Hrátky s rybkami (29.6. - 5.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. .somer.

.somer. Zelenáč fóra

Dobrý den,
    mám dotaz. Včera jsem chytila dva mořčáky. Teď se jdu po namletí návnady kouknout a milé ryby zřejmě uplavaly. To jako když něco vylovím dnes, tak zítra už to tam nebude? Vážně k smíchu ( značně sarkastickému ).

2. PrincMesiac

PrincMesiac Zelenáč fóra

Ahojte ludkovia. mne sa osvedcila tato poloha kruhov: http://prntscr.com/7n1zb4 (pohybujuci sa je vonku). Zlate pstruhy padaju aj na obycajnu navnadu :)

Laca-25, evainfo a findy22 tohle ocenili.
  3. eri1000

eri1000 Zelenáč fóra

Tak nevím, jak je to vypadávání nastavené, že to padá každému jinak. Naprostá většina tu brečí, že jim nepadá peří a mají"nadbytek" červů. Tak já to mám přesně naopak. Z chlívků (i těch obyčejných) padá peří téměř z každého, maximálně z každého druhého, ale červi ze stromů (XXl,XL, z TS) tak z každého desátého a z polí něco podobného (z půl osázené hl.plochy celí dva červi). Proč nejsou nastavené podmínky "pravděpodobnosti"pro všechny alespoň přibližně stejné ?

findy22 a skalara.v tohle ocenili.
  4. ღSisinkaღ

ღSisinkaღ Stálice fóra

Jak jsem se na akci těšila, tak jsem teď zklamaná. Podařilo se mi sice vyhnout se naštvání díky zrušení výroben, které RT provedlo na poslední chvíli, což bylo k hráčům dost surové, ale dalšímu zklamání už neuniknu - je úplně lhostejno kde zaseknu prut, protože i při dokonalém překrytí obou kruhů vytáhnu střevli. Zlatý pstruh mi vyskočil naopak při úplně zmršeném pokusu, čili je to opravdu jen akce o náhodném štěstí a lovit lze i se zavřenýma očima. A já se, naivka, domnívala, že ty lepší ceny budou doopravdy za odměnu při troše snažení ...
    RT vyšlo do světa s novou vizí - vzalo si k srdci latinské rčení "Mundus vult decipi, ergo decipiatur".
    Svět chce být klamán, tedy budiž klamán.
    -.--.-

5. samec

samec Magnát fóra

eri1000--- červy bych mohl dláždit chodník a z chlívků prostě nic! Nějaké to pírko --od rána mimo noci--jsem namlel 2 návnady--a to díky tomu,že mi poslali sousedé pírka--zkusil jsem okotit slepice a husy--z 36 sklízení slepic a tří hus--- 1 pírko!!!!!!!!!!!!! Bomba ! Že?;)A stroje padají jak o život--začínal jsem někde přes 1300ks strojů a mám jich přes 1500ks---jak krásné!-- RT-- je opravdu vstřícné a má to skvěle propočítané

Naposledy upraveno: 30/6/15
    evainfo, findy22 a spuntka tohle ocenili.
  6. Hnedoočka11

Hnedoočka11 Rádoby autor

Ahojte, tak pierka už padajú lepšie, mala som asi 53 po dnešnom zbere, iba 8 od susedov... :) zase s červíkmi je to ťažšie... stále je proste niečoho nedostatok... :D

evainfo a Pachmina tohle ocenili.
  7. kt-mr

kt-mr Pisálek fóra

opet zde prudim, holt blondyna ...
    tak jakou mam vyhru? - viz printcreen
    blahopřejeme a poličko s odměnou prázdne ...

8. eri1000

eri1000 Zelenáč fóra

Teď jsem sklidila ostrov (pandy, lenochodi,velbloudi) - z 18 chlívků 14 peří. Na zbývající ploše stromy a pole s kaktusy a ....2 červi. To je to o čem mluvím, že ta pravděpodobnost by měla být pro všechny podobná a ne se takto diametrálně lišit.

9. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

kt-mr - vlez do alba a mrkni, jestli tam máš nálepku (pokud teda ještě pořád hledáš toho ztraceného či zatraceného medvěda). Pokud tam nálepka bude, pak je to jasný, co ti nadělili ;)

10. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Tak jsem konečně zasekl prvního pstruha.... nakonec to ani nebylo těch předpokládaných 50 pokusů ale "jen" 38 ,-D Jsem zvědavej jestli někdo bude potřebovat víc pokusů.... kdo překoná mé náhodné číslo? :-D

iveek, mirae a findy22 tohle ocenili.
  11. kt-mr

kt-mr Pisálek fóra

do alba jsem mrkla - to je tedy odmena - nalepka ...,
    ja ted resim dalsi vyhry, proste se mi nezobrazuje vyhra... nalepku a stonek uz mam..
    koukam ze se nezobrazil ten PrtScr .. proste jen blahopřejeme , ohnostroj a prazdne policko pro vyhru ...

-Kuteno- tohle ocenil(a).
  12. sirchose

sirchose Analytik fóra

Tak zlatého pstroužka jsem zatím chytil 5x,ale ty odměny.
    2x mrkvovka mám stonek co ji dává a recept na výrobu ve skladu cca 170 ks
    řádek v nebi
    250 000 BBZ to je jediný co za něco stojí
    3x kupon 48h pravidelně kupuji pomocníky víc jak rok
    200 000 krejcarů na kontě cca 20 mega a nijak prachy nehoním
    jinak samo spoustu střevlí většinou při zákrytu kruhů opravdu největší úspěch je když jsou kruhy těsně vedle sebe s pohyblivým vně jak je tu kousek nade mnou obrázek
    takže lovu zdar a odměnám zvlášť
    jo a kuponů různých hodnot mám 237 teď jsem je sečetl

13. davidson00

davidson00 Baron fóra

Zdravím, tak se mi také nezobrazila výhra od medvěda, dle hráčů zde na farmě jsem se šla podívat do alba, no mám tam nálepku - hrátky s rybami, jsem šťastná

skalara.v tohle ocenil(a).
  14. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

kt- mr - Děvče zlaté, to se asi nedozvíš o_O (leda otravovat herní podporu :D)
    Ve spodní liště se to taky nezobrazuje :(

15. EliM77

EliM77 Magnát fóra

To je fakt mazec, kruhy úplně na sobě a přitom druhá nejhorší ryba, bože to je stupidní akce :wuerg:

Trilian55, Lyzarka a -wiolan- tohle ocenili.
  16. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak to, že nejlepšího pstruha nezaseknu a nezaseknu, to jsem čekal - nejsem rybář.
    Že seznam dárků z chycených rybek nikde není zaznamenán, to bych i pochopil - s tím jsem smířen.
    Takže jsem se rozhodl si to psát (zatím 2x MJS za pstruhy ve 3. slotu a 6000 BBZ za rybky plevelné = 4.slot) a pak mě čekalo překvapení = kvíz pro všechny hráče, modíky, podporu i RT => viz obrázek:
    Schválně - copak jsem asi vyhrál?
    Když se daří, tak se daří - zakleté úterý (+200% BZ z kola štěstí, pondělní nerozbitý kokos, dokončená mise Směr jih! a teď toto!)
    Co mě ještě dnes čeká? Špatné vysvědčení synáčků ne, ti přinesli samé biče již v pátek...
    Je to jako s tím vtipem za socializmu:
    Zapnu rádio - Lenin, pustím si TV - Lenin, otevřu noviny - Lenin! - Bojím se otevřít lednici.
    EDIT: Tak aby se to nepletlo, 3. slot mi též předal slavnostně prázdné nic!

Hurá - aspoň nemůže být hráč naštvaný, jak zbytečnou cenu získal.
    Tomu říkám Vyšší stádium hry!!!

Naposledy upraveno: 30/6/15
  17. samec

samec Magnát fóra

Tak ráno jsem sklidil též pandy atd z 9-ti chlívků--3 pírka!!---to je opravdu propastné mezi hráčema! A včera hlavně,že jsem vyhrál stonek do nebe,když ho neosadím a bude mi tam strašit další šedivý stonek--nechápu RT myšlení,že nám nacpou stonek jako první,jako kdybychom chtěli stavět dům od komína,když nemáme ještě ani základy!;)

18. kt-mr

kt-mr Pisálek fóra

huraaa nejsem blazen, dalsi kdo nema vyhru ....:)

findy22 tohle ocenil(a).
  19. jade2376

jade2376 Rádoby autor

Jsem ale opravdu naštvaná sklidila jsem celé pole chlívku bobry husy kachny kralíky atd a vypadlo mi 1 slovy jedno pírko tohle je k smíchu či k pláči at se de RT bodnout a je mi jedno jestli dostanu kartu ale jestli si RT myslí že budeme kupovat košíky tak to se šeredně spletly takhle spackanou akci jsem už dlouhooooo neviděla kašlu na celou akci stonek v nebi mi je na nic je krásně jdu radči ven všem ostatním držím palečky v chytání

findy22 a Erča101 tohle ocenili.
  20. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Zdravím,

chyba ze zobrazováním výhry je nahlášena a řeší se, už do včerejška.

petaM2001 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.