tohle ocenil(a).
  8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, klikni na řádek s rybou (posuvník) v přehledu u medvěda, ukáže se ti kolik máš nachytáno

Bagíra77 a evainfo tohle ocenili.
  9. AndreaVinklerova

AndreaVinklerova Perspektivní autor

Tak řádek v nebi je zaplněn a teď hurá na ostatní odměny navíc jako bonus (teď už beze stresu ), jen by mě zajímalo které dva produkty jsem dostala z toho stonku když se mi nezobrazí jaké , no nevím příště si asi budu muset napsat kolik čeho mám , než to odkliknu , na skladě . Za mě ale palec nahoru , vydařená soutěž. Ps: No ještě že mám chlopa rybáře , jsem mu chodila tajně na návnadu ;)

10. prdelka010

prdelka010 Vycházející hvězda fóra

tak teda to byla sklizeň všude xxl stromy par polí spousta chlívku a to teda napadalo že jsem umlela jen dvě návnady ...stonek je a nebude do toho co dát nepadá to vůbec

Bagíra77, evainfo a -Kuteno- tohle ocenili.
  11. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Maj to pořád krapet rozbitý! Řekl bych že se nezobrazují TS Lyra! Ostatní výhry zobrazeny bez problémů!:)

-Kuteno- tohle ocenil(a).
  12. matička3

matička3 Perspektivní autor

já se z toho zblázním, nejdříve nepadala ta pírka, ted zas mi nepadají červíci, a návnada?ta nikdy neudělá to co chci já, opět funguje náhodné číslo, které nemám šanci ovlivnit. Kolik toho já musím nachytat, abych dostala to, co už maj ostatní dávno pod střechou, už mě to fakt nebaví, jsem neplatící hráč, těšila jsem se na skvělé odměny a i to, že nemusím pěstovat stovky plodin do zblbnutí a pak z tajemniček dostat to co vždycky, to, čeho mám fakt dost.Ještě že letní kalendář je spravedlivej, sice taky nemám jeden kokos otevřený, hned ten první, ale nějak to přes den nešlo, a já už pak na to zapomněla v domění, že druhý den bude vše fungovat jak má.Ale pro mě je to jediná radost na farmě v poslední dlouhé době

evainfo, kobola11 a -Kuteno- tohle ocenili.
  13. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak dnes mi vypadlo z farmy na 2x prémium a 2x klasik návnady a nic moc. :eek: Jinak zajímavé mletí [​IMG] to už bude dávno po akci xD Jsem si spočítala, jak to u mě probíhá. Ulovila jsem : zlatý pstruh 23x, duhový 17x, morčák 30x, střevle 1x Zisk : výběhy 17x, stromky 9x, kupon 48 hod., věnce, nálepka, BZ, BZZ, KR, SH, stonek a „příšera z rybníku“ 3x.
    Jsem si všimla, že kdo má více dekorek, tak to je „příšera z rybníku“.. se to bude těžko měnit a myslím, že k tomu ani nedojde. Včera jsem dala farmičku do původního stavu a něco prodala na trhu a mám s výdělku větší radost, jako z této hry. 8) No jinak co mi vypadne, namelu a zkusím, ale vážně už ani korunu nééé! :cry: [​IMG] A dnešní pláno-vaný oběd jsou "makrely" mňamka :p .. se držte a moc přeji všem ty nej zátahy ;)

14. farmarka_e

farmarka_e Stálice fóra

evainfo: tak já mám třeba 2x nejlepší kamarády, takže případně můžeme vyměnit :)
    jinak dnes ráno debakl, co se lovení týče a když už jsem na dvanáctý pokus konečně chytila zlatého, tak mi dal 8 SH, to fakt potěší!

15. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak výlov dopadl příšerně :wuerg:
    5x střevle
    2x morčák
    1x duhovej
    A odměny o_O 6000 BBZ a 2x MJS. Vyměnila bych toho medvěda asi, bo mu to moc nejde :oops:

16. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím farmarka_e, snad lepší to SH, než ponožky :D Já nevěřila vlastním očkám, když na mě vykouklo 8 x ponožka

danda

17. artex

artex Perspektivní autor

-teď jsem sklidil 124 červotočů z karafiátů

18. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Fantastické 2x za sebou z normální nástrahy: zlatý pstruh=dekorace příšera z rybníku
    duhový pstruh=výhra zatím v pořadí, chybí jeden do bedýnky
    Oba záseky byly kousíček za kruhem (vně).
    Dnes vypadává víc peří než žížal (u mě), ale baví mě rybku vytáhnout z vody (jéé to je překvapení) ;)

Stejně se ryby nejlíp chytají ráno a k večeru,tak si dám přes den relax:)

19. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja zvieratká čo som povyťahoval dám do lišty,lebo krmivo sa míňa a návnady budem robiť iba s toho čo mi napadá.RT to pekne pre seba vymyslel treba mlieť pre zvieratká krmivo.SK treba kupovať blíži sa šľachtenie husí.Ale ja si ho budem mlieť.Takže pozerajú iba na seba čo najviac od nás vydolovať.A za také výhry čo som dostal to nemá cenu.

evainfo, skalara.v a Lyzarka tohle ocenili.
  20. lukaš0706

lukaš0706 Rádoby autor

Tak ještě chybí dakorka nejlepší kamarádi a za mě RT 1+.
    Doufám, že kdyby deorky půjdou při OaD vyměnit. Touto cestou jsem se chtěl zeptat zdali by neměl jednu na výměnu.
    Děkuji lukaš0706

Bagíra77, evainfo a danda-vnovis tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.