Akce Horské dobrodružství (29.9. - 5.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 28/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Ráno jsem dodělala akci a teď jsem odtajnila - z tajemných nebylo nic zajímavého, baobab a ledňáček se nepovedl xD no nic, nemůžu chtít všechno, jinak akce docela fajn

2. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte farmári.Keď že ja nikam nebežím každú akciu idem svojím tempom.Treba mi urobiť diamantové ciele v úlohách 3-5.Mne nadelili otras stajne a to: 3 x myši,bociany,holuby,žlté výrobne vraní úkryt,kotláreň,kaprov,vlkov,kravín žltý,kravy červené a korytnačky.Sadenice pitahaya,tamarind,papája,pistácia xl,pistácia xxl,cezmína xxl,kakaovník xxl,moringa xl,para orech xl a xxl.Všetko išlo do lišty ale potešil aspoň 1 stromček a to achacha.Za také odmeny sa mi tá akcia oplatila robiť?Ani náhodou to si ozaj niekto robí srandu asi chcú aby som kupoval florény to už ani náhodou.

Naposledy upraveno: 2/10/15
  3. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

červený korál: Mám 4505. Ideální stav 2211. Plním na 203,8% Hotovo 103,1%
    polská látka: Mám 149. Ideální stav 202. Plním na 73,8% Hotovo 37,2%
    pohorky: Mám 177. Ideální stav 240. Plním na 73,8% Hotovo 37,3%
    turistická výstroj: Mám 169. Ideální stav 86. Plním na 196,5% Hotovo 100%

mno namleto je všechno ted musím zapracovat na padátkách:p

4. juracka

juracka Pisálek fóra

Já jsem po dlouhé době spokojený 2x želvy,1x ledňáček a 1x garcinie,k naprosté spokojenosti chybí jen rakytník tak snad někdy příště:D;)

5. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Dnes večer budem mať hotovo, chýba mi 5 diamant. Koraly napestované, 27 ks výstroja sa melie a ešte 3 musím domlieť, ale na to určite zo zberu vyskáču topánky - tie mám na nule. Trojku diamant za tie tzv. odmeny nerobím. Odtajnila som zvery aj stromy, ale nič zaujímavé. Tým, čo majú hotovo gratulujem a tým, čo sa ešte trápia, aby stihli čo najviac.

6. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak zase vracet zpet zvirada, nez bude dalsi akce, jako vzdycky...
    Zatim mam vysledky z chlivku a ziram!
    V OD jsem ziskal kivi a zelvy, jdu do TS z akce a hned prvni je kivi... ALE teda Lednacek a dalsi lednacek - kam mam tyhle nove ziskane staje furt davat :)
    Taky ptakopysky jsem ziskal minule OD a ejhle, jsou tady taky :)
    Ujdou jeste : konska staj cervena, pstros cerveny...
    Uplne nanic je prase zlute, myval, zaby 2*, holubnik, vcely oranzove...

Vypadavat ma 123 latek/den, v tuto chvili ma byt 386 ([4.ukol]+68 ) nebo chybet 352, mam 995 (chybi 0 ), mam 134% hotovo.
    Vypadavat ma 136 pohorek/den, v tuto chvili ma byt 425 nebo chybet 388, mam 1051 (chybi 0 ), mam 129% hotovo.
    Stav koralu : idealne 5815 kusu (1855/den, [4.ukol]+65 kusu ), mam 12756 z 11130 (114% ).
    Zatim uplynulo 52% casu, zbyva 68 hodin.

7. iDavis

iDavis Baron fóra

Tentokrát mám veľmi málo času na akciu, tak z nej spravím iba úlohy po prvú dekoráciu. Inak motív akcie je zaujímavý. :)

8. Fofolamyš

Fofolamyš Rádoby autor

Ahojky všem.
    Jsem mocinky šťastná, že se mi podaří vypěstovat kozy, chybí mi jich 60, a prasata, chybí mi jich 31, na splnění úkolů s dekoracema a se stonkem. Ty obleky už jsem ve mlejně udělala všechny. Další Kozy a prasata už nevypěstuju, ale maminka říkala, že všechny zvířata, co napěstuju navíc mám prodávat, abych měla korunky. Ještě bych chtěla získat ty marmelády v posledním úkolu v pátém okénku, ale nějak mi pořád padá málo ***. Látek mám 96 ze 160, ale mám jenom 38 *** ze 150, tak uvidím, jestli mi ty boty ještě vyskákají.

Proč tam mám ty hvězdičky místo slov, vždyť bota není sprosté slovo.

Naposledy upraveno: 2/10/15
  9. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Konečně jsem odtajnila i stromy, taky tady jsou výsledky mých tajemnic. Potěšil jen baobab a amhrestie,sice je mám, ale potřebuju ještě dost plodů do úkolů v družstvu.Jinak bída. Ledňáček nikde, Varun zkouší, co vydržím. Posílá pořád jiné ptáky. Čápů a holubů už mám plnou lištu,
    Největší radost mi dnes udělala xxsoptikxx, která mi v O&D darovala oskeruši. Tak už si ji, Varune, nech!xD

kohout, žába, chameleon žlutý, 2x čáp, 2x ptakopysk, kivi, výrobna angorské vlny žlutá, králíkárna oranžová, vlčí doupě, holubník.

delonix královská XL, amhrestie, hvězdný strom XL, hvězdný strom XXL, liči XL, baobab, tomel japonský XXL, mango XL, pistáciovník XL, pistáciovník XXL, kakovník XXL, juvie ztepilá XXL.

Jinak akce povedená, stonek už pracuje. Chválím RT, jen by to možná chtělo zapojit fantazii a vymyslet nějaké oživení. Tyhle akce mi připadají na jedno brdo, mění se jen dodávané produkty a odměny.
    Díky moc sousedům za dárky, oplácím jak jen to jde, snad se dostalo na každého.

10. Flyfirepanther

Flyfirepanther Rádoby autor

tak fazole je kompletní, tak ještě sazenice a stáje. Po odtajnění žádná sláva. Želva s ledňáčkem a baobab jsou pro mně zapovězeny. :oops:ještě mám 6 pokusů.

11. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Akcička to byla pohodová, nemuseli jsme se tolik honit a ceny byly také pěkné. Jenom ten ledňáček zase odletěl někam jinam. Já vím, bylo to k vnukovi, ten dostal hned dva. Já jsem měla zase želvičku a jinak 3 mývaly. Ze stromů jsem měla největší radost z pitomby XXL a z garcinie, kterou jsem taky neměla. Tak těm, kteří ještě neodtajnili, přeji splněný všech přáníček!!! Krásný večer!!!;););)

12. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Jupí, jupí já mám hotovo! Dala jsem všude pohopole a šlo to taky. Tajemnice jsem ještě neodtajnila, dám je za hodinu, až dozraje Červený korál a napíšu jak to dopadlo. Doufám v želvy........

13. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Ahojky.Tak já melu posledních 20 kusů výstroje a je hotovo. Jak jsem psala ve třetím úkolu diamant neplním,škoda čuníků za tu odměnu.
    Za chvilku odtajňuji 6 chlívků a 6 bahastromků.Co pak nám to asi nadělí?

14. aorere

aorere Perspektivní autor

Paráda, tak z 6ti tajemných stájí, které jsem odkryl, vyskočil ledňáček. Pak už jen 2x žáby, jeden oranžový kozí chlívek, žlutý koně a myš.Snad se podaří i z následujících TS, které získám zítra, jen co vychovám kozy.

15. Monnila

Monnila Pisálek fóra

Poľská vlajka je doma :)

16. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Já už mám taky odtajněno- Oranž.čuníci a kachny,holubi,vlci,kivi a červ.krávy. Baha stromky-fík xl,pistácie xxl 2x,pitomba xl, avokádo xxl a juvie xl. Takže nic zajímavého,spíš k pláči,jak jinak. Ještě mi zbývá zbytek z posledního úkolu,ale to až ráno.

17. Rechtarka

Rechtarka Rádoby autor

většinu úkolů mám hotových, ale stojím hlavně na vypadávátkách a víc na těch křuskách!!!! No vysazené dlouhodobky, tak to snad vypadá, ještě je dost času. Hodně štěstí všem

18. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

19. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Hotovo. Už je farma v pôvodnom stave a idem dopestovať, čo sa minulo. Veľmi pohodová akcia, pochvala.

20. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Akce hotová, stáje a sazenice odtajněny. Veliké zklamání, jako poslední dobou pořád. ¨Díky RT¨!!! čím dál, tím víc nabývám přesvědčení, že farmu už nemá cenu hrát.

ldivacka a babako tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.