Akce Horské dobrodružství (29.9. - 5.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 28/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Taky jsem si myslela, že pohorky vypadají jinak. V tomhle bych po horách lozit nechtěla. Ale to je fuk. Akci pojedu, jediné co chybí, jsou slepice. A pár švestek jsem dokoupila. Pětihodinovka nenadchla, ale to vyřeším pohopoli :D 11 tis akční je milosrdné, budu to prokládat dlouhodobkama ;) Hlavně, ať to padá. Ostatní si už nějak dopěstujem, no ne ?;)
    SKáčko mi chybí v odměnách také :( Že by se blížilo nějaké šlechtění, že jsou takoví skrblíci o_O

Naposledy upraveno: 28/9/15
  2. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

No bohužel jako obvykle, budu začínat o den později :cry:, ale co se dá dělat. Jediné co mne velmi potěšilo, tak dekorky a stonek jsou už ve zlatém úkolu - doufám, že to není chyba v překladu, tak to snad stihnu v pohodě, snad budu mít i malou rezervu, když nepojedu diamantové úkoly. Sice něco ve stodole chybí, ale to se koupí nebo dopěstuje. hezký sluníčkový den všem

3. dododo53

dododo53 Expert fóra

Botky vypadají jako krb/p/ce, látka jao dovoz z Maďarska, lézt po horách v kroji a vydávat ho za turistickou výstroj´=xD, červené korály v Baltu=blbost, mořská panna=Syrenka.....
    Jediné, co mám komplet jsou vejce.

4. elbedna

elbedna Znalec fóra

Akce mě nezaskočila, jsem připravena.
    Jen by mě zajímalo, jestli zná RT jiná zvířata než slepice, kozy, králíky a teď prasata.

Hrnkajda, dannger11 a Lyzarka tohle ocenili.
  5. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Ahojte, akcia, celkom fain, dá sa pestovať všade, takže to pôjde. Možno až na tie vypadávatka.
    Ale, chcem sa opýtať, ide o kapustu - po Slovensky, alebo zelí -po Česky, alebo o kel - po Slovensky?

Ďakujem, to som si akosi nevšimla:oops:

6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Lubica - v závorce (v celkovém přehledu co je potřeba) mají psaný "kel" ;) Kapusta je v Česku toto:

7. babajaga.x

babajaga.x Pisálek fóra

Tak v podobném ohozu jsme kdysi před lety v Polsku vystupovali s folklórním souborem, takže mi to připomnělo studentská léta, ale nějak si nedovedu představit, jak v tom po kotárech naháním kozy :D

8. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Paráda, konečne viem, prečo mi TS nadelili 2x oranž. prasiatka :D- chýba mi ich dosť a na kúpu sú drahé, resp. z trhu zmizli, neónové kozičky sa tiež musia snažiť a kelu mám "až" 74 kusov (dokelu!);), budem ich prekladať vlčím makom a trošinku hubami - tie mám už skoro všetky. Bude zaujímavý príbeh, ako pri vysokohorskej turistike zdôvodnia všetky tie suroviny a zvieratáxD. Inšpirácia na turistický výstroj podľa všetkého pochádza z predminulého storočia, než vôbec vznikol pojem vysokohorská turistika:p.

9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak nevím, jestli mám jásat .. jsem na to koukla před chvilečkou a první bylo dodávání produktů. ( myslím zvířat)o_O .. no trh zase prázdný a tak nezbude, než nahodit chlévy a jít makat na zásoby xD u hnojiva na prodej čekám, ale tady!! .. se mi vážně za ty peníze nechce! A zase únik informací a to se mi nelíbí, protože během dvou hodin je trh prázdný :sleepy: .. tak jenom, že těm "pažravcům", co vědí "info dopředu" a zakoupí celý trh pro výdělek: "Nic Vám nedám xD a jdu si to poctivě vyšlechtit" :p ... akci beru jako každou další, tak si to konečně celé přečtu a uvidím, co to bude vyžadovat :D ...
    Jinak ty sandále, či co to je ... mají být pohorky? Vážně se jim to povedlo xD

10. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

elbedna určitě RT zná i jiná zvířata - ale čistě teoreticky tuto akci střední obtížnosti udělá i level 55...a pro menší levely jsou ty počty dobytka sakra vysoké. Na tento level by se mohli dávat do akce i pštrosi - a dodat cca 300 pštrosů by se mi teda líbilo ještě míň než ty kozy a čuníci , kdo to má furt dokupovat :p

EDIT: evainfo jaké produkty? je tam jen pár vajíček....to mi neříkej, že u tebe na trhu došly vajíčka o_O

11. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

čarodějka: vajíček mám tolik, že čekám, kdy se mi začnou kazit ... ale jsem myslela ty kozy (svoje nedám) a prasátka xD .. je to produkt, nebo ne? Z prasátka jsou skvělé řízečky a z kozy skvělé klobásy :p (samozřejmě kozí maso je dodatek do klobás) ;)
    Tak to jsou snad produkty .. to beru už cíleně o_O ... každopádně jich mám vážně málo, když mi je "někdo" vyprodal před nosem xD

12. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

evainfo kozy a prasata jsou dobytek, stejně jako slepice...tak tu nešiř paniku s produktama :D.
    Pokud jde o slepičí záprtky, těch mám něco přes 17 000, jsem doufala, že bude akce typu Oxcar - a nic...

13. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

evainfo klobásy od teba nikto nechce ale kozenky,prasiatka a sliepky.Jupííí ja zatím s každého zvieratka predal po 250 ks.Idú na odbyt ako na páse ešte z trhu nevyleziem a už nie sú.Ešte s každého po 100 predám a mám zarobenéxDxD.

14. dannger11

dannger11 Expert fóra

Akci pojedu,musím ji za 2,5 dne udělat,pak si letím válet šunky do Afriky,tak to musí být v cajku,pač já ten řádek v nebi chci a chci:p
    Co se divíte tomu vyššímu počtu zvířat,dali nám přece neonový chlívky a se dalo čekat,že musí být využitý.Takže při příštím O+D půjdu po neonových stájích,snad se budou dát měnit;)

15. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

elbedna: Taky mám pocit, že existence takové zvěře, jako jsou třeba páv, klokan, pštros a jim podobní RT zcela uniká....xD

velryba111 a Hrnkajda tohle ocenili.
  16. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Jejda, tak to mi koliduje s Desivkou, no nevim, - ale hlavne jsem nejak nevytrhal zvirata, chjo, tyhle kombinace akci bez mezer mi moc nejdou...
    Vsechno celkem mam, i kdyz zvere teda to chce hodne, asi vynecham 3c - v odmenach nic neni...

Hrnkajda a sisinka tohle ocenili.
  17. zdenass

zdenass Perspektivní autor

A sakra,chtějí toho po nás trošku víc než je zdrávo. Něco chybí,tak snad to dopěstuju. Ale po pravdě....odměny nic moooc.:(

Hrnkajda a evainfo tohle ocenili.
  18. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

tak dodavek je dost, ale budu se snazit akci splnit uz kvuli hvezdickam, kdo vi, kdy se nam budou hodit...
    chybi mi vlci mak, ale rikam si, ze je to dobra alternativa na noc k akcni - tu pres den, mak na noc :¤)) a tedy par koz, to pujde...
    a dekorka morske panny se mi moc libi, asi ji budu pri OaD shanet :¤) a koukam, ze je i dost vyhodna...

19. doben

doben Ikona fóra

Pěstovat budu jako vždy a uvidím jak dopadnu s vypadávátkama. Do úkolu budu dovávat až ke konci akce, protože zvířata už budou levnější. Odměny nic moc, myslím si, že by bylo lepší, kdyby to nebyly jen stonky na BZ BBZ a KR. Mohli by dát i jiné druhy stonků.

velryba111, Hrnkajda a Milka66 tohle ocenili.
  20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ještě, že jim ostatní zvířata unikají. Tyhle mají přijatelnou dobu "výroby". Nad chamíkama, pštrosama, mývalama a pávama bych nejásala. Zlatý kozy :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.