Houbová farma (15.9. - 21.9. 2022) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 14/9/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Tak jsem si nějak nepřečetl, kdeže máme padátka(měl jsem za to, že na tom mimopoli). Tudíž jsem si ráno vše sklidil . Mám 7 kousků. Super začátek... :DInu, rychločtení není vždy to pravé, že?:p;):D

2. samec

samec Magnát fóra

Teď mi to vyrazilo dech z XXL přišlo celých 22 kapek + těch 14 předtím----je dost!!! RT posílám gratulaci....:D

3. Richards76

Richards76 Expert fóra

U mňa 155 z plantáže a z rúbaniska x 4 zbery, mohlo by to stačiť. Ak nie, dáme ponožky :)

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Bohužel , kombajn stavitel je dlouhodobě tupej jak řepa! Stačí dole v pravo posunout pole 2x2 dolů a pak celou řadu a pak dát na 2x pole 2x1. Kombajn je tak tupej že ani ty dvě pole 2x1 nezvládne dát najednou!:cry:

5. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Tak ja aj bosorka mame tiez hotovu lavu aj pravu stranu bez dokupovania ;) kvapiek mam 297. Este rano si to tu prebehnem na notbuku a az do pondelka na mobile uff.... Ale to dam len nesmiem zabudat xD Nech sa Vam dari a pekny vikend prajem ;)

6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahojte, jde to, ale dře to. Zadání přečteno zodpovědně, na mýtinu umístěny arboreta, žel zůstala prázdná xD
    Ale i tak padlo 240 kapiček, tak snad dobrý. Rozpěstovávám, ale sklízet budu až ráno, bo čumákovat tu do tmy nehodlám (budíček 3:45) ;)

7. dingičko

dingičko Vážený autor

Veľmi milá akcia, mravčeky :inlove:
    a mimo hracej plochy.
    Teším, tešíím, tešííím,
    všetkým radostnú hruxD

8. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ešte nemá nikto hotovo?Kde sa stal zádrhel:D:D:D?Ja pozbieram prvú várku a dnes to balím.Zajtra budem pokračovať.

9. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Tak co jsme se dozvěděli... že jeden FM si nepřečetl zadání a druhý si zase nenaplnil baráky.Tím potvrdili nevěřícím Tomášům,že jsou taky jedněmi z násxD tentokrát jsem si zadání přečetla a místo saguara měla stromy. Z růží, monster a cicmínku, na mýtině obr stromů a po okrajích skvrnitých vrb:[​IMG] . Pěstování je dlouhé a tak padátka nijak zvlášť honit nebudu. Po sklizni s pomocí dvou pařezů a ponožek budu mít další sklizeň obyčejných stromů přichystanou na ráno. Mohla bych je přes den nahradit xxl stromy s ponožkou, ale vzhledem k době pěstování kytek mně to připadá zbytečné.:)

Naposledy upraveno: 15/9/22
  10. BigClick

BigClick Expert fóra

Ako to, ze nikdo nehlasi hotovo? ;)
    Piplava je ta akcia, ale co uz, uz makam. Sice dazdovy prales obycajne mam so stromami, ale sa mi nechcelo "kazit" cas zberu, bola som aj leniva vytiahnut NC z listy, tak na padatka dobre nie som, ale casu dost, rano budu isto viacej, zberam aj obycajne stromy, nie len XXL. A mozno aj NC sa zapoja do akcie, inak na co ich mam, nie? Rubanisko mam v poslednej dobe plno dekorkami (dosiahnutie lvl 253 do konca roku je teraz dolezitejsie), tak ho v tejto akcie nepouzijem. Dufam, ze aj bez neho dokoncim.
    Vsem prajem dobru noc!

Naposledy upraveno: 15/9/22
  11. Arči1000

Arči1000 Pisálek fóra

Zkusila jsem dát podivuhodné stromy a taky to z nich padá.Jsou za 5 hodin hotové a pokud je máte,snad to někomu pomůže.

12. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já jsem rozpěstovala něco po deváté večer, na sklizeň si počkám, ráno vstávám až po šesté, takže stihnu i další sklizeň. Pak se musím pořádně podívat, kolik čeho je potřeba napěstovat, jestli stejně nebo se počty liší. No a padátek jsem měla z první sklizně 88, vlastně 82, šest kapek bylo darovaných. Ale nedivím se, jistil to jen prales, na mýtině jsem měla jen 9 obříků, které bourám jen v nouzi nejvyšší, stromy po okrajích a dlouhochovnou zvěř. Teď už tam namísto chlévů zraje cukrový javor, snad zítra bude líp. Ale na mé farmě celkově při všech akcích ze stromů málo padá, posledně, když byla padátka na Baha ze stromů a chlévů, rychle jsem stromy vyměnila za koaly. Tady to bohužel není za co vyměnit...

EDIT: tak začínám s kořeny, těch je potřeba víc. Ještě zítra mám omezený přístup, tak alespoň napěstuju ten rozdíl, pak to zkusím střídat a třeba to zdárně doklikám :)

Naposledy upraveno: 16/9/22
  13. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Po ranní sklizni je kapek už 646 - a to jsem měla všude už jenom XXL stromy .

14. 14087

14087 Titán fóra

Akci jsem včera rozjela po 15hod v práci a na těchto se mi líbí, že jsme si všichni rovni, není třeba točit Kolem Neštěstí ze kterého mi nic nepadá, pokud si teda nekoupíte košíky a nerozjíždíte to ve velkém, jedete normálně jako ostatní ;) Mám 76 Kapek :D hah pajdátka asi budou pjobjéém :D :D

15. ašada01

ašada01 Titán fóra

Pravá a levá část byla raz dva, s tou prostřední to bude horší. Zatím odevzdáno do prvních tří úkolů.
    Pěstování akční střídám, jen musím dávat pozor, abych neodevzdala tu, co není zasazená. Kapek padá kolem 200 ks denně, potřeba je 668, takže v pohodě.

16. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tři políčka hotové, jde to pomalu, dnes už budou jen tři sklizně ;)

17. wallik68

wallik68 Baron fóra

tak mám vlevo a vpravo hotovo to nebyl problém vše bylo na skladě
    kapiček mám 380 jasně pěstování na akčním jde vždy pomalu jedu na 1x1 polích je to jedno na jakých se sází

18. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Zdravím,tak já takhle jedu,podle počtu bych měl mít v pondělí hotovo teda doufám.

19. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

Zatím takto. No uvidíme jestli to zvládnu alespoň ke stonku :music:

20. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Páteční hlášení o pokroku šnečí (ehm mravenčí) akce. S plodinami jsem na tom stejně jako smoulinek123. Jen na mé farmě přeci jen trošku víc prší (tedy více kapek). Přes den jedu na šnek 2 (voda a hnojivo) a v noci jen na šneka (bez ničeho). Konec hlášení.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.