Hopsátkův hon na vajíčka (9.4. - 15.4.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 8/4/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Na noc jsem použila skleníkovou pomněnku + zkracovadla a vajíček mám ještě na 10 karet, ale chybí akční.
    Všem přeji ať to padá a pěkný (i když u nás uplakaný) den.

2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Kde den pláče? na západě (jižněji) zatím sluníčko.
    Vajec mám 840 a to jsem nebyl koledovat :)

3. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Vajíčka tentokrát u mne padala přiměřeně, z akční sice míň (je dost krátká), ale díky mýtině se to dalo doplnit. Používala jsem dvouzrnku a stromy. Chybí mi už jen 2 karty na plný stonek a pak už asi akční sít nebudu. Musím ještě vymyslet, co vzít za vědomostní mince/žetony... nebo co to vlastně je :)

evainfo a -Jara05- tohle ocenili.
  4. stěby

stěby Hvězda fóra

Nasazena poslední várka akční, padátek už mám přebytek. Takže za cca 4 hodinky budu mít hotovo. Dál asi pěstovat nebudu, zase taková super darda ty bedny nejsou. Oproti všeobecnému přesvědčení jedu vždycky malování vajec - tam je za 5 vteřin 8 mincí a nemusím dvacetkrát křížkovat, když se hledání nedaří 8).

-Jara05-, evainfo a dasa1143 tohle ocenili.
  5. burds

burds Titán fóra

Tak akce hotová i bez malování vajíček.Malování mi nešlo a tak jsem ho prostě vypustila.Kvůli tomu,že jsem slepá jak patrona nebudu jedno vejce malovat půl hodiny.To by mě nebavilo.Stonek už stonkuje

6. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Akce hotová.Malování jsem jen2x dala za 6sec,jinak vše o políčko vlevo,hledání mě šlo za 6 penízků,někdy i za 8ks.Ke konci mě to už nebavilo.

LV 220

7. Ciri13

Ciri13 Hrabě fóra

Za dvě hodinky budu sklízet a bude napěstováno na stonek a dekorace. Pak mi budou chybět jen vypadávátka, která jistě přes noc napadají. Tak bych nakonec měla vše stihnout získat vše, co chci. Aktuálně mám 1108 mincí. U zaječice mi v druhé části herního plánu visí sezónní body a tajemné sazeničky (honím mince, takže tuto trasu míjím). Tak napěstuji ještě na ně. Akce končí až patnáctého, tak jsem už docela v klidu. 8) Pokud jsem se nespletla ve výpočtech. :p

8. hnojivo

hnojivo Aktivní autor

Zdravím všechny farmáře a farmářky :D
    Ještě mi chybí jedna dekorka a stoneček. V práci mám volno, tak zaberu co se dá:oops:

-Jara05-, maminka78 a evainfo tohle ocenili.
  9. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, akce mě velmi bavila. I když na dvou plochách napěstovat 30tisíc kytek je už docela dost. Z miniher jsem hrál barvení vajíček, většinou za 8 mincí. Přišlo mi to lepší než spoléhat na náhodu při hledání. Po vybrání větších výher z desek jsem šel po nářadí XL a SH. Za vědomostní body jsem vzal bedny s nářadím.
    Poděkování patří těm co dávali správné odpovědi na otázky, moc to pomohlo.

Hezkou hru ...

10. dingičko

dingičko Obyvatel fóra

Ahojte,
    to za hviezdne toliare -mám ich len 170- sa dá skutočne kúpiť buď za 40 toliarov alebo potom až za 320 ?? Lebo Zajkov rad za 200 mi je nanič ak nestihnem dekorky :cry::cry:a ja že aspoň jednu dekorku získam

-Jara05- tohle ocenil(a).
  11. maminka78

maminka78 Stálice fóra

Stonek stonkuje,sazenička nenadchla,ale BZ se počítají,chtělo by to plochu jen na stromy,v liště hafo tajemnic,ale akce stíhá akci,je třeba pěstovat akční a chovat zvěř,úkolů v družstvu mám ještě dost :p

12. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

dingičko - ano, za hvězdičkové mince jsou jen dekorky, řada na stonku a sezónní body :)

13. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

dingičko, já bych brala stonek - dekorky většinou seženeš při OaD.

14. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Ahojky,také mám od včera hotovo,tajemnička dává parfémo_O.Mám skoro všechny bedny a body,tak ještě udělám nějaké dekorky,kdyby někdo sháněl.Hezkou hru

15. lama65

lama65 Pisálek fóra

Hm, tak stonek by byl, ale všechny trofejky nestihnu :oops:

16. Štika

Štika Mistr fóra

Včera hotovo, hlavně vybrány všechny bodíky na sezonu,stonek hotový, možná stihnu ještě nějakou dekorku pro někoho kdo nestihne.
    Akce v pohodě pajdátka padaly dobře i když jinak Velikonoční svátky vzhledem k situaci poněkud podivné.
    Opatrujte se ;) a kdo ještě nestíhá tak ať se zadaří.

17. vasek1983

vasek1983 Zelenáč fóra

• Nevkládej více příspěvků pod sebe. Pokud chceš něco dopsat, použij u příspěvku volbu "upravit".Také citace příspěvku bez jakéhokoliv vlastního obsahu se považuje za spam. Děkuji Skali
    kolik začina ta děsivka?v 10hod?nebo 14hod?furt to nechceš ukaza ten čas a blokuje ho a piše nesmysly neopavněne

***sloučeny příspěvky. Odstraněna zbytečná citace oznámení akce.

Naposledy upraveno moderátorem: 14/4/20
  18. jana563

jana563 Dozorce fóra

Z původně zamýšlené pece jsem se dobatolila ke stonku.Padátek mi zbylo 1265 tak budu ještě sázet akční.Co se mi povede asi hodím na vědomostní body.

19. 8erulenka

8erulenka Rádoby autor

Tak řádek na stonku je kompletní a teď budu střádat na sezónní body.

20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Vyzobáno vše podstatné a akci jsem už odpískal.
    Jinak na kompletní získání všech bedýnek by se muselo napěstovat přes 100.000 ks akční plodiny!o_O

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.