Hrátky s rybkami (29.6. - 5.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

máťochov - tak to jsem na tom líp :D - obyč nástraha, lapena zlatá rybka, odměna premium nástraha a na ní chycen morčák :p. Koukala jsem na to jako blázen o_O
    A už mám první dekorku. Tak už "jen" dvě xD:eek:

2. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Ze 3 patakopysků = 3x pírko :)

Akorát,že z každé obyč. nástrahy padá jen střevle.Třeba to bude zítra lepší,na noc jsem místo kurníků II. a Krůtníků C ++ umístila krtky,soby C++ a podobně a na polovinu Cukrovou řepu...

Příšera z rybníku3x,ale další dvě shází,tak nezoufám ,času ještě dost,aby se zadařilo

[​IMG] klik

3. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Dobré ráno, tak už to vidím bledě, mám stonek, ne že by krejcary a BZ byla špatná odměna, ale 3 dekorky bych na řádek na stonku brala raději. Jinak i rybky padají jak je napadne, připadá mi, že až tak moc nezáleží na soustředění kruhů. Všem ostatním přeji úspěchy. Jára

4. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

asi mám rekord 14x po sobě střevle

5. anvan

anvan Dozorce fóra

Dnes ráno kruhy na sobě, venku kruhů, uvnitř kruhů - a pořád jen střevle.....dekorace stále žádná, šedý řádek ve stonku se mi vysmívá, jak jsem naivní

6. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Musím se pochlubit, jaká se mi teď stala věc :D
    Sklidila jsem stáje, získala nějaký pírka, a udělala 6 nástrah. Podařilo se mi vyhrát 4 TS - Lyra. Jelikož neumím čekat, odklikala jsem je za floreny. Měla jsem mývala, holubník, kohouta a žlutý ovčín. Z každé stáje mi přitom vyskočilo i jedno pírko + jedno jsem měla ještě ve stodole, takže jsem mohla udělat ještě jednu návnadu. No, a ačkoliv jsem střílela úplně mimo kroužky, tak na tu jsem dostala stonek. Blbý je, že nemám ještě ani jednu dekoraci, tak teď budu jak na trní, jestli je všechny získám, protože prázdný stonky mi fakt dělají vrásky :(

7. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Dobré ráno.Ráno napadalo na 6 nástrah a docela se dařilo.Nechytla jsem ani jednu mřenku samé lepší rybky.Ulovila jsem si 250 000BBZ,tak to už je poznat.Dneska by to šlo:)ale už musím do práce

8. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

Dobré ráno, velmi pěkně zdravím,šedivý stonek už je v nebíčku,zatím mám jednu dekoraci,tak ještě dvě,no nevím nevím jestli se mi poštěstí ještě ty zbylé získat a doplnit tak celou řadu,zatím je času dost,přeji ať se zadaří,hlavně doplnit komplet stonek a získat tak hlavní odměnu.Hezký a pohodový den všem.
    ;)

9. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak to já mám daleko účinnější ochranu proti šedému, nezaplněnému řádku ve stonku z této akce - svou dosavadní neschopnost zaseknout toho nejlešího pstruha!
    Mě opravdu prázdný řádek nehrozí - v kategorii superryb na mě září krásná 0 (slovy nula).
    A to jsem zkusil i zvětšit zobrazení (lupu), abych lépe viděl ty pohybující se kruhy.

A na důkaz toho, jak "úspěšný" rybář - muškař jsem, je zde tabulka:
    Střevle17x
    Morčák12x
    Pstruh duhový3x
    Zlatý pstruh0x

Naposledy upraveno: 1/7/15
  10. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte, dnes mi vypadlo na 8 návnad a bylo jedno, kde kliknu dostala jsem z dřevěné bedny dvě ponožky/opravdu2/ a 6500 BBZ
    Kruhy se mi krásně překryly třikrát.:cry::cry::cry:

11. zemekraska

zemekraska Aktivní autor

Mám to stejně. I z krásně překrytých kruhů jsem dostala houbelec. Asi nějaký handicap či co, že máme rybáře v rodině.

12. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Stále mi chybí jedna dekorka do stonku.

Farmerama 96+ *** Bahamarama 252+
    říjen 2010

13. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký a slunečný den přeji všem :), tak copak jsem dostala z TS, které jsem vyhrála místo skvělých dekorek na stonek?
    Vážně pecka - kohout 4x, ptakopysk, kurník žl., králík oranž., vlk, bobr++, stříhárna žl., kravín oranž., mýval, ježek a červ. krůtník.
    A čtyři stromky - broskvoň XXL, kdoule XL, mandle XL, citron XL.
    Mám na stonek tři dekorky, ale všechny stejné :sleepy:, jinak bych měla akci splněnou .. nepočítám s tím, že bude brzy O+D :p, spíš bude akce dokoupení těchto dekorek na prázdný stonek :D bych se vsadila xD. Přes noc mi napadalo na dvě Premium, ale zatím počkám ..

14. -Tonda1-

-Tonda1- Rádoby autor

Nejhorší akce za mé pětileté působení. Pouze na dvě věci-na prdlačku a hromadu h.....(hnoje). To není akce, pouze upgrade kola štěstí....Padne pouze to, co nastaví RT. Kdyby aspoň bylo vypadávátek víc, tak budiž, ale když padne z poloviny louky, kde je cibule, 5 červů, tak to je snad výsměch.......a o kruhách ani nemluvím, ty také neodpovídají mému snažení. Úplně mimo ukáže fantastické a těsně na sobě je dobré, no jen kroutím hlavou.....

15. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Jak to zatim pozoruji:
    za a) je uplne jedno, jestli je zasek 100%,
    za b) je uplne jedno, jestli s normalni nebo premiovou nastrahou
    tzn. i na premiovou nastrahu s dokonalym zasekem taham "belice" a obracene... a protoze pirka zrovna moc nepadaji melu uz jen normalni nastrahy a s temi zatim radek (bez dekoraci), 10 bananu, nejake BZ a dva tajemne chlivky.
    Nicmene je to akce prakticky zadarmo (ve stylu kokosu), protoze vse pada samo pri beznem farmareni, tak si neni na co stezovat. Jen stonku bude asi trochu skoda, jestli nevypadnou potrebne dekorace a budeme se divat na cerny radek, ale jinak fajn! ;)

Naposledy upraveno: 1/7/15
  16. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

dobré ránko moji milí farmári :D
    vie mi niekto povedať čo mám vlastne sadiť na Baha ked mi ani z trstiny nevypadol červík ? i ked som nemala celé pole osiate ....:eek:
    pierka mám o 100 ks viac ako červíkov..asi musím zmeniť taktiku..;)
    ved času je dosť a ja som ziskala doteraz len 2 bedne s bodmi, mám 3 nastrahy tak uvidím čo bude:p
    asi všade posadím karafiaty o_O
    nech sa vám všetkým darí ....♥♥♥

F 92 B 217
    farnárčenie je hra :D

elen22*, bursuk59 a burds tohle ocenili.
  17. Erča101

Erča101 Stálice fóra

Ahojky všem, tak jsem musela dát na plochu více zvířátek, protože peříčka vůbec nepadají.
    Dnes ráno jsem získala konečně více nástrah a to 11 ks a hurá poslední dekorace vypadla.
    Dávám jenom normální nástrahy, protože si to padá stejně jak RT chce.
    Výsledek mého snažení:

6 Zlatý pstruh
    7 Pstruh duhový
    11 Morčák
    15 Střevle

Druh rybky: Odměna:
    2 Nálepka + 60000 BZ
    2 Příšera z rybníku
    1 Stonek
    1 3x komb. 48 hod.
    1 250 000 BBZ
    1 Rybářská zábava
    4 2x ZUH
    3 18 000 BBZ
    4 6 000 BZ
    1 250 000 BBZ
    1 3x TS Borneo
    3 Nejlepší kamarád
    4 6 000 KR
    2 4x SK

Stonek je doma a to je nejdůležitější.
    Všem držím pěstičky, ať vám padne to co si přejete :)

18. Lupina78

Lupina78 Rádoby autor

Tak dneska z prémim návnady vypadla druhá dekorka do řádku tak snad vypadne i ta 3tí večer, nebo zítra ráno a nebudu o ni muset škemrat při obchodovat a darovat :D

silviec, evainfo a Lyzarka tohle ocenili.
  19. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Tak já dnes po ránu padátka na tři extra návnady, z toho 3xnejlepší ryba, ale z bedny jen 8xSK, 3xvýběh a světe div se dekorka, tak už chybí jen jedna, ale stále jsem stejného názoru, že akce to je na pikaču, pardon! :wuerg:

20. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já už ani nezuřím, jen se tiše šílenecky pochechtávám. A docela mě baví, že už srovnávám krok s RT. Vždycky přesně uhádnu jejich příští krok. Spletou mně jen málokdy, a to, když jsem je přecenila.
    Podcenit je nelze. Což u téhle akce nehrozí ani omylem. Takže: červi nenapadjí, peří taky ne. A kokosy se za floreny neotevřou.xDxDxD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.