Hopsátkův hon na vajíčka (9.4. - 15.4.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 8/4/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

2. smoulinek123

smoulinek123 Hrabě fóra

Tak mám taky hotovo a vydřené akční plodiny, co to začalo jedu nonstop jen s MJS a pidi pole,dneska dopoledne 35 000 roztlin a 3200 padáků,stačilo mě jen odehrát asik 60 karet, stonek komplet a hlavně body do sezony všechny vybraný ,mám dobrého rádce a jsem mu velice zavázán,nesu tak zdatný jako ostatní ale snažím se všechny akce udělat když to jde.

3. hroudov

hroudov Vévoda fóra

tak mám hotovo, opravdu s odřenýma ušima, ale chtěla bych se zeptat, kde mam hledat tu sazeničku, vše jsem prohlídla a nikde nic:oops:

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Hledej v dekoracích!;)

5. hroudov

hroudov Vévoda fóra

• Nepoužívej tlačítko "odpovědět" (odpověď s citací), pokud reaguješ na příspěvek bezprostředně nad tvým. Začni psát do nového příspěvku a dotyčného jen oslov. Děkuji Skali
    kaolín11

*** odstraněna zbytečná citace předchozího příspěvku
    děkuji, už ji mám:p

Naposledy upraveno moderátorem: 14/4/20
  6. Ciri13

Ciri13 Hrabě fóra

Tak mám hotovo. Získala jsem vše, co jsem chtěla a i něco navíc. Vyzobala jsem z herních plánů sazeničky, nářadí, sezónní body. :D Ještě mám plodiny na 4 balíčky karet. Jen vypadávátka nemám. Ty v pohodě popadají a vše pomelu na karty a bude ještě na nějakou bedýnku. 8)

7. Mikeš

Mikeš Titán fóra

xDMikeš napsal(a):
    Škoda, že ses rozhodl jinak, pekelníku. Už jsem se těšil, že budu až do smrti s čertem šít.
    :D
    Za pecí právě dělám jarní úklid, ale do zítřka bude vysmejčeno, kdyby sis to ještě rozmyslel
    s tím slepencem.
    xD
    Click to expand...​
    kolik začina ta děsivka?v 10hod?nebo 14hod?furt to nechceš ukaza ten čas a blokuje ho a piše nesmysly neopavněne

***sloučeny příspěvky. Odstraněna zbytečná citace oznámení akce.

Skali - můžeš mi, prosím, říct, proč jste tomu mimoňovi s dostatečným časovým předstihem nesdělili v tomto vlákně,
    v kolik začíná Děsivka a nechali jste mě blokovat mu neoprávněně tuto vzácnou informaci psaním nesmyslů už od středy 8. 4.?
    xDxDxDxDxD

Gratuluji všem úspěšným lovcům vajíček.

k.vitek a dasa1143 tohle ocenili.
  8. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Dostala jsem super dárek z Bedny s neobvyklými dary. CELÉ dvě hvězdičky. Děkuji:(
    Jinak stonek už od poledne vesele stonkuje:p;)

9. Skali

Mikeš - to máš tak - když nemáme informace shora, tak je nemůžeme sdělit a už vůbec ne s předstihem, a to ani v tomto vlákně, ani ve vlákně jiném, nehledě na to, že mimoň chtěl informace speciálně od tebe :D

PS: doufám, že se za to blokování informací alespoň patřičně stydíš xD

Peto121 a dasa1143 tohle ocenili.
  10. vladca

vladca Stará škola

odohraných 100 hier s celkovým skóre 2296 mincí a 179 bodov ... vybrané všetky políčka a všetko čo sa dalo za mince + pár bední ...

stálo ma to vďaka jednej 100-ke na KŠ trochu SH, ale v konečnom dôsledku je stav skoro ako na začiatku,
    vrtuliek mám o niečo menej ako bolo, ale mamut-stromy to rýchlo dobehnú ...

vcelku hodnotím pozitívne a mám pocit dobre vykonanej práce :)

11. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Skali, mám to asi takhle:

a) to nemohu posoudit, zákon schválnosti působí jak se mu zlíbí
    b) kdyby mimoň dostal informaci o děsivce jako obvykle, nemusel ji mámit ze mě
    ;)
    c) přece bych ti nebral tvou milovanou práci
    d) stydět by se zřejmě měl někdo jiný
    :DxD
    Doufám, že přebytečná vajíčka z akce věnuješ na charitu.
    Příjemný a bezvirový pohopsátkový zbytek týdne přeji.

Skali tohle ocenil(a).
  12. mamanka21211

mamanka21211 Aktivní autor

Ahojte, prosím ako aktivovať mrkvovo jablkovú marmeládu. Dakujem

13. k.vitek

k.vitek Titán fóra

tak, mam jeste dost hvezdickovych minci na 1 dekoraci. Nestihate nekdo? Ktera vam chybi? Kterou mam v obchode koupit a pri O+D se pripomenete?

14. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

k.vitek - no ja nestihnem - Majster maľovania vajíčok.Budem vďačný!

k.vitek tohle ocenil(a).
  15. Skali

mamanka21211 - ahoj, je několik způsobů. Např. z bonusové lišty - klikneš na diamantový slot a nabídnou se ti všechny produkty, které do tohoto slotu máš ve svém inventáři
    diamant slot.png diamant slot MJS.png

Nebo můžeš aktivovat MJS přímo z inventáře ze spotřebního zboží (levá lišta - symbol bedny - pod vázičkou - spotřební zboží )
    spotřební zboží.png

A nebo můžeš ze stodoly
    zásobárna.png

No a nebo přímo z řemeslnické čtvrti od marmeládníka (pokud máš toto řemeslo) :)

16. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Řeknu to obrazem...
    Teď ještě, co nám bude skákat z odměn...:D

17. jakoja

jakoja Aktivní autor

Prosím kdyby měl někdo navíc tu továrnu,3 dekorku byla bych vděčná jsem to nějak podcenila

18. k.vitek

k.vitek Titán fóra

:D:D:D narážím na SK/CZK překlad!
    Jdu to najít na 1. stránce - info a koupím ho. Při O+D se přihlaš ;)

EDIT: Opravdu se přihlaš. V holubí poště mi to hlásí, že Hráč neexistuje, tak ať doputuje ke správným rukám 8)

Naposledy upraveno: 15/4/20
    Peto121 tohle ocenil(a).
  19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Stonek, sezónní body a pár beden. U mně dobrý....:D

kiki2305 a kaolín11 tohle ocenili.
  20. hnojivo

hnojivo Aktivní autor

Zdravím všechny farmáře a farmářky:D
    Tak nejčko mám stonek. To byla fuška :cry::cry::cry:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.