Hopsátkův hon na vajíčka (9.4. - 15.4.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 8/4/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Nakonec jsem stihla vybrat ještě dvě dekorky 2x2 navíc, z beden jsem vzala bedny se stromy a výběhy, s točením farma kolem a s nářadím. Včera a dnes už jsem jela lážo plážo.

2. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

k.vitek - prihlásim a ďakujem! Nick mám Peto121212.

3. ju.no

ju.no Aktivní autor

Akce zdárně ukončena, z tajemného vajíčka na mě vykoukl kupón na kombajn :-D Vyberu ho pětkrát po sobě, tak to je parádní odměna. Chválím.

duna.duna1 tohle ocenil(a).
  4. MartinDrhlik

MartinDrhlik Pisálek fóra

Tak mi bohužel chybí Zkušený vejcokrášlič na stonek :-( Prosím prosím, kdo by se mnou vyměnil? Napište poštou, co byste za něj chtěli, děkuji.

5. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Ve 13:58 jsem si vybral co se dalo a vidim ze na dalsi odmeny uz mi ty dva listky nestaci (+6 vedomostni a +46 max bodu) a tak jse se na to vykaslal... mam stonek a stromky a dokonce i body do sezony (mohla za to byt dekorka), takze to uslo, az na ty minihry... ocenil bych moznost "odehraj to jako lama" s minimem moznych bodu ale ze vseho co jde (tedy 2 vedomostni a 17 bodu) pro lenochy :)

-migos- tohle ocenil(a).
  6. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

MartinDrhlík: Až bude OaD, se přihlas. Mám ji v liště
    Stonek, body a pár beden vybraných... :) hotovo a za 5 min 13 hod dohráno...
    BTW: Ta on-line výuka je hrob, střídat se na jednom NTB tři a hrát akci je ehm, no, na opupínkování.... už aby Martin se ohlásil, že je v kupě druhý NTB, děcka hodím na něj (jeden má od devíti do 10 hod a druhý od desíti do i půl druhé... jen ve středu se kryjí, to má mladší do půl 11, to už by mi tak nevadilo).... :p blbej virus-.-

-migos- tohle ocenil(a).
  7. polacka

polacka Vévoda fóra

Kdo bude potřebovat dekorku, při O+D se přihlašte.

-migos- a Peto121 tohle ocenili.
  8. DandyV

DandyV Rádoby autor

Dekorku mám splněnou, ale kde najdu ty sazeničky překvapení? Vše jsem prohledala a nikde nic

9. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

DandyV - ahoj, jestli myslíš tu sazeničku ze stonku, hledej v dekoracích. Koukám, že musíš hledat Sazenička tajemného vajíčka (byl opraven název)

sazenička tajemného vajíčka.png hopsátkova řada.png

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.