Hrátky s rybkami (29.6. - 5.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Přeji hezký den...:)
    Vypadá to, že sluníčko bude pražit a čekají nás horké dny. Co to znamená pro ryby? Budou líné a větší kusy se budou držet hluboku u dna. No, snad to nebude tak horké, a sem tam nějaká vyplave směrem nahoru a podaří se jí zaseknout...:)
    Těšila jsem se na akci, kde se nemusí pěstovat plodiny a nestále být ve střehu k nové sadbě. Opak je pravdou...nemám z této akce dobrý pocit, nesnáším náhodu odměn. Nelíbí se mi.
    Záseky neodpovídají infu, jelikož i když mám dva stejné, vždy to dá něco jiného. Snažím se co mohu a pokaždé chytnu jinou rybu.
    Řádek se mi podařil asi jako poloviny všem zde debatujícím a k tomu mám i dekorku Příšeru z rybníka. To je asi tak vše. Ostatní jsou buď BZ nebo BBZ a krejcary. Nemám přehled,..není k náhledu. Přesně jsem tušila, že náhoda není náhoda, ale jenom návnada.
    Mějte se krásně a držím všem palce, aby návnada zabrala, lepší odměny dodala.
    páááček

2. kt-mr

kt-mr Pisálek fóra

ja vím, co jsem vyhrála, jen chci vedet kde si tu vyhru vyzvednu, kde najdu medveda? utekl do lesa???

skalara.v tohle ocenil(a).
  3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

kt-mr: výhra je okamžitě připisována do inventáře nebo stodoly, v závislosti na tom co vyhraješ. Stonek najdeš v nebi.

4. zuzas66

zuzas66 Pilný autor

počkej při OD ti budou nabízet modré z nebe aby ji získaly.
    jinak taky se moc nedaří, většinou BZ,BBZ z těch pár pokusů za den

silviec tohle ocenil(a).
  5. papulice

papulice Veterán fóra

opravdu to blbě padá,je to o tom,kupujte,mně ráno po sklizení celé farmy vypadlo 30 pírek,to jsou dvě premium a jedna obyč,s tím moc nenadělám...:mad:

6. .Krakonoš.

.Krakonoš. Perspektivní autor

papulice: vyráběj obyč návnady, protože je to stejně o náhodně ;)

7. kt-mr

kt-mr Pisálek fóra

sorry, fakt nechci prudit... ale v inventari ani ve stodole nic neni - proste medved nikde a fakt jsem ho dostala

8. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Zdravím. Jen takový malý vyjádření k tomu jak si tuhle akci představuji jako hráč a jak mohla být udělána.... není to návrh, ale připomínky že by to šlo i jinak a stačí použít hlavu.
    - grafika: je pěkná a nemám jí co vytknout.... dávám RT za 1
    - vypadávátka: množství chápu (možná trochu více).... nemůže si každý hráč nahrabat kvanta odměn a je taky potřeba něco získat nákupem košíků, ale totální nesmysl je rozdělení.... oba druhy by měly padat jak z chlévů, plodin i stromů... proč hráče nutit pěstovat či chovat něco co absolutně nepotřebuje či nechce? Takže udělat stejně jako u jiných akcí, kde je více druhů vypadávátek... dávám RT za 3
    - chytání ryb: dobrý nápad, ale to provedení. Je takový problém udělat 4 vodní kruhy a v nich se samovolně pohybující splávek? Ten by u premia "rejdil" vodou pomaleji a častěji středem a normál rychleji a míň středem. Zaseknu ve středovým kruhu mám nej rybu, v druhým od středu mám druhou atd.... Čtyři druhy ryb bych nechal, jen bych jim dal nějakou hodnotu třeba v kg... 50,25,15,10. Hráč by měl důvod se snažit a premium návnada by měla jasnou výhodu.... dostal by odměnu dle postřehu a použité návnady. Žádné náhodné číslo! Dávám RT čistou 5
    - odměny: Udělal bych to formou "rybího trhu" (ano něco jako Renzo... např.), zde by si hráč za protihodnotu (kg) ryb vybral odměny.
    Samozřejmě by šly některé jen jednou... stonek, dekorky, nálepka, ZB a byly by třeba za 150kg. Ostatní by šlo vybrat vícekrát TS, TCH třeba za 100kg a zbytek třeba za 50kg ryb. Hráč by měl možnost získat 100% stonek a dekorace a ostatní co si vybere by bylo na něm. Zde dávám RT opět za 5.
    Celkově by se hráč musel snažit pěstovat, chovat aby měl dost červů a peří na návnady, snažit se co nejlépe zaseknout a podle toho by měl i spravedlivé odměny a navíc které on zrovna preferuje. Myslím, že i košíky by hráči kupovali aby si mohli zalovit a získat více cen. Ale to jsem se jen vykecal a teď tu o Karkulce :-D

9. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

kt-mr: nevím tedy co ty myslíš tím medvědem. Ve výhrách je nálepka a dekorace na který je medvěd zobrazen, takže buď jsi vyhrála dekorku, tu najdeš v inventáři u dekorací a nebo jsi vyhrála nálepku a tu pak máš v albu nálepek. Pravda na album jsem si před tím nevzpomněl.

10. Orliček

Orliček Magnát fóra

Ahojky,

tak mam první dekoraci. A 2 tajemné stáje.

A tak 4 trojky na vysvědčení, pochvalu od učitelky za florbal, Obraz od starosty za reprezentaci města ve florbale, a knížku za reprezentaci školy ve florbale.

Doufám že se všem podařilo vysvědčení a všechny maminky, babičky, tety, tátové, dědové a spol mají dneska radost.

Klárka

11. Murko24

Murko24 Pisálek fóra

Táto akcia je opravdu zverina.Presný zásah a najmenší kapor.Radšej by som sadil akciové rastliny ako tu naháňať pstruhov keď ani neviem čo mi kedy nadelí a pri sadení aspoň viem o čo sa snažím o akú odmenu:cry::mad:.

12. spuntka

spuntka Magnát fóra

Nemít hodné sousedy a kouzelné stromy tak nic nenamelu. :cry:
    Z chlívků skoro nic nepadá :(

Julinka11, evainfo a maja.rada tohle ocenili.
  13. ezzra

ezzra Hrabě fóra

prajem pekny den vsetkym...och..och..umna je tato akcia velky trapas...za sebou som vylovila 2 tie iste dekoracie...ked uz je to takto domrvene tak by mohli to aspon nastavit tak,,ze ked uz niektoru dekoraciu mam,tak by sa nemusela opakovat...takze mi uz chyba len jedna...a co uz chovam,pestujem a lovim a lovim...a to je jedno ako to odkliknem aj tak to da co ma naprogramovane..kruhy ..nekruhy...je to skratka pecka...este ze tu nemusim sediet cely den..lebo uz mam aj kruhy pred ocami

vsetkym prajem nech sa vam dari cim najlepsie...krasny slnieckovy dnik a konecne cez vikend tropicke teplo a sup sa do aqwa parku a tam ma uz ryby otravovat nebudu ,,jedine tak dobry pstruh na roste...

14. mila2113

mila2113 Pisálek fóra

I ja jsem na tom blede :-( zatim jen tri navnady..Malo to pada.Kazdopadne akce me bavi :)

mirae tohle ocenil(a).
  15. Poki1409

Poki1409 Aktivní autor

idem vonku hľadať nejaké tie peria z holubov , ktoré im povypadávali .............kedže červov už mám neuveriteľných 20 a perie 1 -.-

Julinka11 a mirae tohle ocenili.
  16. vlasaty-had

vlasaty-had Pisálek fóra

je to podvod... vzdy sa trafim presne do toho isteho miesta v kruhu (slepý nie som!), a rybu mi systém hodí ako sa mu zachce...

17. hrobinh

hrobinh Perspektivní autor

První bedýnka a hned 2x kombajn na 48hod. Teda jestli jsem v tom nevěřícném zírání se nepřekoukl, ale asi ne. Štěstí se unavilo, tak i všem ostatním přeji hodně úspěchů. Hezkou hru.

Julinka11 a mirae tohle ocenili.
  18. llew65

llew65 Vážený autor

Z osmi chlévů (3x zlatý) 1 peří!!! To je fakt super! Kdepak asi soudruzi z NDR udělali chybu...

findy22 tohle ocenil(a).
  19. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

silviec
    máš pravdu obyčejná nástraha stačí = 5x střevle = nulové odměny za plno práce

rampusak tohle ocenil(a).
  20. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Jdu se podělit o radost z TS - 3 x citron xl, pomeranč xxl , slivoň trnitá, jo a vypadl červ...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.