Akce Horské dobrodružství (29.9. - 5.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 28/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Chybí už jen 4 pohorky a k tomu několik koz, takže přes noc nějaké dlouhodobky. Zítra dodělám kozy a vše hodím do úkolů a bude komplet hotovo:).

2. kkunesovak

kkunesovak Vycházející hvězda fóra

Teď jsem sklidila 20 obr stromů, ze kterých spolehlivě vypadne vždy 20 (případně 20+20) padátek. A koukám, botiček je 20 a látky dokonce 21 kousků :)

3. NeonTheo

NeonTheo Rádoby autor

Původně jsem tápal jak to půjde, ale nakonec stíhám a kompletní stonek získám :) Ale to nakupování zvířat, to mě stojí dost peněz... -.-

4. PARAŠUT

PARAŠUT Pisálek fóra

Akurát som vyzbieral karafiáty a ... chýbajú mi posledné 2 ks horských topánok a bude hotovo :)

5. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Taaak koncime, usetril jsem 160 prasat a je to... napadalo to akorat ted, takze akcicka pekna :)

Vypadavat ma 123 latek/den, v tuto chvili ma byt 291 ([3.ukol]+81 ) nebo chybet 447, mam 767 (chybi 0 ), mam 103% hotovo.
    Vypadavat ma 136 pohorek/den, v tuto chvili ma byt 321 nebo chybet 492, mam 832 (chybi 0 ), mam 102% hotovo.
    Stav koralu : idealne 4387 kusu (1855/den, [3.ukol]+1147 kusu ), mam 12756 z 11130 (114% ).
    Zatim uplynulo 39% casu, zbyva 87 hodin.

6. lubin1234

lubin1234 Velmistr fóra

Tak z TCH mám - 2x Výběh pro kivi, 1x Výběh pro myši , 1x Výběh pro žáby , 1x Prasečí chlívek II: Oranžový , 1x Krůtník III: Červený
    A z TS - 1x Baobab , 1x Fíkovník XL , 1x Pistáciovník XXL , 2x Pitahaya XL , 1x Tamarindový strom
    Dneska ještě dodělám diamantový cíl a uvidim, co dostanu ještě z TCH a TS. :)

Naposledy upraveno: 2/10/15
  7. velryba111

velryba111 Pisálek fóra

Dobré ranko Farmáři.
    Stonek už mám aktivní,z Podivuhodných výběhů jsem byla mile překvapená-Oranžové kozy,Oranžový kravín,Rybník žlutý:)
    2x-Čapí hnízdo a 1x-Habitat pro Ledňáčka-jéééééé,to bylo ale překvapení,můj první,o to větší radost:D:D:D
    Sazeničky také dobré-3x Juvie ztepilá XXL,1x-Hvězdný strom XXL,1X-Avokádo XXL,1x-Cesmína XL,;)
    Za všechno jsem moc a moc spokojená.Hezký den.

8. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Akce komplet hotová :). Splnil jsem všechny úkoly bez ohledu na dodávání a odměnu, chtěl jsem to mít prostě celé hotové i za cenu toho, že mi zbylo jen 11 koz a 32 prasat :D. Teď jsem přestavěl farmu na zvěř + stromy, takže tajemna z akce dám na farmu a baha až zítra, to udělám ještě jedno přeskládání a budu doplňovat stav koz a prasat ;).

Akce byla podle mě vydařená, ale závěrečné hodnocení si nechám na zítřek po odkrytí tajemných věcí...

9. kačenka5

kačenka5 Pilný autor

Ahoj všem ;) tak u mě velká radost.. mám ledňáčka a ptakopyska :inlove::D ostatní šlo do lišty..na sazeničky ještě čekám.. ale nevěřím, že by byla nějaká novinka.. abych řekla pravdu.. tak ty se mi vyhýbají obloukem :( proto tak velká radost TCH ;) všem Vám držím palečky.. ať nějaká novinka padne :);)

10. rampusak

rampusak Veterán fóra

Hotovo, dva poslední diamanty nedělám, MJS a BZ oželím. Na to že jsem sklidil před akcí to šlo, vyskakovátka tak akorát na namletí jen z akčního a jedné točky máku. Akce pro mě na pohodu, stonek jede od včera takže splněno i když ne dokonale. Co je doma to se počítá a 140 prasat ušetřeno. TS dám až při nějaké další akci, tam je vyskakovátko zaručeno. Fajn pátek všem.

11. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Hotovo,akce byla super ;)

Farmerama 97+ *** Bahamarama 270+
    říjen 2010

12. Skodule

Skodule Rádoby autor

Prima oddychová soutěž, která potěšila. Díky

13. drakobyk

drakobyk Aktivní autor

Taky mám hotovo, akce pohodová, vysadila jsem sazenice a položila chlívky, no a uvidím co z nich bude. Díky sousedé za dárky. Všem pěkný slunečný den přeji.

14. Maky7878

Maky7878 Rádoby autor

U mě tentokrát akce na 1* :)
    Zásoby koz jsou sice téměř na nule,ale vyplatilo se a štěstíčko se tentokrát usmálo i na mě :)

TCH : Myš,Kohout,Holub 2x,Vlk,Žabky,Ježek,Čápi,Kivi 2x a Ledňáček hned 2x
    TS : Hvězdný XXL,Kivi XL,Kokos XL,Juvie XL,XXL,Pistácie XL,XXL,Delonix XL,Liči XL,Tomel XXL a Garcinia

Díky

15. lenka2007

lenka2007 Rádoby autor

Zdravím farmáře a farmářky, poslední rok už přípravu nijak nehrotím, však ono to napadá;), teď chybí víc papučí, látek je celkem dost.
    Jen mám dilema, jestli tam nafrkat v diamantové trojce ty čuníky, hvězdičky nepotřebuji a těch pár BZ mě nevytrhne8). Napsala jsem si ceduli, že mám vyhodit TSky na plac, snad to zas nebudou žáby, vlci, čápi a další nepotřebná havěť, které mám hafo a stromy by se taky mohli trochu pochlapit :).
    Přeji všem krásný slunečný víkend :inlove::D
    P.S. štve mě, že i když jsem přihlášená ke hře, tak se po určité době musím na fóru znova přihlásit-.-

16. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

To ti věřím, že byla obrovská radost. Přeji plno takových krásných překvapení

17. kačenka5

kačenka5 Pilný autor

Ahojky všem;) tak se na mne usmálo štěstí:inlove::D vyklubala se mi Garcinia a Tamarindový strom... mám opravdu radost :Dvšem přeji hodně štěstíčka ;)hezkou hru a víkend..

18. babako

babako Expert fóra

:inlove::):D,ahoj všichni farmáři,akce na pohodičku,nekonečnou,sice to vždy vypadá že to nějak nepůjde,a hle nakonec to spolu zmáknem.. Všem zasílám díky za dárky a za podporu.. Přeji hezký den a příjemnou hru.. A jdeme obchodovat..;):):inlove:

19. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Také hlásím hotvoxDakcička pohodová.TS dám na plochu až zítra,tak jsem zvědavá co přinesou;)Všem ať se daří:inlove:

20. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Ještě 50 látek a 80 pohorek a bude stonek.......snad napadají, mám všechny stromy, z výběhů jen potřebný a ostatní pidipolíčka a dlouhodobky........:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.