Hon za rudým diamantem (14.3. - 20.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ezzra

ezzra Hrabě fóra

Casey nam slabsim to pomahaxDxDxDxDno cakala som tie darceky v inej forme,,nez po 50ks zveriny..ale toboz co je doma to se pocita panove...len keby ma bavilo to pestovanie dokola..uff..
    vsetkym nech sa dari a fajn akciu

2. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Casey, Bezejmenný - chlapci, chápu že to hledání nemůže být těžší, když už jen zjistit, že se pěstuje pouze na baha dělá sem tam někomu problém o_O Ale i tak, mohlo to být záživnější, kdybych třeba měla kocourovi sáhnout do kapsy, abych mu našla křesadlo a zapálila ten klacek, co drží v ruce a za to dostala hady xDxD

3. davidson00

davidson00 Baron fóra

Nezmarka, já to myslela tak, že kdybych klikla na špatné zvířátko, již by mě to dál nepustilo a vlastně bych nedostala žádný dárek, já vím, že je jenom jeden dárek v každém kole

4. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Twin: Kocour drží v ruce bič.... prosím nekomentovat co s ním ,-) Más ještě trochu těch houbiček? ,-) Pink krocan chtěl myslím minule lítat ,-)

5. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Já jsem se zase až teď dostala k detailnímu studiu odměn - čtu stromek vlnovec a vidím před sebou nový produkťák nádherně obalený vlnou - a pak procitnu a on zase jakýsi květ, tak dobře, no, ale uznejte, že produkťák by byl lepší a ani bych se nemusela nikomu prohrabovat kapsama, stromeček by mi stačil k radosti :).

Jinak Casey tady shání houbičky, já čtu "máš ještě trochu těch holubiček" a taky se prosím neptat, jaké konotace mi naskočily... radši už dneska nebudu číst ani psát...:music:

6. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Ezzro, moc ti děkuji za tvou zmínku o vyzvednutí 50 lenochů!!!:):inlove: Jsem na to málem zapomněl, šmankote. :cry:Tři farmy=150 lenochů. Hm, to už je na export do Brazílie, ni?

7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Lenochod září, jak po výbuchu atomovky,toho snad ani přehlédnout nelze.o_O
    Zatím tak[​IMG] Jedu na 2x1 polích s SH a bonusem +1 do stodoly.:)
    Dík za upozornění!

Naposledy upraveno: 14/3/18
  8. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Předpokládám, že jedeš se SH Jinak ten počet je neuvěřitelný.;)

9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Včem vlastně spočívá ta vysoká obtížnost? Padá to celkem slušně,na třech plochách pěstujem akční celkem často. Asi to bude opravdu v těch tajných odmněnách!:eek:xD

10. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Našla jsem třetí dárek=1 ZBxD, no s SH jsem skončila a ted už jen pěstovačka,namleto 28 nožíků

11. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

V deštném pralese saguaro, bez 21 stromů a dvou arboret a tří mazlíků - vypadlo 88 čepelí, 14xJC, legenda 30.
    Další dvě plochy baha mám necelé, takže to by nebylo objektivní. Teď celkem 362 čepelí. JC už nechám v liště, dopadá v pohodě. Poslední dobou myslím, že je to stavěné tak, aby to šlo bez JC. S nima je to jen rychlejší.

12. Kostejnesmrtelny333

Kostejnesmrtelny333 Znalec fóra

No super akce ještě že jsem sbiral starý železo ted se hodí bambus nějak vypěstuji konečně jak si přilepšit když padátka nepadaj.

evainfo, maribeja a bursuk59 tohle ocenili.
  13. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) zatím to jde, už jsem ve čtvrté místnosti xD ... další zase zítra, až dopadají čepele, železo zatím nechám ležet, to bude rezerva, kdyby z nějakého důvodu padátka nedopadala ...

14. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Padátka nepadaj? Po sklizni kopretin a bambusu jich mám momentálně 502 bez JC, spotřeba SH a Zuzi klasických 100 kousků. Třetina padátek za 7 hodin, to je sen.
    Na farmě všude karafiát, na baha bambus.

15. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj, přišla jsem později, tak jenom stručně - 3 migrující JC.
    Baha všude na ostrově saguaro (187) - 73 pajdátek, prales (167) + 3x zvěřinec + 1x výrobna - 96 pajdátek, vodopády polovina + 2x arboretum + stromy XXL - 42 pajdátek.
    Farma všude pouze karafiáty hlavní (201) - 68 pajdátek, divoká (201) - 74 pajdátek, mýtina (107) + zvěřince + výrobny + mix stromy v základu a XXL - 87 pajdátek.
    Celkem z první sklizně 440 pajdátek.

16. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Baha sagucosi krome par velkych chlivku a zvirat a na hlavni dvouzrnka a chlivky na mytine, takze neni to zadny zazrak, ale v pohode, zelezo necham rezivet... a hlavne je ze vsech casti farmy, tak to udelam v pohode...
    Akcni je rozpestovany dvema SH otockama, vytrhal jsem zase vodopady, ty stromy jsou tam dva tri dny, hruza...

Vypadavat ma 267 cepeli/den, v tuto chvili ma byt 83 (nebo chybet 1517 ), mam 418 (chybi 1182 ), mam 26% hotovo.
    Stav bambusu : idealne 828 kusu (2667/den ), mam 0 z 16000 (0% ).
    Zatim uplynulo 5% casu, zbyva 136 hodin.

17. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Namleto 11 kousků, zaseto na noc. Točil jsem na farmě celé odpoledne orchidej a z té to nepadalo přímo závratně. Ale to neva, na noc jsem dal borůvky, poněvadž jsem je promendil u alchymisty. Ráno jdu do práce, tak tam frknu ten bér a na bahu akční. Zkusím sklidit u oběda a pokud se nepodaří odpoledne, pak až večer. U vodopádů zůstávají stromy a dekorky, pokud to půjde, nebudu to rušit.
    Spotřeba všeho jako vždy.
    Není kam tak chvátat. Když už je akce na ostrovech, je třeba si ji vychutnat!

18. burds

burds Titán fóra

Než jsem našla ten banán tak to chvilku trvalo ale nakonec jsem ho objevila.

19. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Ve čtvrtém dostaneme 500 ananasů, na farmu jsem dala růže a nechala pár stromů. obrstr. a 3velké domky a pár chlívku,co potřebovám;)snad to bude padat bo železo mám moc málo,už je dáno v družstvě

20. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

50 leňochov,anakondy a ZB mám netuším či mám ešte niečo hľadať alebo to bolo vsjo.Nebudem tam predsa zbytočne zňuchávať celý deňxDxD.Už to mám zabudol som dodať žabikláče.

Naposledy upraveno: 15/3/18
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.