Hrátky s rybkami (29.6. - 5.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. elen22*

elen22* Perspektivní autor

waw z troch motýľov tri pierka super a šup dám všetkých motýľov na plochu

2. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

wiolan - to si piš, na starém fóru, to bylo kdysi počteníčko o_OxD Tohle je akce nového typu, nejsme asi tak pružní, jako RT a nechceme se přizpůsobovat všem kravinám. Ale bývalo to myslím i horší.

Rybáři a rybářky...ať se daří.
    Zítra to hodlám podpořit i jídelníčkem, ale vidím to max na rybí prsty. Ovšem pokud to bude mít dobrý vliv, možná je i usmažím xD

3. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Mám sice jednu dekorku na stonek,ale 2x tu samou,snad i ten stonek mě může padnout vícekrát xD:eek:

4. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Daniela25

Budiž ti útěchou, že to asi nepochopil nikdo.:oops:

5. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Pro dnešek končím. Na Bahamce obyč pandy a velbloudi, na divoký louce červený zelí, na mýtině červ. netopýři,oranžové vrány a nějaký chlívek na doplnění a na hlavní tentokráte nakrmení zlatí bobříci. A zítra se budu muset asi víc věnovat plodinám, nějak toho peří mám ve srovnání s červama mnohem víc.
    Dneska vypadlo:
    gumových červů 114 (možná, že 0 - 4 ks zůstaly od včerejška)
    nástrah z peří 206 (možná, že 0 - 4 ks zůstaly od včerejška)
    Jinak samozřejmě řádek mám a je celý šedivý.

6. greysy77

greysy77 Rádoby autor

jsem říkala ,že chytnu rýmu při chytání rybek,stonek sice mám,ale jen jedna dekorka,takže zeje prázdnotou a to jsem chytla 2 zlaté rybky,takže už věřím tomu,že je ježíšek a mikuláš a vše je nastavené :)

7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Twinulka Máš naprostou pravdu ,staré fórum bylo mnohem lepší! Třeba takovej hráč jako byl Krasoň, jeho vtipné komentáře sem si pročítal za dlouhých zimních večerů!:) I z tohoto důvodu si myslím ,že staré nepohodlné hráče bylo nutné odstranit a proto vzniklo fórum nové!:oops: Jinak si nedokážu vysvětlit,proč nám utnuli přístup na starý fórum!o_O
    Abych nebyl OT peří mám také o něco víc než červů! Jen stále nějak netuším , kdy mám vlastně zasekávat ty šupináče, nejlépe asi zavřít oči a nějak to dopadne!:music:

8. dannger11

dannger11 Expert fóra

Tak já jsem asi jedna z mála,kterým se tahle akce líbí.Nic do ní nedávám,doplnuji stavy plodin,plodů i zvěře do stodoly a ještě za to dostávám od medvěda i dárky.No neber to,co více si přát?Akce super-pohodička;)

9. Simík21

Simík21 Znalec fóra

právě jsem "zasekla" zlatušku a podarovala mi 6ti věncema... děkuji pěkně ;)
    edit: další špičkový zásek a ... pro změnu čudla :p

Naposledy upraveno: 30/6/15
  10. 1robinsonka1

1robinsonka1 Aktivní autor

Ahoj řádek sice mám,mám nálepku a jednu dekoraci,čili řádek asi zůstane šedivý jako mám šedivý řádek s kytkami,kdyby tam šli dát diskokrásky tak by to Ok,ale jinak peří padá sporadicky vyměním asi ráno chlívky za jiné,jinak by to byla pohodová akce.

11. mithrandilka77

mithrandilka77 Aktivní autor

Ahoj, musím sem taky napsat, ať mají modíci i nějaký kladný ohlas :), za mě spokojenost, zatím 30 normálních návnad, odměny za dva dny akce víc než slušné, tolik toho nedostanu někdy za celou akci a ještě určitě hodně odměn bude, pokud nebudou všechny dekorky do stonku tak se svět nezboří, ale jsem optimista, jsme na začátku a nejsem z těch, kteří když nemají všechno hned tak dští síru a oheň a okamžitě vše odsuzují, mně se akce líbí a posílám velký palec nahoru :)
    A ještě malý poznatek, ze žlutých chameleónů zatím při každé sklizni ze všech stájí vždy pírko, ale to může být samozřejmě u každého jiné :)

Naposledy upraveno: 30/6/15
  12. jaji

jaji Vévoda fóra

chjo chjo... vzhledem k tomu, ze jsem asi z 20 chlivku dostala 29 pericek , samozrejme ze jsou tam i denni darky, tak jsem namlela obyc.nastrahy.... na tabletu pomale pripojeni pres wifi, takze bylo uplne jedno kdy tuknu... klasika, kruhy pres sebe -cudla, mimo - fantasticke a zlata ryba se stonkem... pak se povedla nalepka a jedna dekorka medvedí, sice me vzdycky stvalo, ze mam sedivej radek, ale ted je mi to uplne jedno, prachy ze me nedostanou, co daji to daji a vubec nebudu prestavovat farmu na jine chlivky a zkouset, zda mi z neceho jineho vyskoci peri ci ne....
    jak nekdo litoval bobru do vlaku, tak ja vubec ne, klidne bych dala znovu i ty co se mi ve stajich vraceji.

fakt jsem z tehle akce slusne receno rozladena...

13. miska006

miska006 Pilný autor

Neviem ako to je možné..ale asi dokopy 20 pokusov a mám komplet stonku v nebi.Keby tak max.do troch-štyroch dní a dajme tomu dokopy max.50-80 pokusov na celú stonku bolo treba pomínať,vôbec by to nebola zlá akcia..Ďalšie odmeny sú ďaleko lepšie ako pri 99% iných akciách..
    Takto je to o šťastí,náhode..v mojom prípade dokonca platí aj TOP odmeny pokial som prekrýval kruhy..Celkovo si ale myslím,že do konca akcie to všetci predsa len dáte,tzn.tie dekorácie do stonky budú vypadávať aj za pomoci nejakých opravných scriptov atď. od RT.

14. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Hezký večer, kdykoliv jdu do města k medvědovi, smekám před včelou na lavičce, která chytá ryby celý rok i v zimě (to ji jen nasadí čepici) a chytla jenom starou bačkoru (botu) a ještě se přitom směje ;)

Na mojí farmě žádná změna, stonek stále šedivý.

15. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj přeji hezký pozdní večer ,jsem z akce docela rozladěná,protože mi připadá ,že je jedno kam se zasekne,nebo se mi to zdá ,stonek sice mám ,ale bude v nebi strašit šedivý,dekorku nemám ani jednu a co se týká ostatního tak samé bz a bbz,no jo co se dá dělat ,jinak by to byla akce pohodová.Pro dnešek končím nemám žádné pírko.

16. Batory

Batory Vycházející hvězda fóra

No podle mně dají stonek každému.A potřebné zdroje na něj nám pak prodají v akci za floreny .A nebo ,že by byly v letní soutěži v poslední truhle?Ryby mě nebaví-to truhličky byly lepší.

evainfo a Hrnkajda tohle ocenili.
  17. TKUB

TKUB Perspektivní autor

Hurá splněno... Stonek zaplněn a sklizen, takže nakonec spokojenost.

18. Trpaslím

Trpaslím Zelenáč fóra

Také splněno. 23 obyč a 1 premium navnada a mam stonek komplet. Byl to hukot až to skoro se mnou seklo.

19. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

Ze 4 prémium nástrah 3× Orion, 4× Rio, 1× nálepka, 6000 BZ. Chybí stále 2ks dekorací - 1×1 + 2×2

máťochov: A to se vyplatí, viď Horste?

Simík21, evainfo a Hrnkajda tohle ocenili.
  20. hanynkach

hanynkach Pilný autor

Tak já nejsem z této akce nadšená protože mi nevypadává skoro vůbec nic.Teorii mám,ale praxi žádnou,protože nemám z čeho dělat návnady.Ale RT ke konci akce toho zase nechají padat víc.Tak jako vždy.Alespoň na to spoléhám.

evainfo, -Jara05- a Hrnkajda tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.