Hon za rudým diamantem (14.3. - 20.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Já už mám napěstováno a polovinu úkolů hotovo... Ještě nějaká padátka a akce bude hotová, ale to až tak zítra navečer.... Ale vcelku to padá dobře...

bursuk59 a danielka0000 tohle ocenili.
  2. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Hotovo,akce byla super ;)

bursuk59 tohle ocenil(a).
  3. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Překvapuje mě že už je to asi třetí akce kdy nemám problém z padátkama ale z akční kytkou.
    Padátek mám 390 + dodané do 5 úkolů a k tomu namletých 11 nožíků.
    Kytky mám 3 kusy. Přemýšlím že odstraním všechno to okolo jako jsou stromy, chlívky a dekorace a dám všude jen minipolíčka. Jen nevím jestli těch cca 80 políček navíc bude až taková pomoc.

bursuk59, burds a maribeja tohle ocenili.
  4. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Bezejmenný - myslím, že tě 80 políček nevytrhne. Na testovacích jedu jen na 318 a stíhám to tam v pohodě při 4 sklizních denně. Pravda, časovku tam nedělám, točím jen akční.

bursuk59 a maribeja tohle ocenili.
  5. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Prosím netušíte někdo co je v 7.úkolů za odměnu na ploše? Prostě nemůžu nic najít....

bursuk59, burds a maribeja tohle ocenili.
  6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Katule008 - asi hledáš kvítek vlnovce ?

7. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj tak ještě vyrobit sedm nožíku to dopadá možná večer ,maximálně ráno a ráno také chci sklidit první časovku.Všem přeji hodně pajdátek a hezký zbytek večera.

8. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak hotovo na všech farmách,akce splněna úplně v pohodě,bez koupení košíků(nekupuju nikdy) a nebylo ani potřeba vytuněné cibule k získání více padátek.Akce na pohodu. :)

bursuk59 a burds tohle ocenili.
  9. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Skali díky, tam už nic není tak jsem asi odklikla mimochodem.

MatysekKamilek, bursuk59 a burds tohle ocenili.
  10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Katule008 - to je možný. Taky jsem dlouho hledala a klikala....
    Edit: info o získané odměně máš v prostřední výsuvné liště (pokud se neodhlásíš)

Naposledy upraveno: 17/3/18
    bursuk59 tohle ocenil(a).
  11. rampusak

rampusak Veterán fóra

Hotovo, slabší začátek oproti jiným ale příprava skoro žádná. Mám přepěstováno stalo se ale vyskákaly čepele z cibulky geneticky zkracované a z lískáčů, ty jsem dávala kvůli ceně, na trhu se po nich zapráší. Zatím mi jedna dekorka "dodělává" na baha 1x1, za bodíky přes 11 tisíc bych byla hloupá ji vrazit do řádku a tak vydělám dnes 2x. Akce mě bavila, ještě kdyby něco kloudného vylezlo z TS a tam beru i červené chlívky, časově jsou někdy nejvýhodnější. Stromečky mám aktivované všechny tak kdo ví....no na optimistu nehraju už dávno, nečekám nic co by mě posadilo na zadnici. Pálka za léky tohle umí daleko rychlejc a hlavně spolehlivě.

dasa1143, maribeja a bursuk59 tohle ocenili.
  12. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Ráno udělám poslední sklizeň akční kytky a budu mít hotovo.

Dobrá akce, jednoduchá, lehká a vůbec bych nežekl že má nějakou vyšší obtížnost. Padátek budu mít docela dost navíc.
    Zvláštní že poslední dobou (asi 3 akce) mám padátek více než v dřívějších akcích.

13. sisinka

sisinka Pilný autor

taky mám padátka a chybí mi bambus :) dala jsem poslední várku a ráno bude hotovo:D

maribeja a bursuk59 tohle ocenili.
  14. rossi1972

rossi1972 Expert fóra

Fajn akce. Mám hotovo a bez kombajnu. Tak by to mělo být pořád :):):p

maribeja, krakoramaja a bursuk59 tohle ocenili.
  15. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

až se dnes vrátím z práce, pomelu poslední a budu mít taky hotovo. Venku -9, zas budu škrabat auti, kdyby jen škrábat i ometat od sněhu

16. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Po dokončení úkolu už padátka nesleduji, ale dám sem porovnání jednotlivých ploch, jak to z nich během prvních dnů padalo. Na všech faremních plochách byly vždy stejné plodiny, na mýtině 2 skladiště:
    H - 337, D -324, M - 355, Pl - 255, Pr - 244, Vo - 189.
    Jak je vidět, tak mýtina u mě v této akci byla nejsilnější plochou. V počtu 355 je 38 kusů ze skladišť.
    ---------------------
    Za celou akci se včera před večerem při poslední sklizni poprvé na dvojčatech ukázala nula čepelí. Ze slunečnice to bývalo běžné, ale kukuřice ještě nulu nedala. Takže: A - 9,0,1; B - 5,6,0. To mě pobavilo, že zrovna při jedné sklizni na obou farmách.
    No a dnes ráno z cibule na hlavní a kedlubnů na zbytku: A - 36,19,20; B - 29,40,25. Na farmě B je stále kolem 50 čepelí navíc. Nejvíc padátek zatím bylo třetí den, který se mnohým z vás zdá na padání nejslabší.

17. -pinokio03-

-pinokio03- Rádoby autor

[​IMG] Tak mám hotovo ...
    Rád bych přidal i obrázek ale nevím jak ho sem vložit nedaří se mi ho sem dát asi jsem tupej.

Naposledy upraveno: 18/3/18
    GordonSargent, zahradnice4 a maribeja tohle ocenili.
  18. elbedna

elbedna Znalec fóra

Po ranní sklizni hořce dopadaly poslední padátka a mám taky hotovo.:):):)
    Akce byla fajn pohodová.
    Hezký u nás mrazivý den všem.

zahradnice4 tohle ocenil(a).
  19. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ještě dva úkoly, dnes jeden,zítra poslední.Na vodopádech nepěstuji, SH to jistí;):p

zahradnice4, maribeja a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  20. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Jeste chvili to bude trvat, jedna cela otocka a kousek dalsi, behem ni uz musim konecne vytahat vsude ty podivne, tajemne, specialni a uz nevim jaky TS... no a obava o stare zelezo byla uplne zbytecna, takovych cepeli clovek casto nevidi :)

Vypadavat ma 267 cepeli/den, v tuto chvili ma byt 1019 (nebo chybet 581 ), mam 2452 (chybi 0 ), mam 153% hotovo.
    Stav bambusu : idealne 10185 kusu (2667/den ), mam 14150 z 16000 (88% ).
    Zatim uplynulo 63% casu, zbyva 52 hodin.

zahradnice4, maribeja a DANKA722 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.