Houbová farma (10.3.-23.3. 2021)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 9/3/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ciri13

Ciri13 Hrabě fóra

Jedu rychlostí šnek dva - voda a hnůj. Přes den pěstuji houby (využívám toho, že jsem teď pár dní na HO a je čas sklízet) a na noc dávám kořen. Zítra by houby měly být napěstované a poté pojedu jen kořen. Kapky kapou přiměřeně. Počítala jsem, že bych akci měla stihnout. Mravenčího pomocníka nemám.

2. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Vleče se to jaaak týden před výplatou, kapky kapou jak na poušti a o pěstování ani nemluvě. Mravence pomocníka taky nemám.

3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

To ještě nikdo nemá hotovo xD

4. silvia4444

silvia4444 Pisálek fóra

stromov mam pozehnane len nekvapka :-(...takto nedokoncim...

maribeja, 14087 a tenista99 tohle ocenili.
  5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

silvia4444: Jak to, že nekvapká, jako málo nebo vůbec? Doufám, že stromy rostou na správných místech.
    Kapek mám 703 a pět okének hotových (a kousek).
    Je 208 hod do konce.

6. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

tak hotových mám 7 ůkolů a kapek mám 1205 na skladě už jsem odstranila stromy a dala farmu do původního stavu už jen pěstuju akční
    sladkého kořene mám 108/860 a šlechtěné houby 439 na skladě

7. rastaman19

rastaman19 Velmistr fóra

tak u mě sladký kořen 1577 plus zasazeno, houba 1184, voda 1185 tak snad to dodělám

8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zatím plním 8 úkol.Aktuální stav 558/860
    Voda 1.049
    Šlechtěné houby 357
    Sladký kořen 0 + setba

9. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Po ranní sklizní jsem zhruba v půlce osmého úkolu (403/860). Kapek mám 903 a hub 103 ks.
    Musím si dávat pípátko, zapomínám, kdy mám sklízet.

10. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Mám hotových 7 políček a na vedlejší ještě jedna sklizeň chybí :), tam jsem si omylem hned v prvním úkolu dodala skoro vše a znovu jsem rozpěstovávala, tak jsem pozadu. Ale vůbec to neubývá, sice vypadá, že už budu skoro v polovině, ale to co mám před sebou, to mi vadí, že to jde tak pomalu

Edit: ještě chybí 2076 dlouhé a 1359 krátké

Naposledy upraveno: 15/3/21
  11. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak u mě to vypadá takto zase jsem se o něco posunul :D Fakt mě tento typ akce nebaví :D
    Těším se už na tu velkou honičku :p

Sladký kořen - 1.797ks ( plus zasazeno )
    Šlechtěné houby
    - 1.215
    Kapky
    - 1.282

12. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

vlecie sa to ako slimak,ale este aj ten je rychlejsi
    na druhu stranu,tu sme si vsetci rovni,ziadne vyhody,jedine nakup kosov,ale tie nekupim
    viac sa mi pacia akcie,ktore viem urobit do 24 hodin
    ale casu je este dost,takze nezufam

13. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Co se vleče neuteče? Ale myslím, že tentokrát uteče:eek:Jsem teprve v půlce šestky;):p

14. Coruska

Coruska Aktivní autor

Já nevím, proč to vlastně pěstuju, když mi denně z těch stromů vypadne asi 30 kapek? Pokud nechci zas farmu jak ***** přestavovat, tak jsem bez šance. Speciální plochu nesnáším, zapomínám na ni. Ceny taky nic moc, takže tato akce sbohem, mám jiné priority.

maribeja tohle ocenil(a).
  15. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

tak sladkého korene mi chybí celkem 2000ks až je napěstuju budu se věnovat šl.houbám mám na skladě 439ks z kapek už mám plný bazén ty už nesbírám jsem 2mm v 8.ukolu

16. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ahoj.Čítam Vaše príspevky a s údivom som nenašiel ani jeden! už mám hotovo.8) A ja som týždeň nestíhal,tak som to chcel odpískať.:p Ako vidím,bez MJS,SH,ZH,vianočky a podobných pomôcok nikto nedá foto na druhý deň,že má hotovo.Mali by takúto akciu dávať na spešl-ploche častejšie,samozrejme s primeranými odmenami.Ja si nesťažujem a dokonca,asi to aj dám.;)

17. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Já bych takových akcí brala víc, ale na druhou stranu by RT prodělalo na SH a vrtulkách, což by asi pro ně nebylo to pravé ořechové.
    Mám hotových 8 políček a nyní jsou tam šlechtěné houby- 1495, docela dost, ale určitě se to zvládne.

18. avoknys

avoknys Zelenáč fóra

Ahoj, mám mravenčíka , ale rychlejší růst se nekonná.Je něco špatně? Díky Epesy

19. stěby

stěby Hvězda fóra

Pomalu, ale jistě se blížím do finiše: potřebuji už jen 40 kapek vody, 1819 sladkého kořene, 1725 šlechtěné houby a budu mít hotovo. :music::pxDxDxDxDxDxD

20. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj avoknys, bonus pro rychlejší růst Pracovitý mravenčí dělník funguje jen na akční ploše. Je nutné ho aktivovat. Pokud již máš zasazeno, tak ke zkrácení nedojde až při dalším. Vyzkoušel jsem a bonus funguje a je na 48h. Pokud by jsi měla i nadále problémy prosím kontaktuj herní podporu.

upload_2021-3-15_18-14-30.png

základní doba je 5h
    upload_2021-3-15_18-16-15.png

>>Jak kontaktovat herní podporu<<

Ať vás síla provází na všech cestách

maribeja, zejdy66 a moncicak7070 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.