Hon za rudým diamantem (14.3. - 20.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. myš59

myš59 Vévoda fóra

před 15 minutama jsem dolítala, dala tajničky a zvěřinu a zas budu bourat ,ale do akce jdu a uvidí se kolik stihnu;)

2. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Hmmmm ....... tak čepele vyrábět určitě nebudu protože nemám staré železo.
    Ale oceňuju snahu RT zapojit konečně do hry i zbytečnosti ze stodoly které se tam jen bezcílně hromadí (teda staré železo zrovna neodhadly ale třeba hřebenů mám přes 900, odkapávacích nádrží 633 a kupříkladu sazeniček dubu 585)

Líbí se mi "miniakce" v podobě hledej bonus zdarma - zajímavý koncept.

Úkolů splním jen 7 protože o stonek nestojím a dekorky jsou hezké - dám si je na baha k ostatním "Indiana Jonesovským" které tam mám.

Vlnovec považuju jen za další nový stromek, který šoupnu do arboreta a nechám ho tam tak dlouho dokud se neoběví nějaký další který ho nahradí.

Akce vypadá zajímavě :)

3. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Pravda, pravda - napěstuj a nechej napadat, tentokrát okořeněná nějakými bonusy zdarma a tím, že si pajdátka můžeme namlít i ve mlýně - tedy kdyby náhodou moc nepajdala.;) Hmm, a kolik že vlastně mám toho starého železa? Aha, 590 kousků... no, na vyskakování to moc není, ale na mírné přilepšení ano.;):) Tak a teď s chutí do toho, půl je hotovo a pak honem od toho. Takže pěstujeme na Baha, šlechtíme..... a budeme dělat na plochách Farmy? Že by nějaké překvapení? ..... Ano, překvapte nás něčím vymazleným, ať plníme na 100% ( někteří mohou i na více)
    Takže pořádně se připravte, protože:"Pořádná příprava je prostředek proti pod....ý práci." :music::)

4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Mičurin75 - na stavbu chameleoních výroben a barevných výběhů pro ně ;)
    Kuk tady

bursuk59, milostivas a vilm4 tohle ocenili.
  5. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Jen jsem hodil na plantáž koaly, tak si vymyslí akcičku. Neva, do zítra tam vydrží, dnes jedno vypouštění zvěře do přírody a ta zítřejší várka bude muset čekat do druhé. A saguaru můžu strčit do pralesa až kolem osmé , s vodou a hnojem je to 17,17. Hm, ještě prozkoumám alchymii,třeba to s dalšími stopovými prvky stáhnu ještě o nějaký čas. A borci, nemáte to už vyzkoušené?

6. satelit

satelit Hvězda fóra

Tak jsem chtěl dneska jet do sběru se starým železem a ono bude potřeba,tak nikam nejedu.xD

7. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Trepifajksl:
    Počítala jsem sama (bez záruky), tak se 4% bonusem (kouzelný lektvar) bez hnoje by to mělo být 18:26 a s hnojem 16:35. Jiný bonus na zrychlení na Baha u ostatních plodin není, bohužel. A přitom je jich tam nejvíc. Spoléhat se na mixér - tak jako na potvoru nepadne.

8. karbar

karbar Vévoda fóra

Do akce jdu, ale musím se spolehnout na padátka, protože starého železa mám pouze 3 kusy.
    Jedině, že bych si dovezla nějakou tu tunu z práce, ale to nevím jak bych uplatnila.

bursuk59, evainfo a milostivas tohle ocenili.
  9. Petr2511

Petr2511 Pisálek fóra

v neděli odjíždím na dovolenou,tak to nemá cenu ani začínat,ostatním držím palečky

piginka, bursuk59 a milostivas tohle ocenili.
  10. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Sice zase pěstování kolem dokola, ale to už asi jinak nebude. Novinka výroby padátek se mi líbí. Starého železa mám kolem 400 =asi už tam taky patřím/, tak to je super. Všem přeji hezkou hru a ať vám to padá!!!!

11. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Akce snad bude pohodová, když se vypadávátka dají vyrobit. Schválně jsem odklikala 3500 nasysleného nářadí a vypadly mi z něj 4 stará železa. Docela mě to v tom počtu zklamalo. Hezkou hru

12. švestinka

švestinka Velmistr fóra

:( Taky jsem dodala část ze zásob starého železa do nějakého úkolu, zůstalo mi 420 ks..... tak doufám, že bude opravdu jen coby "železná záloha" a padátka budou padat jak je třeba.....

bursuk59, milostivas a evainfo tohle ocenili.
  13. -popelka1-

-popelka1- Vycházející hvězda fóra

Dobrý večer farmáři tak z mích 14600 zásob nářadí mi spadlo 21 kusů železa takže ani nevím kolik bude potřeba na splnění ukolu ja se nebudu nervovat hrát budu pokut to půjde a pak skončím.

bursuk59 a milostivas tohle ocenili.
  14. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tak jsem si prakticky vyzkoušel, že alchymie působí skutečně tak, že čas saguara je 16,36. Ale mrzí mne, že není další zkrácení(vyjma mixeru). Mixovat se mi fakt dnes nechce. Už mám zasazeno. Až když jsem dával poslední pole, jsem zjistil, že jsem někde promendil zelí - zůstalo mi 1000 kousků a nějaké drobné. Bych toho byl využil a zasel to všady. Nu což, příště.
    Navíc jsem zjistil že rysy, které jsem si šetřil na tlapičková lízátka, jsem rovněž udal někde jinde. Vážně si budu muset sednout, rozpitvat všechny úkoly a zapsat do plánovače nebo se některých, urgentnějších položek nedočkám...
    Díky Apachii za počítání.:):)

Naposledy upraveno: 13/3/18
  15. tucika16

tucika16 Rádoby autor

No zas nová akcia a stodola prázdna. Kedy ju doplním, neviem. Potrebovali by sme trocha oddychu. Načo sú nám tie nové veci, keď ich nemáme ani kedy vytiahnuť z lišty? A to tu máme zachvíľu veľkú noc, tam zas budeme utekať za vajíčkami.

bursuk59 a maribeja tohle ocenili.
  16. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Saguaro jsem zkusila šoupnout s vodou a kouzelným lektvarem a nechala jsem pár těch nových stromů.
    [​IMG] To by šlo. Na farmu půjde 4lístek nebo jetel. Tak uvidíme zítra....

17. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:cry: takhle tu slunečnici nenapěstuju! a prodala jsem všechnu ... ach jo, tak zítra zase do akce, tak ať to aspoň dobře padá, železa mám jen 500 ks, tak ho nechám jako rezervu (čeká mě několik hektických pracovních dnů, pártylístky jsem protočila na minulou akci, takže to asi půjde ztuha)

18. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Do akcie sa zapojím ale nebudem to hrotiť. Pomocníci mi z farmy odišli a tak budem makať sama. Som zvedavá pokiaľ sa dostanem.

bursuk59 a milostivas tohle ocenili.
  19. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Do akcie idem,ale len lážo-plážo.Koľko urobím toľko bude.Starého železa mám v stodole 105 ks lebo som z neho dal do niektorej úlohy.Čo mám tak ho nechám tam kde je nebudem aj tú špetku šrotovať xD;).

20. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak mně se povedlo saguaro zkrátit mixérem - 10% + voda, ale čas si nepamatuji, na třetí pokus, házím tam meloun magii :), u vodopádů mám cukr. meloun.

evainfo, bursuk59 a milostivas tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.