Hrátky s rybkami (29.6. - 5.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tribeca*Borghski

Tribeca*Borghski Vycházející hvězda fóra

Jak to že mi to nemele na baharama mlýnu? Všechny ingredience dány na tvorbu/mleti premium nastrahy a ....nic se nemele a ingredience (cervi, pera i soucasti stroje) zmizely.
    tedy to nefunguje a pripravilo me to o tezce sklizene vyskakovaci predmety.
    Co s tim mam delat?!!!!

2. mirae

mirae Perspektivní autor

Tak mně nejmíň padalo peří, takže budu muset zvýšit počet stájí (nebo změnit jejich hodnotu? Ale první pírko mi vyskočilo z králikárny... vlastně, teď koukám, z červené králikárny.). Takže skrzevá pírka mi vyšlo na umletí jen dvou prémium nástrah, a lov s nimi dopadl tak, že mám stonek. Jsem zvědavá, jak to bude pokračovat (dekorky budou asi pořádný ořech, ne-li přímo kokosák), a bavím se. :)

Lyzarka tohle ocenil(a).
  3. 1bezinka1

1bezinka1 Pisálek fóra

Dobrý den, při pročítání jsem zaznamenala několik dotazů kdeže lze najít vyhrané ceny, ale odpověď ani jednu. Myslíte, že mi někdo odpoví. Děkuji za to.

4. Tribeca*Borghski

ta ze mi nevypadavaji vyskakovaci predmety v dostatecnem množství je pro nas.ani. ale když narvu do mlyna tyto predmety a mlyn nemele nic a predmety mi zmizely to uz je zlodejina.

Siiilena hra. Zlodeji

1robinsonka1 tohle ocenil(a).
  5. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Tribeca*Borghski,
    zkus restartovat hru.

6. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

já zapoměla a automaticky ráno sklidila :( tak po 14 hodce jsem měla jen dve obyč.návnady,první pokus čtvrtá ryba, druhý pokus zlatá-stonek, takže ted jen čekat na peří a snad i dekorky budou ;)

7. artex

artex Perspektivní autor

viz co psal Johnny:)

8. ziggystardust

ziggystardust Stálice fóra

Nooo, tak tohle mi za ten návrat ke hře po více jak měsíci stálo. Něco takhle zpackaného jsem totiž ještě neviděla. RT by si měl pořídit nějakou knížku o tom, jak zatočit s nerozhodností. Pak by nám třeba neměnili info těsně před akcí. Po tom se mi fakt děsně stýskalo :cry:
    Vzhledem k nasazeným výrobnám jsem měla zatím jen 3 pokusy, ale zase mi z prvních dvou záseků padla stříbrná bedýnka a z ní 60.000 BBZ. Chvíli jsem myslela, že špatně vidím. Doufám, že tím nemám v této akci štěstí vybráno.

1robinsonka1 a Lyzarka tohle ocenili.
  9. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Právě mi vypadlo pírko z bobří pily a 3 ze tří výroben arašídového másla.
    Vážení, jak to tedy je? Nemá někdo problém s překladem?

10. .helm.

.helm. Vycházející hvězda fóra

Ze sklizně mi napadalo na 6 normálních a 2 premium nástrahy. Získala jsem 2 stříbrné bedny a mám 1xnálepku a 4x zuzino ultrahnojivo. Mám 1 rybu u bronzové a 3 u dřevěné bedny.
    Výhry se mi bohužel v okně při ohňostroji nezobrazily:(, takže co jsem vyhrála vím až od Podpory. Doufám, že jim nebudu muset psát po každém chytání.:oops:

11. Hnedoočka11

Hnedoočka11 Rádoby autor

Tribeca*Borghski si si istý/á, že ti to neumlelo tak rýchlo že si si to ani nestihol/la všimnúť?:)
    Akcia sa mi páči, už mám aj riadok do stonku, idem chytať ďalej. :)

12. Tribeca*Borghski

Pajda. je to opravdu ve stodole. To se mele ve vterinove době?

No to je dobře ze to zmizelo

Dik

13. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Mikeš,

s překladem problém není spíše zase má RT problém s vnitřní komunikací, protože to co píšeš přesně odpovídá tomu co psal kolega. Z výroben pro nešlechtěná zvířata padátka padají. Což bohužel RT v poslední informaci popřela :(

Blonda141, petaM2001 a Jonsdorf tohle ocenili.
  14. Peťák

Peťák Pisálek fóra

Ahoj, můžu se zeptat, jestli tady ještě někomu vypadaly pírka i z výroben, jak tady už někdo zmiňoval? Je možné, že je to podle serveru? Já totiž sklidila 8 výroben, ještě ke všemu barevných, no a nedostala jsem z nich pírko ani jedno. o_O
    A nevím, na čem to sourduzi z NDR testovali, asi jen na růžovkách, ale mně peří napadalo dost málo.. a to mám farmu růžovo-červeno-oranžovou. Červi teda taky žádná sláva, vzhledem k tomu, že jsem poprvé měla na akci připravené karafiáty (a na Baha papriku) na komfortních polích.:oops:
    Umelu z toho jen dvě premium návnady (nebo 5 normálních, ale nemám dobrý postřeh, takže to s nimi asi riskovat nebudu). :(

Naposledy upraveno: 29/6/15
  15. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Na to, aby mi padala pírka, asi budu muset oškubat náčelníka Siouxů. Jedním slovem-katastrofa. A pírko za klobouček RT.

greysy77, -wiolan- a Mikeš tohle ocenili.
  16. Orliček

Orliček Magnát fóra

Ahojky,
    první ryba - stonek
    druhý ulovek, ta nejmenší ryby - a tojsem měla kruhy uplně zakryté
    třetí, druhá ryba od konce
    po čtvrté - 250 000 krejcarů a to ten nejhorší zásek uvnitř kruhu. je to divné
    Na další zatím nemam

Všem hodně štěstí v rybaření

Klárka

17. milteska

milteska Expert fóra

tak ze 60ti minipolíček citronové trávy na baha 1-slovy jeden červ....................tak to je velká slabota:p

18. cacorkalu

cacorkalu Pisálek fóra

..tak já mám též splněný celý stonek. Koupila jsem si 2x velký koš a napadaly mi všechny tři dekorky...teď už to budou jen bonusy. Všem přeji šťastný lov a pevný záškub:D

19. samec

samec Magnát fóra

Hnus! Nyní jsem sklidil 6x dub korkový XL--a ani hřebík nevyběhl natož gumový červ! A nástraha z peří nevyběhla ani z Netopýří jeskyně,z Bobřího hradu clasic++ z oranžového kachníku a ani z oranžových myší---tak z čeho by už měli vyskakovat,když z tak dlouhých věcí si to ani neškrtlo----je to přesně tak ,jak jsme si mysleli--RT bude škrtit ty svoje vypadávátka,aby se moc nerozdali-- Zato strojů padá jak o život, ale těch už mám za několik let spoustu--RT ví jak na nás vyzrát!

20. Mikeš

Mikeš Titán fóra

pajda361 - dík, ale chtělo by to ověřit přesně, ze kterých výroben peří padá. Ať se můžeme přizpůsobit.
    Barevné výrobny to zřejmě nejsou.
    Měl jsem ještě parfumerii, losí pódium a výrobnu plachet a z nich nevypadlo nic. Ještě čekám na textilní mlýn.

Jasně, že záseky nemají nic společného s tím, jakou rybu dostanu.
    Z mých dvou testovacích pokusů, kdy jsem jeden zasekl vně kruhu,
    tj. vedle, jak ta jedle, a druhý řekl bych, že přesně, dostal jsem za každý
    pokus mořčáka a to s velkými ovacemi.
    :D:D

Naposledy upraveno: 29/6/15
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.