Hon za rudým diamantem (14.3. - 20.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Normálně žasnu! Po ranní sklizni mám neuvěřitelných 743 čepelí. Bér dal při prvotní sklizni 51, 41 a 49, karafiáty teď ráno 63, 67 a 63. To je o 42 víc než z béru.
    Na Baha to z akční bylo docela slabé - 17, 9, 14. Dvě skladiště přidaly 7.

U těch dvou na hlavní a divoké lískáče, plantáž čepice s pantoflíčkem, prales akční. Na mýtině jsou od včera olivovníky, budou až po 10. hodině.
    A: 31, 25, 9, 15
    B: 42, 28, 20, 15

Přijde mi zajímavé srovnání levelu 107 s legendou 30/30 a levelu 64 s poháry 20% u plantáže a pralesa. Že by se krákora začala ozývat, že jí to na Baha nepadá? ;)xD

2. burds

burds Titán fóra

Není to všechno pak máš za odměnu jak píše bursuk 500 ananasů.Dál jsem se nedostala tedˇto chce mám dojem 40 nožů.Vždycky se musím znova podívat,Jako správný sklarotik to pravidelně zapomenu.

3. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Přeběhl mi přes hlavu bílý kocour...

Všechno špatné je k něčemu dobré - jako v mém případě, koneckonců. Rozpěstoval jsem včera odpoledne dostatek akčního obrovského bambusu, spotřeboval přitom pouhých 100 ks SH (kdy naposledy se mi to během zahájení pěstovací akce podařilo?), pak rychle na malá políčka a sklidit někdy kolem deváté večerní... Vzhledem k tomu, že na padátka mám vytuněnou momentálně Farmeramu, neřešil jsem případné prostoje a osel na 500 pidipolíček na Baha opět akční bambus s vodou. Sice to tam bude dozrálé do rána, ale s tím přece koneckonců stejně počítám - říkal jsem si v duchu.

Kristýnka měla poněkud jinou strategii - nemá kaštánkovou řadu, takže by to stejnou metodou (dvakrát pěstovat na velkých polích s kompletní podporou SH, H a H2O a následně na pidipolích jednou s vodou) prostě nestihla, takže to projela na velkých polích vícekrát a sklizeň měla něco po desáté večer. - Takže jsem ji přesvědčil, aby si přecejen sklidila ještě po desáté. Sám jsem si tedy taky sklidil a předělal plochy na pidipole, osel a hned potom jsem hodlal vklouznout do pelíšku v ložnici.

Jak jsem slíbil, tak jsem učinil - sklizeno mám, aktivovaný domeček na obou účtech taky, říkal jsem si, tak hupky dupky do postele...

Jenže ouha! Ranní "zakopnutí" mladšího synka při přesunu k mamince do pelíšku mělo své nečekané následky. Přišel jsem do ložnice a koukám - čelo postele je poněkud vychýleno (rozuměj byly vyrvané vruty) evidentně od toho, jak synek skákal k mamince pod peřinu. Kristýnka na to, tak se jdi vyspat do obýváku. I tak jsem se raději chopil nářadí a jal se postel opravovat. Kristýnka mezitím usnula. Po úspěšné opravě jsem se jí ještě stihl zeptat, zdali spí. Neočekával jsem přitom odpověď, ale přece jen ještě něco zabroukala, a já jsem pochopil, že to bylo něco o mém chrápání.

Zapomněl jsem totiž sdělit jednu podstatnou věc - chrápu, někdy dokonce děsně. Takže jsem se raději i přes tu opravenou postel do toho obýváku přecejen přesunul...

A zde jsem u toho, proč na začátku zmiňuji bílého kocoura. Jednoho totiž máme a společně s kočičkou okupují v noci obývák, zatímco pes je vyexportován na noc na chodbu, aby měly kočky pré. Většinou se jen tak prohánějí po podlaze, někdy ale dělají děsný rambajz. - A kocour Bertík, celý bílý, mi zrovna těsně před třetí ráno přistál na hlavě. Naštěstí mě tlapkami jen zlehka pohladil a neměl potřebu se odrážet někam dál a nevytasil přitom své drápky. Takto mě jen vzbudil (to je to poněkud špatné) a nevědomky mě přinutil se podívat, kdy že to mám sklizeň (a to je to "dobré", protože část měla dozrát za 5 minut, a na dalších plochách se již zralý akční bambus nějakou tu dobu klátil ve vlahém vánku na Baha polích). Takže jsem nechtěným probuzením získal jednu čtvrteční sklizeň akčního bambusu navíc.

A poučení z toho všeho?
    Černá kočka přes cestu prý znamená smůlu...
    Já mohu jen dodat - Bílý kocour přes hlavu nosí štěstí.:)

PS.
    Jinak padátek mám momentálně 48,7% potřebného množství a to jsem ještě nesklízel tu vytuněnou Farmeramu (chryzantéma, 22:30). Takže čepele vyskakují v dostatečném množství a starého železa zřejmě nebude třeba.

Naposledy upraveno: 15/3/18
  4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Neflákat se! Ať se můžem vrhnout na ty hladovce!xD
    Jsem zhruba těsně za polovinou.Napěstováno bude asi dneska,ale nožíky až možná v sobotu,spíše v neděli.:music:

5. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

kaolín11: Jj jak říkáš neflákat se.... tak zaber... se s tím diamantem crcáš ,-) Včerejší akce byla rychlá svižná (ještě 42min i s mletím a hotovo), na zítřek máme Hladové sochy a na dnes nic nebude? V ofi nikde nic.... to se máme den nudit? Nebyla by aspoň malá časovečka na hlavní? ,-)

6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Ale jo šlo by to, SH je dostatek.Kvůli čemu?Ani blbou dekorku tam nemohli dát. ZB mám zatím dostatek,kombajn měsíční.Snad akorát to SK.

7. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

kaolín11: Jasný... musel jsem si trochu rejpnout do "flákače" ,-) Mmch kdybych měl dělat akce podle odměn, tak to můžu rovnou zabalit .... dělal bych možná 1 z 30 ,-) I toho SK mám aktuálně 15k a o ostatním raději nepíšu ,-) Je pravda, že nějaká dobrá dekorka tam mohla být, když je to celkem fičák v kombinaci s diamantem.

8. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Hele, vy dva provokatéři, nechcete se kapku uklidnit? -.-xD Ve tři ráno, když jsem sklízela, naivně jsem si myslela, že jako tím si udělám na všemi náskok a pak stačí dospat to manko, přijít sem a je po nadšení, když jako ten na motorce už se nudou dloube v nose a ten hnědej, chlupatej tak trochu taky xD
    Čepele na nožíky bych už měla komplet, ale ten bambus zdá se roste nějak pomalu o_O Akci "Hladové krky, teda sochy" asi vynechám. Mé plánování a logistika jsou na mizerné úrovni a navíc taky ta investice do nových stromů, když mi ještě z beden nevypadlo ani jednou deset mega :wuerg:xD

9. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Ty brďo, plantáž a prales akčních dal krákoře jen 20 čepelí a těm dvěma mrňatům 21 a 19 -.- Si snad začnu stěžovat...
    No a olivovníky na mýtině na A 31, na B 27. Už jsou pryč, v součtu za 24 hod dají méně než lískáče plus něco kratšího. Od rána je tam chřest, jsem zvědavá, kolik toho vychřestí.

10. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

akční na baha mi daly 19-19-8, tak snad farma dá víc;)

milostivas, myš59 a evainfo tohle ocenili.
  11. myš59

myš59 Vévoda fóra

u mne po sklízni takto Prales 155políček/14,Baha147/18, Ostrov 121/10 =42 čepelí Nějaké železo mám,ale to si nechám až ke konci akce, co kdyby nenapajdaly potfůrky;)

milostivas, maribeja a evainfo tohle ocenili.
  12. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

U mně právě po sklizni akční na baha 20 + 19 +13 čepelí.

13. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

U mne padátka zaostávají. Za sklizeň mi zůstane 650 akčních, která čekalí na své čepele. Jára

milostivas, myš59 a evainfo tohle ocenili.
  14. burds

burds Titán fóra

Casey o víkendu akce nebude a to proto že já nemám čas a nehodí se mi to.Alespoň jednou RT udělalo to co mi vyhovuje.Ty si jdi na pivo.Na výlet bude moc zima.

15. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Bez prostoju to jde, s dlouhodobkama na noc uplne v pohode, ale teda mozna dam akcni na noc, kdyz je takova zasoba...
    Zatim ale necham dobehnout cely den, precejen zase davat na den stromy se mi nechce, je to otravny proces...

Vypadavat ma 267 cepeli/den, v tuto chvili ma byt 316 (nebo chybet 1284 ), mam 987 (chybi 613 ), mam 61% hotovo.
    Stav bambusu : idealne 3153 kusu (2667/den ), mam 4490 z 16000 (28% ).
    Zatim uplynulo 19% casu, zbyva 115 hodin.

matlafous123, milostivas a megi1967 tohle ocenili.
  16. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... pěkný večer s rudým diamantem :) dnes jsem byla dříve doma kvůli školení (získala další celtifikát) xD a taky dlouhodobky mě hezky vyšly, tak namlela další nožíky, jsem podlehla a přidala něco starého železa, no ještě je toho hodně na dokončení.
    Odměny na ploše jsou asi stejné pro všechny, tak víte :p
    50 lenochod
    50 anakonda
    1 ZB
    500 ananas
    2 ZL
    50 papouch
    ......
    No mohli je zpestřit, nebo nechat každému na výběr odměnu kterou chce .. no néé :D Ta fantazie v akcích nějak hodně vypadává a myslím, že je docela důležitá. I tak se s tím popereme a přeji tedy ty čepele i rezaté, hlavně ať nějak napadají :p

17. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Mám zatím cca 4500 bambusu a 554 padátek což není špatné. Za necelou hodinku další sklizeň bambusu. Nevlastním žádného JC ani kaštanový řádek (což ani nevím co je...) Živoucí legenda 29-30. S akcemi nemívám problém, (pokud netrávím většinu času v práci..)

18. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Stálé zdraví vespolek, 3 úkoly dodány, 500 ananasů za bonus ( či odměnu) je ve stodole a chystám se na dodání 40 nožíků. A jak to mám? Bez JC, s Legendou 29/30 ( nějak se nemožu přesvědčit dodělat to na 30/30). Na plochách farmy jsem sklidil cibuli jen s vodou a padalo mi to takto: celkem 106
    a) LM - 41 čepelí a mám tam, arboretum, zvěřinec, 4 chlévů, 53 stromů a 101 polí
    b) HL - 34 čepelí a je tam 6 chlévů, 60 stromů a 66 polí
    c) DL - 31 čepelí a na ploše 1 výrobna, 9x chlívek, 45 stromů a 111 polí
    Jsem líný pořád něco měnit, nechávám to tak, jak to je a taky to padá.
    Za hodinku budu sklízet na BAHA, takže pak přihodím další přehled, pro úplnost, ještě mi zbývá 240 čepelí. Ráno hodín na plochu vytuněné růže, tak jsem zvědav, jak se předvedou.

19. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

jarda.drak6
    Kaštanový řádek se říká řádku z akce Kaštanový festival

kouzelná moc co 96 hod. 50x váš level BZ, 45x váš Bahamarama level BBZ, zvýšení efektivity superhnojiva o 5 % po dobu 6 hod.

A právě kvůli tomu bonusu na zvýšení efektivity SH je tolik opěvován, ptž díky němu můžeš docílit okamžité sklizně některých plodin
    (při použití vánočky + bílé nevinnosti + vyšlechtěných bonusů ve skleníku + SH). Takže zasadíš, zaleješ, pohnojíš SH a okamžitě sklidíš ;)

20. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

Přátelé i u mě je to divné zatím mám víc pajdatek než akčního (myslím tím poměr)a to mě nepřeběhl v noci bílý kocour po ksichtu ale chtělo se mě na záchod takže noční prostoj se nekonal vyšlo to tak akorát v obou případech zatím teda 5324 bambusu a 773 vreckoveho nožíku.jo a jedu na dvou plochách a za hodinu sklízím

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.