Houbová farma (15.9. - 21.9. 2022) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 14/9/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. činčilka12

činčilka12 Osvícený autor

Na lesní mýtině nic moc, tak mám pouze starší speciální stromy (magnólie, bez, zlatý listnáč, mišpule atd., co je potřeba doplnit), ale na do pralesa jsem dala stromy, jejichž plody mají vysokou protihodnotu (dračinec rumělkový, pouterie, borovice elliotova, láhevník ostrnitý, ravenala), a tam to padá hezky, lehce přes 100 ks kapek za sklizeň, tak kdyby chtěl někdo tip, co vysadit, tak doporučuji tuto skladbu :)

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já mám už delší dobu v pralese získaných devět žakarand, nevím kolik ravenal v různém provedení a těch rumělkových dračinců je tam taky ostrůvek. Láhevníky jsem před časem také doplnila. Je to kvůlivá protihodnotě, ne že bych ty plody potřebovala někam umístit. Dožínky se blíží.
    Ale kapky ta směska dává, nebudu to měnit. Když nedokape na celou akci, tak si mašli nehodím :)

3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Pitrýsku, to je narážka na film Nuda v Brně, ani v nejmenším se neotírám o Brno ;)

4. stěby

stěby Polobůh fóra

Vidím to nadějně: už jen 805 hub, 766 kořenů a 167 kapek vody, a budu ;). Nejdýl v úterý před Večerníčkem je hotovo :D8)...

5. 14087

14087 Titán fóra

Nechce se mi bourat mýtina -.- mám tam domy a dílny, na baha jsem zbourala pole a dala stromy ale asi to nestačí, :oops: nemam pajdátkaaaaaa>:( bože asi budu muset rano zbourat mýtinu:cry: jsem konzerva a nerada měním :sleepy: ale budu muset jenak se nedošroubuju ani ke stonku [​IMG]

6. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Už to jde líp - sice jsem na políčku č.4, ale mám lepší pocit z pěstování
    K dodávání s vodou jsem se ještě nedostal - aktuální stav 289 (vím, je to málo, ale ne pro mě, protože ještě ani nevim, kolik toho potřebujeme a ani nemám ponětí, jestli to jsem někdo psal)

7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Honzulka05 - ahoj, jistěže to sem někdo psal - podívej se na první stranu - příspěvek od jana.svatka

8. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Skali, remíza... já jsem si až teď všimla, že jsem dala jen velká pole na rozpěstování a pak už je nedoplnilaxD

9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

GordonSargent
    Již velice dávno sem zaregistroval,že secí stroj sází podle toho jak umísťuješ pole! Takže pokud dáváš stavitelem nejprve pole 2x2 a až poté menší,můžeš být v klidu!;)

10. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Právě že jsem dala stavitelem jenom velká pole a už stavitelem nedoplnila ty menší, proto jsem dávala i obrázek. Takže tam kde měly být 1x2 a 1x1 až dodnes rostla tráva. A u spešlplochy je ta ztráta kytek opravdu bolestná:cry:

Naposledy upraveno: 17/9/22
  11. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Hotových okienok mám deväť.Dnes ešte 1 x pozbieram. V noci vstávať nemienim kvôli obrázkom tak budem pokračovať až ráno;);).

12. Y_n_O

No vidíš, kocourku, ty máš devět okének a já potřetí rozpěstovávám houbičky, protože su Nána nonplusultra ;)

13. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Skali - děkuji za nasměrování, no čeká mě toho ještě hodně, ale už jsem v půlce - původně jsem akci nechtěl ani plnit, kvůli tomu, že to je nuda, ale když už jsem něco dodal, tak to nevzdám

14. Hanasla

Hanasla Pisálek fóra

Ahoj všem. akci nesplním. Kapky mi nenapadají, padá jich málo. Akční kvítí ty napěstuji, ty budou v pohodě. Na stromy dávám UH a mám hotovo horních pět polí. Přes týden chodím do práce, tak stromy sezbírám jednou denně. Všem kdo akci dokončí gratuluji.

15. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Mám hotovo 10 okének a Sladký kořen už k ukončení akce nemusím pěstovat zůstalo 122 ks, tak to stačí. Nyní zbývá napěstovat 571 Šlechtěných houbiček = 4 sklizně. Kapek je kvanta (715) a to už od včerejšího rána jsou na mýtině i v pralese opět stáje a pouze pár stromků.
    Přeji všem pohodovou neděli a ať se daří.

16. 14087

14087 Titán fóra

Mno zbourala jsem mýtinuo_Opáč bych to fakt tímto tempem nedala tak že zatím pěstuju a do zítra budu čekat na uzrání stromů :sleepy: nuuuudáááá..

17. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Krásnu nedeľu Vám prajem z Moravy :inlove:Tak ja aj bosorka makáme na 10 poličku,kvapiek máme už 300 naviac ;) mali sme na začiatku základné najdlhšie stromy a potom som prehodila mix XXL samozrejme na baha ostali žakarandy a obrstromky som narušila. Aj keď v noci nevstávam, tak by sme to mali zmaknuť do stredy :music: Prajem Vám poriadny lejak :)

Inak sa snažím dodať všetko čo pozbieram aby som využila +5 bez roboty ;):p

Naposledy upraveno: 18/9/22
  18. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Y_n_Očka aj to sa stáva,povedz mi kto neurobí minimálne jednu chybu?Tu by sa to nedalo na jednej ruke spočítať.
    Ak sa mi nič nepokazí a som si to dobre spočítal zajtra by som mal mať akciu dokončenú.Aj keď sa to ťahá ako sopeľ nevadí:D;).

19. Y_n_O

Co sopel, předválečné tričko to je. A s mými přešlapy snad od doby Napoleona :D Přeji Ti, ať Ti to vyjde a přeji i sama sobě si, ať to stihnu 8)

20. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Ahojky, tak já mám hotovo 9 okének. Kapek dostatek, času ještě dost, takže žádný stres. Přeji všem ať se daří a krásnou hru.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.