Akce Horské dobrodružství (29.9. - 5.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 28/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. 1robinsonka1

1robinsonka1 Aktivní autor

Všem farmářům přeji krásný podvečer tak akce zdárně dokončena i s tajemnými chlívky a stromy za řeč ze stromu stojí baobab a z chlívků ledňáček ,je to můj první a budu moci pokračovat v nějakých úkolech z družstva,které stojí a nyní se připravit na šlechtění.

2. Vefka1

Vefka1 Pisálek fóra

Všechny moc zdravím,
    tak je akce hotová, a chlívky odtajněny. Největším překvapením byly 3x ledňáčky. Ze stromů 2x baobab a amherstie. Zrovna jsem odtajnila i 3 sazenice, co mi zbyly v inventáři a na farmu mi přibyl kaštan a zlatý strom. Takže za mne velká spokojenost!!!
    Přeji všem, co o to stojí, aby včas dokončili akci a užili si odměn.
    Hezký večer přeje Vefka

3. lenak67

lenak67 Pilný autor

ahoj, taky hotovo, přepěstováno asi 2400 kusů, akce dobrá až na ty čuníky, no ...ale mánie ukončit celou akci i dnes vyhrála.

4. hanči54

hanči54 Stálice fóra

Ahoj všem,také mám hotovo mimo 3-diamant,ne že by nebylo,ale hodnota odměny neodpovídala dodanému zboží.Jinak mimo baobabu nic moc,ale jinak dobrý.Těm kdo ještě dodělávají hodně štěstí a ať to padá.H.

5. Petka03

Petka03 Vycházející hvězda fóra

Tak konečně autoři pochopili že výsledky tajemnic z akce mne mají nalákat k dalšímu nákupu - mám tři ledňáčky a kustovnici XXL - kdyby to takhle bylo vždycky...:p
    Také jsem neplnila 3 diamant - tak bohatá nejsem, dávat ty pašíky za nic.

6. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Supeer :) Tak to zítra ráno/dopoledne (podle toho, kdy se k PC dostanu) dám!
    Ze 2 dnešních otoček růží pěkně napadalo a chybí mi už je 25 pohorek a 25 látek
    (samozřejmě nepočítám dodávku do úkolu 3/3 - kde jsem vyhodnotila odměnu jako hodně nepoměrnou za dodané)

Potěšilo mě i nějaké malé vyměňování při O + D
    a když čtu, jak Vám většinou vycházejí slušné TS,
    tak přemýšlím, že je zítra ráno, až dopadají poslední papuče a látky,
    vysadím na plochy :music:
    ať mám nějaké pěkné nedělní potěšení :D

Všem co dokončili, blahopřeju!

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ahoj, tak s pšonkama končím, nedělám diamant u třetího a pátého úkolu. Marmelády stejně vařím, tak ty čtyři darované u mne nic moc nezachrání; hvězdičky oželím a BZ, které v úkolech jsou, mou farmu také nevytrhnou, když k postupu do dalšího kola (89) potřebuju ještě víc než jedenáct mega.
    Z TS se mi líbí jen červení koně. Kdyby mi byl býval alespoň na baha vyrostl z tajemniček další tamarind, mám jenom jeden... ale taky nic extra...
    Korály zbyly, protože jsem původně chtěla plnit všechno; látky i krpce padají, tak po skončení akce bude nějaký bonus při výměně.

8. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

:cry:všem přeju ty ledňáčky, ale proč je taky nemám :cry::cry:??!! Dostala jsem všechno co už mám. Akce skoro hotová, čekám na pár botiček a látek. Tak ať nám to padá !!

9. Fofolamyš

Fofolamyš Rádoby autor

Ahoj,
    tak mi vylezlo z těch tajemných rostlin a chlívků:
    Oranžová králíkárna
    Oranžový koníky
    Oranžový oslíky
    Oranžovou kozí mlíkárnu
    2x Čapí hnozdo
    2x Ptakopysky
    Obydlí pro mývala
    Třešeň XXL
    Jabloň XL
    Slivoň trnitá
    Buk XXL
    Morušovník XL
    Datlovník XXL
    Hvězdný strom XXL
    3x Pistáciovník XL
    2x Juvie ztepilá XL
    Hvězdný strom XL
    Kakaovník XL
    Delonix královská XL
    Fíkovník XL
    Amherstie
    Garcinie

Maminka říká, že něco už jsem měla z minula a že jsem na to zapomněla. Za všechno jsem moc šťastná. Je to fajn.

Ještě zvládnu splnit 3 úkol ve 4 okýnku, ty obleky už se mi melou. Budou další body na Bahamku a taky další hvězdičky.
    3 úkol ve 3 a v 6 okýnku už nezvládnu, tolik prasat a koz už nemám a nestihnu. Ale vůbec mi to nevadí.
    Tak dobrou noc, už musím jít spát.

10. JMJH

JMJH Znalec fóra

Ahoj.. Tak hlásím, že mám splněno.. Kromě toho diamantového úkolu s hodně moc prasaty za pouhých 9.400 KR.. to jsem neplnila a těch 28 prasat (nebo kolik), co jsem měla, jsem raději prodala po asi 3.500 KR za kus, takže jsem za ně dostala víc..
    A teď mám prasata na 2 plochách, abych napěstovala nějakou zásobu.. Ještě jsem chlívky dokoupila..
    Ale dávat je tam nebudu, odměna není na takové množství všeho odpovídající.. jak už tu kdosi psal.. zařídila jsem se podle ní...
    Děkuji všem posílajícím za padátka a ostatní dárky..
    OaD jsem tentokrát nezvládla..
    Protože už nekupuji pomocníky, tak jen používám kupony. Na sklízení sice mám ještě velkou zásobu, ale u obláčků to nefunguje.. Tam sklízecí nestačí. Hlásí mi to "Neaktivní". Musím použít kupon. Těch hodinových už moc nemám... Chtělo by to další..
    Zatím pá.. a gratulka všem spokojeným a přání všeho potřebného všem, kdo ještě bojují... :)
    Pěknou a požehnanou neděli.. Musím na mši sv...

11. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Dobré ránko všetkým, botičky konečne vyskákali a doplnené hojnými darčekmi postačili na ukončenie akcie (okrem úlohy 3/3 - mám čuníkov, ale nedám :p). Až na pár výnimiek je radosť čítať, ako ste všetci s akciou spokojní, aj tie nové stajne a stromčeky sú bohaté. Tiež som až teraz vyhodila získané TCH - 6 na divošku a 6 na hlavnú farmu - rybárika tiež veľmi očakávam, tak sa uvidí, či budem medzi tými šťastlivcami, kam zavítal.
    Fofolomyško, gratulujem! Zvládla si to výborne ;).

12. doben

doben Ikona fóra

Mám dokončeno a z tajemniček stojí za zmínku jen garcinie a 2 XXL juvie.

Naposledy upraveno: 4/10/15
  13. zabeva

zabeva Aktivní autor

Zdravím,
    velmi jsem se nažila dosáhnout na tajemné stromy a chlévy,těšila jsem se na nové zvířata abych mohla plnit úkoly,ale BOHUŽEL NIC NOVÉHO JSEM NEZÍSKALA, TAK PŘEMÝŠLÍM JESTLI MÁ CENU SNAŽIT SE KDYŽ VÝSLEDEK JE MIZERNÝ.JAK MÁ ČLOVĚK ZÍSKAT ŽELVU,LEDNÁČKA,KIVI,KOČKU,PTAKOPYSKA??????

dana9494 a Alena tohle ocenili.
  14. maxikov

maxikov Aktivní autor

já bohužel nedokončím,chybí mi 220 pohorek a 180 látek a zítra mám 12tku,ale stonek a tajemničky mám

blondmary, dana9494 a evainfo tohle ocenili.
  15. mendalam2

mendalam2 Perspektivní autor

Poslední střevíce vyskákaly z ranní sklizně, takže mám celou akci hotovou. Z tajemných stájí zatím potěšila želva a ptakopysk, zbytek stájí a všechny tajemné stromy vytáhnu z lišty až teď, tak uvidíme za pět hodin, co se v nich skrývá. Ještě toužím po ledňáčkovi, simsala bim, čury mury fuk. :music::):)

16. FILIPS02

FILIPS02 Pisálek fóra

Tak mě se podařilo všechno,co jsem chtěl,jen asi poslední úkol s prasátky dělat nebudu.Uvidím,jestli mě napadá těch 100 škrpálů,ale i kdyby ne,tak jsem spokojený.Z tajemniček jsem měl (co stojí za řeč) kiwi a ptakopyska,ze stromů nic nového.

Tak po sklizni špenátu mě chybí 48 kousků,tak určitě dám úkol celý.

17. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Už včera ráno jsem akci dokončila,takže s poho polema to jde asi lépe než s pidi,pokud mám prac.vytížený víkend.Nečekala jsem,že to půjde až tak dobře :). 12 x TS ,,Fénix" už umístěno na ploše,sklidím až kolem půlnoci co dorazím z práce,snad se poštěstí konečně ledňáček.
    Všem přeji pěknou neděli,pokud možno nepracovní a bez bacilů.Můj stav stagnoval,tak snad už bud ejen líp a těším se na další už volný víkend.

18. tavos7

tavos7 Expert fóra

Tvůj překlep mne celkem rozesmál :) To snad ani nestálo za zmínku :D

Zkus využívat i akce OaD. Ono mně se taky v předchozí akci s TCH odměnami nezadařilo a teď to vyšlo. Asi si musíš déle počkat a zkoušet to pořád. Když to dostaneš všechno hned o co budeš příště bojovat?

Mám hotovo. Stromečky jsem na baha nechal 4 - Tomel, Liči, Delonix, Kumquat ve verzi XXL. Z TCH velice potěšili Ledňáčci i dvoje Želvy - první výskyt na mé farmě.

19. badaji

badaji Obyvatel fóra

Také mám hotovo. Tentokrát si nestěžuji na tajemníky. Konečně mám želvu! A v OaD se mi podařilo získat výměnou baobab! To byl šťastný den. Přeji všem rychlé dokončení a získání všeho, co si přejí.

20. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Dobré předpoledne :)

Sklidila jsem lískové ořechy, růže a zázvor... a papučí a látek mám nakonec přehršel.
    Tož jsem se jala ládovat nasyslené do úkolů...
    ...a světe div se o_O
    chybělo mi cca 200 třešní, 10 kapust...
    jo to bych zkousla,
    ale jaký jsem to počtář, když jsem měla před akcí přes 550 koz, s chutí jsem je prodávala, že jich mám něurékom, tak proč si nepolepšit konto?

:D a teď mi jich 77 chybí!
    Tak až dozrají kvítka, která jsem samozřejmě před dodáváním vysela, musím ještě několikrát otočit kozí chlívky :music: 77 koz...
    No, já su...

Příjemnou neděli :)

PS: Jo a tajemničky? Ty holt až po kozách...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.